Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Janeynka píše:
A perete dětský oblečení samostatně nebo i s vašim oblečením?
Od narození peru dohromady dětské a naše prádlo
Neperu je s montérkama, tak to neřeším ![]()
@fragola píše:
Od narození peru dohromady dětské a naše prádloNeperu je s montérkama, tak to neřeším
Jojo, taky jsem chtěla dopsat, že partnerovo montérky peru zvlášť - od všeho
a pak musím z filtru vysypat kusy cihel
Já teda peru dětské zvlášť, ale máme pobliona, co za dva dny naplní pračku ![]()
Od začátku v Persilu senzitiv a začínám pomalu zkoušet (v půl roce)aviváž Silan senzitiv. Jinak malá mi bez problémů pračku naplní a já si k ní přidávám jenom kojenecké podprsenky a noční košile od mléka. ![]()
a můžu se zeptat, proč perete zvlášt? Že vám zaplní pračku nebo z hygienických důvodů?
@byron píše:
a můžu se zeptat, proč perete zvlášt? Že vám zaplní pračku nebo z hygienických důvodů?
Zaplní pračku. Když je toho málo a potřebuju daný kus jeho oblečení, tak tam přihodím i naše věci.
Ahoj!
Měla bych jen dotaz… teď jsem doprala skoro všechno oblečení, zavinovačky, deky… peru v persilu sensitive, bez aviváže. Ale to prádlo vůbec není měkké. Co mám dávat na změkčení?
@Janeynka píše:
maminky a ten ocet není v prádle potom cítit?
Já ho necítím, přítel sice prská, že ano, ale jenom když je doma, když se pere, takže ho spíše cítí při praní
když ho tam přidám, když je pryč, tak je vše v pořádku ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Já ho necítím, přítel sice prská, že ano, ale jenom když je doma, když se pere, takže ho spíše cítí při praníkdyž ho tam přidám, když je pryč, tak je vše v pořádku
přesně,u nás se taky držkuje že je z toho cítit jenže to říká ve chvíli kdy stojí v koupelně u pračky a ta pere
takže kecááááá
fakt to prádlo cítit není,mít králíčka azurita tak si v tom našem prádle lebedí úplně jak v té reklamě ![]()