Tobi vs.MC Priori

2959
30.7.06 22:19

Tobi vs.MC Priori

prosím o radu-vím,že už tady nějaká diskuse proběhla ale nějak se nechytám,promiň,Missorko…máme takový problém-dítě nám odrůstá z MC Cabrio a potřebujem přesedlat do větší.máme dvě auta,to moje má systémn Isofix,manža bohužel v tom svým ne.protože budeme používat na střídačku obě auta,ráda bych věděla do čeho byste šly vy?jezdíte už někdo s MC Tobi? té fandí můj muž,já bych zas ráda MC Priori.ale budeme přehazovat,tak zase aby to bylo lehčí,dobrá instalace a TAK.ASI BUDE PODSTATNÝ,V ČEM SE BUDE MALÝMU VÍC LÍBIT,ALE BUDU RÁDA ZA VAŠE ZKUŠENOSTI A NÁZORY.DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Priori?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Priori
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
31.7.06 08:08

ahoj, máme MC Tobi a naprostá spokojenost, nainstalovat šla rychle a snadno, jsou tam takové „naváděcí body“. MC priori SPS je taky ok, takže určitě nic nezkazíš, když vemeš i tu. /rodzíl v ceně, Tobi myslím víc vychytaná/. Sháněla jsem přes internet a koupila tady:
http://www.ajuty.cz/…ail.307.html
Hodně jsem jich obvolala a jsou docela nedostatkové,prý stále poptávka o hodně převyšuje nabídku :roll: , takže hodně měli třeba jen jeden tmavý vzor. S upevněním isofix jsou samozřejmě lepší,ale pokud ho máte jen v jednom autě,tak to nepůjde :(
Tak dobře vyber, já jsem s Tobi maximálně spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
31.7.06 08:40

Ahojky,

já myslím, že s Priorkou XP a nebo s Tobi neuděláte chybu. Obě jsou super bezpečné, kvalitní a pohodlné, ale přece jenom Tobi je o úroveň výš. Takže až mi vyroste mimčo z Cabria, tak půjdeme určitě do Tobi.

My Isofix nemáme, takže to neřeším a taky Priorifix je fakt pálka :(

Takže já hlasuju pro Tobi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
31.7.06 09:08

Ahoj,
taky jsme vybírali z těchto dvou sedaček a nakonec jsme se rozhodli pro Tobi. Jezdíme v ní už čtvrtý měsíc a jsme moc spokojení :D

Diskuze o Tobi:
http://emimino.cz/modules.php?…
a Priori: http://emimino.cz/modules.php?…

Pokud máš auto s Isofixem je možná škoda to nevyužít, ale ta cena je pak hodně jinde :(
 Petta

PS: Maximální spokojenost s nákupem na www.babystyle.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
27.1.07 20:46

Zdravím, jestli se můžu zeptat. U MC Tobi se vám dítko vejde v pohodě do sedačky, i když vyroste? Kamarádka si jí koupila a tvrdí mi, že příští zimu jejímu synovi nebude (teď mu je 10 měsíců). Přeci jen se musí počítat s nějakou kombinézou nebo teplou bundou. Vejdou se vám tam v pohodě? Není moc úzká? Osobně jsem jí ještě nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.1.07 15:34

Ahoj blondýnko,
My máme MC Tobi a jsme s ní maximálně spokojení, syn má teď 11 kg a i se zimní kombinézou se v poho vejde a určit se tam vejde i příští rok. Z toho co jsme viděli, tak si myslím, že v této kategorii jsou rozměrově všechny autosedačky na tom stejně.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
24.2.07 10:46

Ahojky, tak jsem sedačky okukovala v obchodě a půjdu do Priorky. Přišla mi prostornější a pro MIkuldu pohodlnější. U té Tobiny mi vydí ty vystužené pásy, co mu trčí do obličeje a podhlavník, který prý nejde oddělat a když je dítko starší tak ubírá na místě.

Ale co mne zajímá je potah. Nemůžete mi doporučit jaký potah zvolit?? Mají buď víc umělé či spíš bavlněné. Co je lepší. V autě máme klimošku a stejnak tam chci dát ten froté potah, tak si myslím, že by umělotina neměla tak vadit. A nemáte tip kde koupit ten potah od Emitexu? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.07 11:23

Ahoj zdravím všechny. Rozhoduji se také pro priorkou nebo tobi. Tobi mě moc nadchla, ale zdá se mi málo prostorná. Syn roste jako z vody (teď v 5 měs. měří 73cm a váží 8,4kg )a já bych už chtěla mít tuto autosedačku do doby, než bude stačit jen ten bobeček pod zadeček. Myslíte,že je možné z jednou z nich vydržet až tak do 3,5let? Moc dík za rady. Hanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.2.07 19:07

