V čem prát oblečení pro mimča

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shellmyska
15.2.15 23:12

@zpevanda no prave. Bud ji praci usetris anebo ji stejne nepridelas, protoze nevypranou by ji (velmi pravdepodobne) nepouzila. ;) a kdy se ma narodit?

• Citovat
  • Upravit
258
15.2.15 23:20

Neřešila bych…buď bych to nechala na kamarádky výběru, nebo pokud trváš na vyprání - vyprala v šamponu pro děti…nadále i vyžehlila…když už :lol: já osobně neměla problém si darované věci pro malého vyprat…možná i naopak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.2.15 00:00

@shellmyska už je na světě, včera se narodila a jdu se na ni zítra mrknout…a v týdnu mi kamarádka ukazovala věci, co má pro ni s sebou, tak mi došlo, že tam nemá mikinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.2.15 10:26

@zpevanda Ono se to všechno bude odvíjet od toho, jaká bude tvoje kamarádka matka „cíťa“. Jestli pere v dětským prášku a jiný nebude chtít používat, tak jí to radši v ničem nemáchat. Jestli je jí jedno, v čem to pere, tak jí to klidně přeper.
Stejně si myslím, že oblečení na cestu z porodnice má už nachystaný a prát bude hned další den po návratu domů ;)

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
16.2.15 10:33

Já bych to přemáchla v pufíkovi s tím, že bych jí řekla, že vypraný to je, ale ať si to kdyžtak vypere ještě ve svým :) Já známé dala spoustu oblečení po synovi, vypraný den předtím v Persilu sensitive a stejně to hned běžela vyprat.. :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
101751
16.2.15 10:36

@Hr4sek22 Já jsem taky všechno, co jsem dostala nebo koupila prala… protože spousta lidí třeba používá aviváž a já ji nesnáším, plus mám sušičku a usušené v sušičce je krásně měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
16.2.15 10:39

@j.a.n.i1 Já taky když jsem dostala od švagrové nebo tchýně po jejich klucích a bylo vypraný, stejně jsem vyprala ještě ve svým. Já jen, že v tom pufíkovi bych to klidně vymáchala, ona si to určitě taky pak vypere ještě jednou :)

• Citovat
  • Upravit
8020
16.2.15 10:42

Holky máte někdo zkušenost s práškem Batole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.2.15 10:43

@RadkaCh no pokud jsem si všimla, viděla jsem tam jen normání prášek, ale mohla to mít jinde…no uvidíme, teď mám problém, že jí to chci dneska dát a ještě to neuschlo :zed: sakra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
16.2.15 10:44

@luciekal Jo, mně přijde, že nic nevypere, proto ho nekupuju.. ale to je můj názor ;)

• Citovat
  • Upravit
101751
16.2.15 10:52

@Hr4sek22 No, já bych se na to vybodla, že je to zbytečná práce… jediné co jsem neprala znovu byl kočár, paní mi ho předávala komplet fungl vypraný - podle mě ho prala ve chvíli, kdy jsme se dohodli, že si pro něj přijedu, tak to mi znovu přišlo zbytečné, pracné a pro ten kočár ne úplně ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
16.2.15 10:59

@Hr4sek22 tak já myslím, že ze začátku nebudou přikrmy atd tak nebude potřeba tolik odstraňovat skrvrny.
Mě persil hrozně smrdí tak ještě zvažuji Lovelu. @j.a.n.i1 on se pere i kočár? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
16.2.15 11:13

@luciekal Jojo, potahy kočáru celkem běžně, kor pak u starších, když v tom svačí a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
16.2.15 15:04

Já prala kočár před týdnem. Byl od rohlíků, křupek.. no, na černé je to vidět dost :D

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
16.2.15 15:07

@luciekal To je pravda, ze začátku to batole asi stačí. Já jsem taky prala prvně v Batole, Lovela, Bupi,.. teď už v Tide sensitive a Persil sensitive. Ty dětský prd vyperou :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4