Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s tímhle lehátkem ..
Vibrační lehátko SNUGGLE DUCKLING do 18Kg Bright Starts
.. díky ![]()
Ráda bych obnovila diskuzi, najde se někdo kdo má lehátko doma? Je to můj favorit, ale moc recenzí na něj není, budu ráda za každou odpověď ![]()
Já ho nakonec koupila i bez recenzí, ale zatím nemůžu moc soudit
Je celkem dobré, akorát když měl maličký 3 kg, tak se mi tam bortil, ale to asi všechny dětičky, takhle brzy, teď už má 4 a je to mnohem lepší
Jen jsem koukala, že některá lehátka mají kšírky jen jakoby v pase 3 bodové, tohle má 5ti bodové, prakticky stejně jako vajíčko, přijde mi v tom víc omezený, ale asi to bude bezpečnější a i lepší na zádíčka
navíc to asi půjde i zapnout jen na ten spodek, zatím jsem to nezkoušela ![]()
Tak to si mě potěšila. Asi do něj půjdu, nechci žádný výrazný barvy a tohle mi přijde takový příjemný, jak cenově tak barevně. Ráda bych si ho někde očíhla na živo ale zatím jsem na něj nenatrefila
Někde na internetu jsem četla, že neni úplně rovné a že se nehodí pro úplně malý miminko? na obrázku ta vložka ve tvaru kuřátka působí jak úplný leh, je to tak? A je ten potah příjemný?
@Blešík potah je moc příjemný a to kuřátko? - no pořád na něj sahám
Rovné není, ono jde jakoby ten rám dát skoro do rovna, ale jak je v tom látka, tak se to pod váhou miminka prohne, ale asi žádné lehátko není skoro rovné, proto v nich dětičky nesmí trávit příliš času.. pošlu ti SZ s fotečkou
Taky přemýšlám nad tímto lehátkem - už je zkušenost větší? Jestli můžete doporučit… DÍKY
Já jsem spokojená, do nějakých 4 kil se mi tam malý hodně bortil, ale pak už to bylo v pohodě
jinak je v něm rád ![]()
@ixule ahoj, muzu se zeptat jak se v nem libi prckovi, kdyz uz je mu pres 6 mesicu?? uvazuju o jeho koupi, tak budu moc rada za odpoved.. dekuji
![]()
@aakaficko Ahoj, líbí
Té „hrazdičky“ si pořádně všímá až teď a je spokojenej
akorát já ho kurtuji jen za „spodek“ a to už si mi v tom sedá, tak budu muset i přes ty ramínka, ale super, líbí se mu, že má rozhled ![]()
@ixule tak parada, dekuju moc za odpoved.. nase holka prave v necem takovym vcera sedela a byla strasne happy, tak sem se rozhodla, ze ho prinese Jezisek.. rozhodne nechci nejaky modry - tech je teda fakt nejvic..
ale tohle se mne libi vzhledove nejvic.. ![]()
@aakaficko mně se právě taky líbilo vzhledově
akorát je škoda, že je i pro ty nejmenší a to už neužijete ![]()
@ixule jj vim, ale nevadi, myslim, ze si ho uzije i tedka a pak se schova pro budouciho brachu
![]()