Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobry den, prosim Vas o radu, zda mate nekdo zkusenost se dvemi chuvickami v jednom byte. Mame chlapecka, co spi ve svem pokoji v postylce (nechci zatim menit za velkou postel), takze k nemu stale potrebujeme chuvicku. Mame Angel care AC 401. Ted se nam narodi miminko a to bude spat v loznici. K nemu bude take treba chuvicka. Nase AC 401 by mela byt vicefrekvencni, tak nevim, zda lze poridit druhou nejakou levnejsi? Dekuji vsem za informace.
První jsme měli stejnou jako vy. Druhou jsme přikoupili levnou analogovou Philips. Je to krám největší, šumí to, šustí, vydává všelijaké zvuky. Spát by se u toho nedalo, to otevíráme dveře, použitelná je jen večer na usnutí, aby jsme syna nerušili a přitom ho slyšeli. Stejnak tam často běháme zbytedčně, není rozumět, co povídám. Často letíme a on si jen zpívá. Po Angelcareu s čistým zvukem, kdy slyším i vrtění a vypadnout dudlíka je to zklamání.
Ja mam zkusenost s 2 i 3 AC v jedne budove (navstevy s kamaradkama, sraz v penzionu) a v pohode, vubec se nerusily. Staci dat jinou frekvenci. A stejne das na jinou frekvenci i jakoukoliv jinou chuvicku.
Nemelo by to delat paseku.. ![]()
@Majdula83 píše:
Ja mam zkusenost s 2 i 3 AC v jedne budove (navstevy s kamaradkama, sraz v penzionu) a v pohode, vubec se nerusily. Staci dat jinou frekvenci. A stejne das na jinou frekvenci i jakoukoliv jinou chuvicku.
Nemelo by to delat paseku..
mám stejnou zkkušenost. 4 AC v jedné budově a v poho. ale nám se nechtělo vypláznou tolik peněz za další chůvičku, šli jsme do levné varianty a ![]()
Dekuji vsem moc za info. Take se mi nechce davat tolik penez za dalsi AC, ale pravda je, ze jsem zvykla na ten dobry prenos. Take slysim kazde pohnuti a chuvicka ma veky dosah. Tak budu jeste zvazovat…
Zdravím,
jsme v RD, pokoj batolete i ložnice, kde bude spát miminko jsou v podkroví, takže asi budeme potřebovat dvě chůvičky.
není to blbost?
první chůvička je navíc super, rodičovská jednotka na baterky (chodíme s ní volně v kapse) a funguje obousměrně - dá se na dítě mluvit, což hlavně u toho staršího je super.
tak teď nevím, jestli pořizovat podobně drahou i na miminko…
rozhodně nechci mít rodičovskou jednotku někde u zásuvky, to je blbost, to bych nic neudělala a TV stejně nemáme, takže večer nesedím na jednom místě…