V čem prát oblečení pro mimča

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
1.4.12 11:01

V čem prát oblečení pro mimča

ahoj maminky! chystám se na praní pro našeho prvního chlapečka. V čem se vám osvědčilo prát? co pěkně voní a je šetrné? Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
1.4.12 11:04

jako první mě napadlo „v pračce“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promiň,mám dnes nějakou ujetou náladu…

nejlepší pro čertsvá mimča,nebo respektive nejdoporučovanější je Lovela. Sice teda vůbec nevoní ale to je správné,kdyby vonělo tak je v tom moc chemie a sraček… rozhodně vynechej aviváž!

• Citovat
  • Upravit
3798
1.4.12 11:04

Na malou používám jen Persil sensitive,dříve prášek teď gel,oboje super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101473
1.4.12 11:05

Napadlo mě v pračce :mrgreen: ne, vážně, já jsem to nijak moc neřešila a prala jsem hned od mala v Ariel gelu, žádná aviváž a naprosto v pohodě… prádlo krásně vonělo a malý se nikdy neosypal.
Jo a zvláštní zjištění, nádherně voněl ten vyrobený v Belgii, ten z Francie, co se vozí sem už ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.4.12 11:06

Používala jsem a používám Batole, Senzu pro děti nebo Persil sensitive - prášek i gel ;)
Lovelu jsem koupila jednou a už nikdy více. Z pozvracených látkových plenek jsem mléko cítila i po vyprání :zed:

Příspěvek upraven 01.04.12 v 11:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron

Já peru normálníma práškama, ale dávám málo. Obecně platí že není třeba tolik prášku, kolik je uvedeno na obalu prášku… Takž bych zkusila normální, ale dávat méně, aby se dobře vymáchal

• Citovat
  • Upravit

Peru v Persil sensitive, pro máchání místo aviváže ocet, na pračce volím máchání navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
1.4.12 11:10

Při prvním mimču v Lovele a teď při druhém v Persilu sensitive bez aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.4.12 11:12

Já mám Lovelu, ale moc toho nevypere.. Takže flekatý věci peru v Arielu, ale malá nikdy na nic netrpěla.. Na úplně malý miminko bych použila tu Lovelu, ona tak zvláštně voní, ale mě se to docela líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.4.12 11:13

Persil Sensitive. Zkoušela jsem Lovelu a fakt děs :roll: Nic nevyprala a pozvracené plínky smrděly i nadále.
Edit: Zkoušela jsem i Batole, z toho se mi osypal.

• Citovat
  • Upravit
17013
1.4.12 11:17

Než se malej narodil prala jsem v persil sensitiv a místo aviváže ocet, od šestinedělí v arielu a používám i aviváž :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122

Persil sensitive gel, bez aviváže, máchání navíc. Později aviváž silan sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157

hned jsem vše prala v persilu sensitiv i kapku aviváže jsem tam dala a nevadilo mu to, ani jeden s přítelem netrpíme na vyrážky a podobný a malej zjevně také ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.4.12 11:28

Prala jsem v lovele a batoleti - co bylo v akci :mrgreen: je fakt, že velký fleky moc nevyperou. Ale malý miminko má flíčky možná akorát od hovínek. A to jsem stejně předpírala žlučovým mýdlem :palec: no a když jsme dávali příkrmy, tak jsem jsem prala v našem prášku :palec: ale stejně fleky předpírám ve žlučáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
1.4.12 11:33

už od začátku peru v Persilu sensitive a dávám i aviváž Silan sensitive a malá to snáší absolutně bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí