Lehátko Sunggle Duckling

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35029
31.3.12 18:11

Lehátko Sunggle Duckling

Ahoj, chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s tímhle lehátkem ..

Vibrační lehátko SNUGGLE DUCKLING do 18Kg Bright Starts

• Odnímatelná vložka ve tvaru káčátka pro podporu nejmenších dětí
  • Komfortní sedátko Comfort Recline™ se třemi pozicemi vyhovují potřebám dítěte
  • Sedátko se může houpat dopředu a dozadu pro zabavení miminka
  • Sedátko lze zablokovat ve stacionární pozici.
  • 7 uklidňujících melodií s ovládáním hlasitosti a automatickým vypnutím
  • Jemné vibrace
  • Otočná odnímatelná hrazda s hračkami pro snadný přístup k dítěti
  • Jednoduše lze složit naplocho pro pohodlné přenášení
  • Nastavitelné pětibodové popruhy udrží dítě v bezpečí
  • Pratelná poduška sedátka

.. díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12127
10.7.12 14:47

Ráda bych obnovila diskuzi, najde se někdo kdo má lehátko doma? Je to můj favorit, ale moc recenzí na něj není, budu ráda za každou odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.7.12 20:20

Já ho nakonec koupila i bez recenzí, ale zatím nemůžu moc soudit :nevim: Je celkem dobré, akorát když měl maličký 3 kg, tak se mi tam bortil, ale to asi všechny dětičky, takhle brzy, teď už má 4 a je to mnohem lepší :palec: Jen jsem koukala, že některá lehátka mají kšírky jen jakoby v pase 3 bodové, tohle má 5ti bodové, prakticky stejně jako vajíčko, přijde mi v tom víc omezený, ale asi to bude bezpečnější a i lepší na zádíčka :think: navíc to asi půjde i zapnout jen na ten spodek, zatím jsem to nezkoušela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
10.7.12 20:27

Tak to si mě potěšila. Asi do něj půjdu, nechci žádný výrazný barvy a tohle mi přijde takový příjemný, jak cenově tak barevně. Ráda bych si ho někde očíhla na živo ale zatím jsem na něj nenatrefila :nevim: Někde na internetu jsem četla, že neni úplně rovné a že se nehodí pro úplně malý miminko? na obrázku ta vložka ve tvaru kuřátka působí jak úplný leh, je to tak? A je ten potah příjemný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.7.12 20:30

@Blešík potah je moc příjemný a to kuřátko? - no pořád na něj sahám :mrgreen: Rovné není, ono jde jakoby ten rám dát skoro do rovna, ale jak je v tom látka, tak se to pod váhou miminka prohne, ale asi žádné lehátko není skoro rovné, proto v nich dětičky nesmí trávit příliš času.. pošlu ti SZ s fotečkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.11.12 13:08

Taky přemýšlám nad tímto lehátkem - už je zkušenost větší? Jestli můžete doporučit… DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
7.11.12 17:59

Já jsem spokojená, do nějakých 4 kil se mi tam malý hodně bortil, ale pak už to bylo v pohodě :palec: jinak je v něm rád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.12.12 08:23

@ixule ahoj, muzu se zeptat jak se v nem libi prckovi, kdyz uz je mu pres 6 mesicu?? uvazuju o jeho koupi, tak budu moc rada za odpoved.. dekuji :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.12.12 08:28

@aakaficko Ahoj, líbí :) Té „hrazdičky“ si pořádně všímá až teď a je spokojenej :palec: akorát já ho kurtuji jen za „spodek“ a to už si mi v tom sedá, tak budu muset i přes ty ramínka, ale super, líbí se mu, že má rozhled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.12.12 08:32

@ixule tak parada, dekuju moc za odpoved.. nase holka prave v necem takovym vcera sedela a byla strasne happy, tak sem se rozhodla, ze ho prinese Jezisek.. rozhodne nechci nejaky modry - tech je teda fakt nejvic.. :think: :zed: ale tohle se mne libi vzhledove nejvic.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.12.12 08:45

@aakaficko mně se právě taky líbilo vzhledově :palec: akorát je škoda, že je i pro ty nejmenší a to už neužijete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.12.12 08:59

@ixule jj vim, ale nevadi, myslim, ze si ho uzije i tedka a pak se schova pro budouciho brachu :mrgreen: :P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
12.12.12 09:09

@aakaficko jasně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie