Topcom teploměr ušní čelní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1285
5.4.12 21:13

topcom teploměr ušní čelní

ahojky chtěla bych zjistit jaké máte zkušenosti s teploměrem Ušní - čelní teploměr Topcom 4 v 1 a nebo TOPCOM - Teploměr 5 v 1 301 rozhoduju se který… :nevim: a jak jsou přesné? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3965
5.4.12 21:16

Tak mi máme Geratherm non contact a jsem zpokojená,měří rychle a přesně.poradila mi ho kamarádka i jsem si ho u ní odzkoušela a hned objednala.doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
5.4.12 21:25

Ahoj mi máme Topcom 5v1 a zatim jsem spokojená ale nemáme ho dlouho tak uvidim (mame ho 3 měsíce).Malej měl teplotu jednou a sedělo to s rychloběžkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bzb
135
5.4.12 21:56

Já jej zrovna v pátek vracela na Alze.cz (TOPCOM 5v1) - ani jej nevzali do reklamace, hned vyplatili peníze 8o - takže asi nejsem první. Malej měl teplotu a měřilo to divně - tak jsem se přeměřila, na čele 36,3, v uchu 38,2 :nevim: - podotýkám, že jsem zdravá :). Koupila jsem jej někdy začátkem února a teď šel - zkoušeli jsme doma všichni, pokaždé naměřil něco jiného v rozmezí až 1,5 stupně. Toť naše zkušenost - zajela jsem do lékárny a koupila digitální rychloběžku za 360,– Kč a měří do 8mi vteřin, použití v puse, pod paží i v zadečku, ohebná špička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.4.12 22:49

@Vejinka za mna nebrat. mam 5v1. to nepresne meranie by mi az tak nevadilo, da sa to vychytat, skor mi vadi to vybijanie bateriek. aj pri nepouzivani. kazdy mesiac nova baterka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
6.4.12 10:09

Taky nejsem moc spokojená.Máme ten 5v1.Někdy teplota seděla,jindy ne a na takové odhady fakt spoléhat nemůžu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
6.4.12 11:14

moc děkuju… skusím se poohlídnout po jiné značce…  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí