Parní sterilizátor Avent

29
2.4.12 19:48

parní sterilizátor avent

Holky, máte některá parní sterilizátor Avent? Potřebovala bych poradit…koupila jsem ho použitý a když do něj naliju těch 90ml a zapnu ho, tak mi svítí ta kontrolka jen cca 2 minuty, pak se to vypne…a když vyleji zbytek té vody, zbývá mi tam ještě 60ml. Tak nevím, či mi vůbec funguje dobře. Díky Vám za každou odpověď. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
2.4.12 19:54

Cyklus má být 8 minut, vodu mám jen po dně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.4.12 19:58

Ano, když tam dám těch 90ml, taky je to jen po dně. Ale osm minut nám to určitě nesvítí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.4.12 20:02

v závadách je pouze „sterilizace trvá příliš dlouho“. ten cyklus píšou, že trvá PRŮMĚRNĚ 8 minut a že délka dezinfekce záleží na množství obsahu. Ale návod asi máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.4.12 20:05

Dávám vody jak kdy, někdy určitě i více než 90ml a vždy to jede až do doby, než se všechna voda vypaří. I když dám přes tu značku „max“. Rozhodně by žádná zbýt neměla a už vůbec ne z tak malého množství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.4.12 20:22

díky holky, tak to nám asi nefunguje sterilizátor jak má :(
Mě prostě svítí jen max.dvě minuty, pak to zhasne..trošičku slabunko hučí..ale voda tam zůstane… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
2.4.12 20:24

To je divné, mám od Aventu digitální sterilizátor a ten cyklus trval tak 8 minut a pak to zapípalo. Pokud jsem nalila málo vody, hlásilo to a navíc i po ukončení sterilizace ukazoval jak dlouho budou lahvičky ještě sterilní (6 hodin)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
2.4.12 22:20

Mě to dělalo taky,asi po roce používání ,ze se to vyplo po par minutách a voda tam zustala.tak jsem ho vyhodila, protoze to poradne nesterilovalo lahvicky a dudliky.rekla bych,ze ten tvuj uz taky odchazi. Nekdy to zpusobuje vodni kamen.

• Citovat
  • Upravit
1687
9.6.12 16:19

Ahojte,mám dotaz…
Jak čistíte parní sterilizátor od Aventu?mám ho koupený jako použitý a návod tam už bohužel nebyl.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
13.6.12 14:27

Já jsem nějak nečistila, pouze občas omyla vodou pokud bylo třeba, ale přišel mi stále čistý, navíc se každý den vlastně sterilizoval…Používala jsem ale destilovanou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Potapka1
14.6.12 12:06

Tento sterilizátor má kamarádka a má s ním úplně stejný problém. 8o Vzala ho na reklamaci, ale bohužel jí to zpět nevzali, tak se jim válí doma a nakonec koupili od Chicca. Ten je prý skvělí. JInak já mám výbornou zkušenost se sterilizátorem od Tefalu. Je to takový den s motivem Medvídk Pů :lol:

• Citovat
  • Upravit
10651
19.6.18 19:39

Ahoj, mám dotaz ohledně sterilizátoru dětských lahví. Pediatr mi říkal, že prý stačí vyvařovat lahve do 3 měsíců věku dítěte. Jak dlouho jste lahve vyvařovali a je opravdu nutné mít sterilizátor i na tak krátkou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
19.6.18 19:48

Nutné to není. Jsou mámy které nevyvarovaly vůbec a děti jsou v pořádku. Jen pořádně umyly oplachly a ususily. My ho používali cca do prvních prikrmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
19.6.18 19:50
@janickaIII píše:
Ahoj, mám dotaz ohledně sterilizátoru dětských lahví. Pediatr mi říkal, že prý stačí vyvařovat lahve do 3 měsíců věku dítěte. Jak dlouho jste lahve vyvařovali a je opravdu nutné mít sterilizátor i na tak krátkou dobu?

Já jsem vyvarovala do roku. Sice si myslím, že v pohodě štaci do pul. Nějakou dobu jsem vyvarovala v hrnci,dokud jsem se neoparila horkou vodou. Se sterilizatorem je to pohoda,je to rychlejší a vydrží ti tam láhve sterilní 24 hod. …teda aspoň u sterilizatoru Avent. Nový je drahý,ale když ho seženeš na bazarku,tak stoji o dost min. ..pak ho můžeš zase prodat a nebo ho použít třeba na ohřívání knedlíků v mikrovlnce ☺Za me sterilizátor urcite ano☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
19.6.18 19:54

@anikahen ale v podstatě se dá vyvařovat i v misce s vodou a tu šoupnout do mikrovlnky, aspoň mi to podle videa jak Avent funguje, přijde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí