Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Neřešila bych…buď bych to nechala na kamarádky výběru, nebo pokud trváš na vyprání - vyprala v šamponu pro děti…nadále i vyžehlila…když už
já osobně neměla problém si darované věci pro malého vyprat…možná i naopak… ![]()
@shellmyska už je na světě, včera se narodila a jdu se na ni zítra mrknout…a v týdnu mi kamarádka ukazovala věci, co má pro ni s sebou, tak mi došlo, že tam nemá mikinu ![]()
@zpevanda Ono se to všechno bude odvíjet od toho, jaká bude tvoje kamarádka matka „cíťa“. Jestli pere v dětským prášku a jiný nebude chtít používat, tak jí to radši v ničem nemáchat. Jestli je jí jedno, v čem to pere, tak jí to klidně přeper.
Stejně si myslím, že oblečení na cestu z porodnice má už nachystaný a prát bude hned další den po návratu domů ![]()
Já bych to přemáchla v pufíkovi s tím, že bych jí řekla, že vypraný to je, ale ať si to kdyžtak vypere ještě ve svým
Já známé dala spoustu oblečení po synovi, vypraný den předtím v Persilu sensitive a stejně to hned běžela vyprat..
![]()
@Hr4sek22 Já jsem taky všechno, co jsem dostala nebo koupila prala… protože spousta lidí třeba používá aviváž a já ji nesnáším, plus mám sušičku a usušené v sušičce je krásně měkké.
@j.a.n.i1 Já taky když jsem dostala od švagrové nebo tchýně po jejich klucích a bylo vypraný, stejně jsem vyprala ještě ve svým. Já jen, že v tom pufíkovi bych to klidně vymáchala, ona si to určitě taky pak vypere ještě jednou ![]()
@RadkaCh no pokud jsem si všimla, viděla jsem tam jen normání prášek, ale mohla to mít jinde…no uvidíme, teď mám problém, že jí to chci dneska dát a ještě to neuschlo
sakra ![]()
@luciekal Jo, mně přijde, že nic nevypere, proto ho nekupuju.. ale to je můj názor ![]()
@Hr4sek22 No, já bych se na to vybodla, že je to zbytečná práce… jediné co jsem neprala znovu byl kočár, paní mi ho předávala komplet fungl vypraný - podle mě ho prala ve chvíli, kdy jsme se dohodli, že si pro něj přijedu, tak to mi znovu přišlo zbytečné, pracné a pro ten kočár ne úplně ideální.
@Hr4sek22 tak já myslím, že ze začátku nebudou přikrmy atd tak nebude potřeba tolik odstraňovat skrvrny.
Mě persil hrozně smrdí tak ještě zvažuji Lovelu. @j.a.n.i1 on se pere i kočár? ![]()
@luciekal Jojo, potahy kočáru celkem běžně, kor pak u starších, když v tom svačí a tak…
Já prala kočár před týdnem. Byl od rohlíků, křupek.. no, na černé je to vidět dost ![]()
@luciekal To je pravda, ze začátku to batole asi stačí. Já jsem taky prala prvně v Batole, Lovela, Bupi,.. teď už v Tide sensitive a Persil sensitive. Ty dětský prd vyperou ![]()
@zpevanda no prave. Bud ji praci usetris anebo ji stejne nepridelas, protoze nevypranou by ji (velmi pravdepodobne) nepouzila.
a kdy se ma narodit?