Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@mojaa píše:
Ale ne, Kakika jste to špatně pochopila. po 2× 400 ibalginu za 2 hodiny jí možná proto se klepou ruce. A hlava se jí točí třeba 5 min. a pak hodinu nic :/
tak ted už absolutně nechápu jak jsi jí ten ibalgin dávala psala jsi nejdřív že jsi jí dala dva pak že né že jeden a za dvě hodiny zase jeden, ted píšeš že 2×400.
Hele vezmi holku a jdi na pohotovost, mám z tebe pocit, že ani nevíš kolik a kdy jsi jí toho dala ![]()
Ale to je 2 dny zpět. 2X 1 400 ibalfin. To je jedno.
Děda teď měřil malé cukr. Má ho na ní opravdu dost vysoký ![]()
Necháme jí tedy po angíně změřit znova. Má velkou pravděpodobnost na cuktovku. Ach jo. Pak požádáme doktorku o testy. Děkuji všem.
V rodině je cukovka hodně, takže by jsem se nedivila ![]()
@mojaa píše:
Děda teď měřil malé cukr. Má ho na ní opravdu dost vysoký
Necháme jí tedy po angíně změřit znova. Má velkou pravděpodobnost na cuktovku. Ach jo. Pak požádáme doktorku o testy. Děkuji všem.
V rodině je cukovka hodně, takže by jsem se nedivila
no nezlob se tak tohle jsi mohla napsat rovnou jako vedlejší účinky dva dny zpět jsou dost nepravděpodobný, z toho co jsi napsala to nikdo opravdu nemohl tušit.
Jinak doufám, že cukrovku mít nebude
@mojaa Nezlob se na mě, ale co ti brání tu holku vzít a nechat jí prohlédnout doktorem? Pokud potřebuješ ujištění, že to, že se jí motá hlava a brní ji konečky prstů je normální, tak normální to není. Asi to nebude nic akutního, já nevím. Jediné co vím je, že já bych v klidu nebyla a raději jela k dr.
Byli jsme tam, pošle nás na vyšetření, myslí že je to cukrovka. Takže tak. Něják jí to nevadí, kamarádka to má taky. Akorád jí vadí omezení toho jídla no ![]()
@mojaa píše:
Děda teď měřil malé cukr. Má ho na ní opravdu dost vysoký
V rodině je cukovka hodně, takže by jsem se nedivila
kolik?
Myslím 7,1, doktorka to nepotvrdila 100procent, takže nevíme..