Dnes jsme s manželem podnikli cestu do Prahy, objeli jsme snad 5 obchodů s autosedačkami. Taky jsme se rozhodovali jestli TOBI nebo PRIORI XP. Nechali jsme si obě sedačky předvést - jak se montují do auta, jak se s nimi nanipuluje a hned jsme do každé malého po:,–(ili, aby jsme zjistili, jak se mu tam bude hačat. Po našem testu vede Priori - je prostornější - a zkušenost jedné kolemjdoucí maminky, kterou jsme tam potkali - že déle vydrží, protože je v sedáku širší a pro mrně pohodlnější. Jinak na manipulaci a další funkce nám přišli obě sedačky stejné, pro nás je podstatný ten rozdíl v šířce sedáku.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
24.2.07 19:15

My máme MC TOBI a jako její největší plus vidím ten zvýšený sedák, malý vidí krásně z okna ven a to se mu líbí. Priorka je nižší. Je sice prostornější, ale když mi tam malý seděl, tak mě připadala TOBI pohodlnější. Je totiž stavěná tak, že tam sedí jako v křesle, pěkně usazený. Dá se napolohovat do částečného lehu, takže se mu v ní i dobře spí.

Dáváme ho tam i v zimní bundě a v pohodě se vejde. Není to žádný drobeček, má 11kg a cca 80cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
24.2.07 22:09

hm tak já nevím, Mikuldu jsem také po:,–(ila do obou v zimní bundě a v té Tobině byl fakt děsně nahňáclý, žádný prostor. To on nerad. Také v tom obchodě měly jednu Tobinu za druhou a Priorky snad jen dvě. Prý se ty Tobiny vůbec neprodávají, takže jim tam zůstávají. Ta Priorka šla i o chlup více do lehu. Ale nejsem si jistá, jestli ve 3,5 letech může dítko sedět už jen na tom bobíku. To asi až déle ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.2.07 09:30

No s tím sezením na bobku. Záleží samozřejmě na výšce dítěte. Moje neteř sedávala na bobku od 3,5let. Samozřejmě to nebyly dlouhé cesty. Jen převážení. Autosedačka je bezpečnější, ale nevím jestli budu investovat ještě do té od 18kg. proto bych měla ráda tuhle co nejdéle. Ještě jsem se dívala na bebe comfort. Ta má nastavitelnou šířku. Nemáte někdo zkušenosti? A dá se polohovat do lehu? Moc dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
25.2.07 11:51

Ahojky, my máme MC Tobi a taky maximální spokojenost. Já nejvíc oceňuju ty pásy, protože docela často jezdíme na krátké tratě. A když si vzpomenu, jak jsem lovívala pásy z pod malého ve vajíčku… :roll: Taky si nemyslím, že dítko by ve 3,5 letech mělo sedávat jen na tom podsedáku.

Kojouš napsala: „Autosedačka je bezpečnější, ale nevím jestli budu investovat ještě do té od 18kg. proto bych měla ráda tuhle co nejdéle.“

Nevím, jak často jezdíte s dítkem autem, pokud moc často ne, tak bych v tom problém neviděla. Ale pokud přece jen ano, tak si nemyslím, že investice do další autosedačky je zbytečná. Já to spíš vidím tak, že je nezbytná. Přece každá mamča chce pro svého prcka to nejlepší a u bezpečnosti to platí dvojnásob. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
25.2.07 20:59

já jsem zakládala tuhle diskusi, koupili jsme nakonec Tobi, protože malej si ji vybral, uvelebil se a v Priri nám nějak plaval :lol:
jsme teda moc spokojení, taky ji přenášíme do druhého auta a je lehká a dobře se přidělává
jinak máme potah bavlněnej Animali a je to praktický, páč na tom není nic vidět :lol:
já nevim,ale v zimní bundě ho tam dáváme jen na krátký přejezd, přece ani my nesedíme v autě v bundách 8O , né :lol: :lol: :lol:
jaksi si myslím,že se předpokládá,že dítě bude přiměřeně oblečené do sedačky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
26.2.07 14:49

Wingec ten potah Animali mi na Priorce přišel právěže jako jeden z nejumělejších. Možná na Tobině je tomu jinak. Jinak malému budnu nesundavám když jedeme kousek. Nevím jak bych ho venku v té zimě svlékala a přece jen chvíli trvá než se vůz ohřeje :wink: Ani když jedu k našim cca do hodiny jízdy tak bundu nechávám. Já jí mám také a prostě tolika netopím. Jo kdybych měla auto ohřáté předem tak to je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí