Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
mamči já jsem si koupila persil sensitiv, ale pořádně jsem to ani nečetla, dala jsem na vás co v něm perete. je to na bílé, barevné nebo na vše? ![]()
prala jsem v něm vše a neřešila. vlastně doted toto neřeším,hupnu prádlo,prsknu prášek/gel,naliju ocet a peru… jo vlastně předtím to ještě všechno nastavím aby to pralo ![]()
já mám stejně bud bílé nebo světle barevné oblečení, tak uvidíme jak to dopadně, nevypadá nic na to, že by mělo pustit barvu.
@Janeynka píše:
mamči já jsem si koupila persil sensitiv, ale pořádně jsem to ani nečetla, dala jsem na vás co v něm perete. je to na bílé, barevné nebo na vše?
Já dávám na bílé nebo světlé barvy. Na tmavé používám gel na tmavé prádlo ![]()
Persil senzitiv je neoznačený na bílé a mám také persil senzitiv color a ten je samozřejmě na barevné. Na malou nemám nic černého, nebo natolik tmavého, aby ten color nestačil.
já mám buď světle modré nebo béžové, žluté, tak bude stačit ten na bílé nebo si mám ještě koupit na barevné?žádné tmavé oblečení taky nemám
@Janeynka Rozhodně bude stačit ten na bílé, já color používám vyloženě na tmavé barvy jako je modrá, červená, plus na černou, nemá nic speciálního, zas tolik toho černého nemáme.
Dostala jsem tekutý prášek Eurona Cerny Baby & Sensitive.Tak snad bude dobrý. ![]()
@lucinenecka píše:
Ahoj, já jsem prala a ještě pořád peru v gelu Dreft Baby/Sensitive (na obrázku je maminka s miminkem). Krásně voní a krásně pere.
Tak jsem ho dneska vyzkoušela a je vážně příjemnej ![]()
Maminky, tak jsem dneska začala prát a připadám si jak začátečník:) mám světlé barvy ale bojím se aby se mi nějak nepustila barva, tak uvidím jak naplním pračku. Někde píšou prostěradlo na 95, a věa 40 a u jinýho na 60, hodila jsme to všechno na 40 ju? a zkouším dneska jen persil sensitiv bez aviváže a octa neva?
až to poprvé vyperu, budu vidět, jestli něco pouští barvu či ne… ![]()
Ahoj, já malému peru od narození v Lovele, sice voní hrozně málo, ale jsem s ní velice spokojená.
holky kdyby se vám něco líbilo v mém bazárku budu ráda – nahlídněte – http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Taky právě řeším v čem mám prát,čekám první miminko a tak jsem začala hledat něco ,,speciál" pro miminka a všichni mi řekli že akorát přeháním
takže jsem vše vyprala v tom na co jsme doma s přítelem zvyklí-Persil.BEZ aviváže tak jsem zvědavá jak to malinká snese až se narodí ![]()