Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj těhulky , chtěla jsem se zeptat jak to máte s postýlkou? kdy ji skládáte?
Jsem teď v 36tt zatim mi to přijde brzo, ale manžel pořád říká, že ji složí a hotovo. že už to chce mit připravene. není to zbytečně brzo? děkuji moc
Skládali jsme mezi 35 a 36 tt, abych si to mohla v klidu připravit. Člověk nikdy neví ![]()
Já jsem jí skládala v tom 36. týdnu, hlavně podle doktorky jsem byla připravená
připravila jsem si i přebalovací pult a dala přes obojí prostěradlo, aby se na to neprášilo…První se narodil 36+5
![]()
Ahoj. Já už ji měla složenou cca v 34.tt. A vyplatilo se, dcerka přišla na svět už v 37.tt.
manžel jí složil hned jak se vymaloval pokojík a to bylo někdy začátkem února, teď už je celá nachystaná na příchod prcka
Ale jinak si myslím,že je to jedno, že jí klidně může smontovat,až budete v porodnici ![]()
V 35 tt jsem měli všechno komplet nachystané i kočárek byl doma ![]()
a kdy jste rodily? ja si to pořád nechávám na potom.. protože nevím co ty poslední týdny budu dělat.. zatim teda nemam ani nic vyprano..
manžel pořád, že nestiham.. ale ja si pořád říkám, vždyt mam ještě čas…
Já už si to nepamatuju přesně, ale určitě jsem měla složenou mnohem dřív než ve 36. týdnu, a vevnitř strčenou matraci, mantinely, vše v igelitu, manžel jí pak otřel a dozařídil, když jsme byli v porodnici.
Tak mě se vyplatilo být připravená,protože jsem od 35 týdne nečekaně skončila na rizikovém oddělení…takže já si myslím,že okolo toho 34. týdne je to ideální ![]()
@Helll píše:
a kdy jste rodily? ja si to pořád nechávám na potom.. protože nevím co ty poslední týdny budu dělat.. zatim teda nemam ani nic vyprano..
manžel pořád, že nestiham.. ale ja si pořád říkám, vždyt mam ještě čas…
Ono se to tak nezdá,ale rychle ten konec uteče.Já rodila jednou 40+6 a podruhé 41+0
A nachystané jsem měla hodně brzy,tašku ve 30tt ![]()
Taky jsem skládala postýlku někdy touhle dobou. Nemusíš ji povlíkat, abys neměla pocit, že to má miminko zaprášené, ale složenou s matrací ji mít připravenou můžeš, je to docela dobré odložiště pro věci připravené na mimčo ![]()
U nas se postylka slozila hned, jakmile byl vymalovany pokojik a dovezena skrin s prebalovakem, chtela jsem, aby drevo vycichlo.
Nic jsem nenechavala na posledni chvili, jak pise @Katka86 posledni tydny rychle utecou a pak na nic nebudes mit cas.
Ahoj, postýlku jsme složili, když byli synkovi 3 měsíce
Spěchal na svět, narodil se 36+0 a po příchodu z porodnice jsme zjistili, že je pro nás komfortnější košík na miminko (po manželovi), měl v něm monitor dechu a dalo se s ním cestovat po bytě byl na kolečkách a na noc jsem ho jenom zaparkovala u své postele. Do klasické postýlky jsme ho přesunuli až když se začínal otáčet na bok. ![]()
Postýlku už mám složenou, co jsem ji dovezla od švagrové. To jsem byla těhotná snad 20 týdnů
Matraci mám v igelitu a slouží jako odkladiště, jak píše Gladys ![]()