Kdy připravit pokojík?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
689
28.3.12 16:40

kdy připravit pokojík?

Ahoj holky,
jsem 34.týden. Zajímalo by mě kdy jste připravily pro své mimi pokojík? Kdy jste postavily postýlku, přebalovák, připravili si věcičky, … atd. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
28.3.12 16:44

Rodila jsem v září, oblečky nachystala v červenci. Postýlky stavěl manžel, když jsem byla v porodnici. Přebalovák nemám. V budoucím dětském pokojíčku jsou rok věci po stěhování, které je nutno vytřídit a zabydlet :-). Aspoň do budoucna motivace to fakt udělat, aby se prcek mohl přemístit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.3.12 16:45

Postýlku a přebalovák jsem dávala dohromady někdy v 36.tt. Jinak pokojíček jako takový jsem nijak nezařizovala, stejně byl do 9m pak ještě u nác v ložnici apak chodil do pokojíku jen spát. Možná teď, když už si umí chvíli sám hrát, tak bych mu ho mohla nějak udělat, aby tam neměl jen postel a komodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
28.3.12 16:45

Ahojda, tašku jsem připravila cca v 34.tt a dobalila ji nyní 39.tt. Jinak asi od 36.tt jsem měla pokojík hotový i s věcičkama atd. Ještě dodělávám nějaký věci, a už se těším na porod a až budu mít malou u sebe!!!!
Záleží na tobě, ale já jsem perfekcionista musela jsem mít vše pintlich:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.3.12 16:46

Postýlku sestavil a připravil manžel druhý den po porodu. Povlečení a veškerý ložní textil jsem měla dopředu připravený - vypraný a vyžehlený zhruba od 36tt.
V 36tt jsem také prala a žehlila všechny oblečky a uložila do komody.
Přebalovák jsme zakoupili až když jsem přišla z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
28.3.12 16:47

ja to stihla az posledni mesic pred porodem.I kdyz ve stoje zehlit ty miniaturni oblecky, to se bolavym zadum moc nelibilo..

• Citovat
  • Upravit
16631
28.3.12 16:50

Ahoj, v první těhot. jsem měla tašku do porodnice připravenou v 32TT jak mi radila dr., pokojík taky s věcma.
Nyní jsem 33TT, tašku nemám, ale do těch 14 dní bych se k tomu chtěla dohrabat.. postýlku.. tu budem skládat asi taky kolem toho 36TT no a nějaký oblečení - minim. už jsem přinesla ze sklepa..
Nějak to nyní neřeším - malá se nám odplenkovává a já mám starosti krapet jiný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.3.12 16:52

já to vše dopřipravila a dobalila tašku teď v pátek, což byl 37 tt… :dance: manžel byl nervozní hlavně z tý tašky,že prý pak nebude nic hledat..kdyby náhodou,tak jsem měla ultimátum,že jí musím do toho pátku dobalit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
28.3.12 17:00

taška sbalena ve 28 tt :mrgreen: pokojík a všechny věci jsme měla nachystané asi od 35 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
28.3.12 17:05

Já jsem tašku měla sbalenou někdy kolem 35tt, ale bylo to proto, že jsme se v té době stěhovali a jak bych tam ty věci nenašoupala před stěhování, už bych je nenašla. Postýlku jsme sestavili někdy kolem 38tt a v té době jsem taky konečně vyprala a vyžehlila výbavičku pro mimčo. Přebalovák jsme objednávali ani ne týden před porodem a druhý den po návratu z porodnice mi pro něj manžel jel. Na pokojíček se chystám tak za 2-3 měsíce, až se dodělají stavební úpravy a vytahají z něj zbytečný krámy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
28.3.12 17:18

Měli jsme půjčenou kolíbku, vyzvedávali jsme ji asi v 36.tt (rodila jsem o dva týdny později, naplánované vyvolání), zezačátku jsem měla jenom přebalovací podložku a přebalovala jsem všude možně, po šestinedělí jsme koupili v Hornbachu dřevo a můj drahý mi udělal pult. Se zařizováním a kupováním věcí jsem nijak nespěchala, nechtěla jsem mít byt zacapný blbostma, které nakonec nevyužiju. Takže opravdu jen to nejnutnější a všechno ostatní jsem pořizovala až podle potřeby (odsávačka, kolotoč nad postýlku, koš na hračky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
28.3.12 17:36

Od 32tt jsme tam měli skříň a komodu s věcičkama, ty jsem ještě průběžně prala, žehlila a přerovnávala. Přebalovací pult manžel sestavoval 34tt, postýlku v 36 tt. V 37tt se nám narodil syn, takže to bylo akorát. Jinak jsme tam měli pár hraček, plus kolébku.
U dcery to bylo podobně. S tím rozdílem, že postýlku a přebalovací pult jsme měli. Kočárek jsme měli od 28tt a věcičky asi od 32tt.
S dvojčaty jsme začali dřív, v té době jsme stavěli barák, takže bylo všechno nové, postýlky, skříně, komody, kolébky, atd. To jsme měli cca v 30tt. Věcičky asi kolem 34tt. A jinak tak průběžně celé těhotenství jsme pokupovali vše co bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
28.3.12 17:50

Postýlka nám stojí mladší v ní ale nespí,pak jí v létě jen vydrbu:) a oblečení připravím jen co dokoupíme skřín pro třetátko:D a tašku budumít radši nejdýl ve 30 tt sbalenou po předchozích zkušenostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.3.12 18:19
@AnnaP píše:
Ahoj holky,
jsem 34.týden. Zajímalo by mě kdy jste připravily pro své mimi pokojík? Kdy jste postavily postýlku, přebalovák, připravili si věcičky, … atd. Díky :)

No hele uz mas nejvyssi cas. Ted to muze prijit kdykoliv a priprav si i tazku do porodnice, nakup si pliny, priprav lekarnicku atd:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.3.12 18:33

no, my se třeba stěhovali ze starého domu do nového domu v sobotu a v neděli jsem porodila :mrgreen: (vše 40tt :mrgreen: ) věci byly nachystané v krabicích.
po návratu z porodky jsem si akorát nachystala věci na koupání a přebalování, do ložnice jsem šupla koš na spaní a bylo to. Pokojík jsem zařizovala posupně, pak jsem ho tam v 5m přemístila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí