Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, máte některá parní sterilizátor Avent? Potřebovala bych poradit…koupila jsem ho použitý a když do něj naliju těch 90ml a zapnu ho, tak mi svítí ta kontrolka jen cca 2 minuty, pak se to vypne…a když vyleji zbytek té vody, zbývá mi tam ještě 60ml. Tak nevím, či mi vůbec funguje dobře. Díky Vám za každou odpověď. ![]()
Ano, když tam dám těch 90ml, taky je to jen po dně. Ale osm minut nám to určitě nesvítí ![]()
v závadách je pouze „sterilizace trvá příliš dlouho“. ten cyklus píšou, že trvá PRŮMĚRNĚ 8 minut a že délka dezinfekce záleží na množství obsahu. Ale návod asi máš.
Dávám vody jak kdy, někdy určitě i více než 90ml a vždy to jede až do doby, než se všechna voda vypaří. I když dám přes tu značku „max“. Rozhodně by žádná zbýt neměla a už vůbec ne z tak malého množství…
díky holky, tak to nám asi nefunguje sterilizátor jak má ![]()
Mě prostě svítí jen max.dvě minuty, pak to zhasne..trošičku slabunko hučí..ale voda tam zůstane… ![]()
To je divné, mám od Aventu digitální sterilizátor a ten cyklus trval tak 8 minut a pak to zapípalo. Pokud jsem nalila málo vody, hlásilo to a navíc i po ukončení sterilizace ukazoval jak dlouho budou lahvičky ještě sterilní (6 hodin)
Mě to dělalo taky,asi po roce používání ,ze se to vyplo po par minutách a voda tam zustala.tak jsem ho vyhodila, protoze to poradne nesterilovalo lahvicky a dudliky.rekla bych,ze ten tvuj uz taky odchazi. Nekdy to zpusobuje vodni kamen.
Ahojte,mám dotaz…
Jak čistíte parní sterilizátor od Aventu?mám ho koupený jako použitý a návod tam už bohužel nebyl.Díky
Já jsem nějak nečistila, pouze občas omyla vodou pokud bylo třeba, ale přišel mi stále čistý, navíc se každý den vlastně sterilizoval…Používala jsem ale destilovanou vodu.
Tento sterilizátor má kamarádka a má s ním úplně stejný problém.
Vzala ho na reklamaci, ale bohužel jí to zpět nevzali, tak se jim válí doma a nakonec koupili od Chicca. Ten je prý skvělí. JInak já mám výbornou zkušenost se sterilizátorem od Tefalu. Je to takový den s motivem Medvídk Pů ![]()
Ahoj, mám dotaz ohledně sterilizátoru dětských lahví. Pediatr mi říkal, že prý stačí vyvařovat lahve do 3 měsíců věku dítěte. Jak dlouho jste lahve vyvařovali a je opravdu nutné mít sterilizátor i na tak krátkou dobu?
Nutné to není. Jsou mámy které nevyvarovaly vůbec a děti jsou v pořádku. Jen pořádně umyly oplachly a ususily. My ho používali cca do prvních prikrmů.
@janickaIII píše:
Ahoj, mám dotaz ohledně sterilizátoru dětských lahví. Pediatr mi říkal, že prý stačí vyvařovat lahve do 3 měsíců věku dítěte. Jak dlouho jste lahve vyvařovali a je opravdu nutné mít sterilizátor i na tak krátkou dobu?
Já jsem vyvarovala do roku. Sice si myslím, že v pohodě štaci do pul. Nějakou dobu jsem vyvarovala v hrnci,dokud jsem se neoparila horkou vodou. Se sterilizatorem je to pohoda,je to rychlejší a vydrží ti tam láhve sterilní 24 hod. …teda aspoň u sterilizatoru Avent. Nový je drahý,ale když ho seženeš na bazarku,tak stoji o dost min. ..pak ho můžeš zase prodat a nebo ho použít třeba na ohřívání knedlíků v mikrovlnce ☺Za me sterilizátor urcite ano☺
@anikahen ale v podstatě se dá vyvařovat i v misce s vodou a tu šoupnout do mikrovlnky, aspoň mi to podle videa jak Avent funguje, přijde… ![]()