V čem prát oblečení pro mimča

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
1.4.12 21:11

Já taky dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.4.12 21:19
@Janeynka píše:
A perete dětský oblečení samostatně nebo i s vašim oblečením?

Od narození peru dohromady dětské a naše prádlo ;) Neperu je s montérkama, tak to neřeším 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
1.4.12 21:23
@fragola píše:
Od narození peru dohromady dětské a naše prádlo ;) Neperu je s montérkama, tak to neřeším 8)

Jojo, taky jsem chtěla dopsat, že partnerovo montérky peru zvlášť - od všeho :mrgreen: a pak musím z filtru vysypat kusy cihel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.4.12 23:16

Já teda peru dětské zvlášť, ale máme pobliona, co za dva dny naplní pračku :lol:

• Citovat
  • Upravit
505
1.4.12 23:39

Od začátku v Persilu senzitiv a začínám pomalu zkoušet (v půl roce)aviváž Silan senzitiv. Jinak malá mi bez problémů pračku naplní a já si k ní přidávám jenom kojenecké podprsenky a noční košile od mléka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
2.4.12 03:07

Zásadně zvlášt. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
2.4.12 09:17

taky peru zvlást většinou každý 4den to na pračku dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.4.12 09:20

a můžu se zeptat, proč perete zvlášt? Že vám zaplní pračku nebo z hygienických důvodů?

• Citovat
  • Upravit
Billi
2.4.12 10:56
@byron píše:
a můžu se zeptat, proč perete zvlášt? Že vám zaplní pračku nebo z hygienických důvodů?

Zaplní pračku. Když je toho málo a potřebuju daný kus jeho oblečení, tak tam přihodím i naše věci.

• Citovat
  • Upravit
4157
2.4.12 11:49

jen protože se mi chce a na tu pračku to vždycky dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.4.12 13:37

Ahoj!

Měla bych jen dotaz… teď jsem doprala skoro všechno oblečení, zavinovačky, deky… peru v persilu sensitive, bez aviváže. Ale to prádlo vůbec není měkké. Co mám dávat na změkčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
4.4.12 19:29

ocet (1dcl) a máchání navíc… ;)

• Citovat
  • Upravit
2021
4.4.12 19:46

maminky a ten ocet není v prádle potom cítit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
4.4.12 20:20
@Janeynka píše:
maminky a ten ocet není v prádle potom cítit?

Já ho necítím, přítel sice prská, že ano, ale jenom když je doma, když se pere, takže ho spíše cítí při praní :mrgreen: když ho tam přidám, když je pryč, tak je vše v pořádku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
4.4.12 20:43
@j.a.n.i1 píše:
Já ho necítím, přítel sice prská, že ano, ale jenom když je doma, když se pere, takže ho spíše cítí při praní :mrgreen: když ho tam přidám, když je pryč, tak je vše v pořádku 8)

přesně,u nás se taky držkuje že je z toho cítit jenže to říká ve chvíli kdy stojí v koupelně u pračky a ta pere :mrgreen: takže kecááááá :P fakt to prádlo cítit není,mít králíčka azurita tak si v tom našem prádle lebedí úplně jak v té reklamě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4