Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj maminky! chystám se na praní pro našeho prvního chlapečka. V čem se vám osvědčilo prát? co pěkně voní a je šetrné? Děkuji ![]()
jako první mě napadlo „v pračce“
promiň,mám dnes nějakou ujetou náladu…
nejlepší pro čertsvá mimča,nebo respektive nejdoporučovanější je Lovela. Sice teda vůbec nevoní ale to je správné,kdyby vonělo tak je v tom moc chemie a sraček… rozhodně vynechej aviváž!
Na malou používám jen Persil sensitive,dříve prášek teď gel,oboje super ![]()
Napadlo mě v pračce
ne, vážně, já jsem to nijak moc neřešila a prala jsem hned od mala v Ariel gelu, žádná aviváž a naprosto v pohodě… prádlo krásně vonělo a malý se nikdy neosypal.
Jo a zvláštní zjištění, nádherně voněl ten vyrobený v Belgii, ten z Francie, co se vozí sem už ne ![]()
Používala jsem a používám Batole, Senzu pro děti nebo Persil sensitive - prášek i gel ![]()
Lovelu jsem koupila jednou a už nikdy více. Z pozvracených látkových plenek jsem mléko cítila i po vyprání ![]()
Příspěvek upraven 01.04.12 v 11:06
Já peru normálníma práškama, ale dávám málo. Obecně platí že není třeba tolik prášku, kolik je uvedeno na obalu prášku… Takž bych zkusila normální, ale dávat méně, aby se dobře vymáchal
Peru v Persil sensitive, pro máchání místo aviváže ocet, na pračce volím máchání navíc.
Při prvním mimču v Lovele a teď při druhém v Persilu sensitive bez aviváže.
Já mám Lovelu, ale moc toho nevypere.. Takže flekatý věci peru v Arielu, ale malá nikdy na nic netrpěla.. Na úplně malý miminko bych použila tu Lovelu, ona tak zvláštně voní, ale mě se to docela líbí…
Persil Sensitive. Zkoušela jsem Lovelu a fakt děs
Nic nevyprala a pozvracené plínky smrděly i nadále.
Edit: Zkoušela jsem i Batole, z toho se mi osypal.
Než se malej narodil prala jsem v persil sensitiv a místo aviváže ocet, od šestinedělí v arielu a používám i aviváž ![]()
Persil sensitive gel, bez aviváže, máchání navíc. Později aviváž silan sensitive.
hned jsem vše prala v persilu sensitiv i kapku aviváže jsem tam dala a nevadilo mu to, ani jeden s přítelem netrpíme na vyrážky a podobný a malej zjevně také ne
Prala jsem v lovele a batoleti - co bylo v akci
je fakt, že velký fleky moc nevyperou. Ale malý miminko má flíčky možná akorát od hovínek. A to jsem stejně předpírala žlučovým mýdlem
no a když jsme dávali příkrmy, tak jsem jsem prala v našem prášku
ale stejně fleky předpírám ve žlučáku ![]()
už od začátku peru v Persilu sensitive a dávám i aviváž Silan sensitive a malá to snáší absolutně bez problémů ![]()