V čem prát oblečení pro mimča

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
4.4.12 21:50

mamči já jsem si koupila persil sensitiv, ale pořádně jsem to ani nečetla, dala jsem na vás co v něm perete. je to na bílé, barevné nebo na vše? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
4.4.12 21:54

prala jsem v něm vše a neřešila. vlastně doted toto neřeším,hupnu prádlo,prsknu prášek/gel,naliju ocet a peru… jo vlastně předtím to ještě všechno nastavím aby to pralo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2021
4.4.12 21:59

já mám stejně bud bílé nebo světle barevné oblečení, tak uvidíme jak to dopadně, nevypadá nic na to, že by mělo pustit barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.4.12 22:00
@Janeynka píše:
mamči já jsem si koupila persil sensitiv, ale pořádně jsem to ani nečetla, dala jsem na vás co v něm perete. je to na bílé, barevné nebo na vše? :nevim:

Já dávám na bílé nebo světlé barvy. Na tmavé používám gel na tmavé prádlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.4.12 23:05

Persil senzitiv je neoznačený na bílé a mám také persil senzitiv color a ten je samozřejmě na barevné. Na malou nemám nic černého, nebo natolik tmavého, aby ten color nestačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.4.12 16:30

já mám buď světle modré nebo béžové, žluté, tak bude stačit ten na bílé nebo si mám ještě koupit na barevné?žádné tmavé oblečení taky nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
5.4.12 16:40

@Janeynka Rozhodně bude stačit ten na bílé, já color používám vyloženě na tmavé barvy jako je modrá, červená, plus na černou, nemá nic speciálního, zas tolik toho černého nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
9.4.12 22:00

Ahoj používala jsem Lovelu a bez aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.4.12 15:03

Dostala jsem tekutý prášek Eurona Cerny Baby & Sensitive.Tak snad bude dobrý. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.4.12 21:27
@lucinenecka píše:
Ahoj, já jsem prala a ještě pořád peru v gelu Dreft Baby/Sensitive (na obrázku je maminka s miminkem). Krásně voní a krásně pere.

Tak jsem ho dneska vyzkoušela a je vážně příjemnej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
17.4.12 17:27

Maminky, tak jsem dneska začala prát a připadám si jak začátečník:) mám světlé barvy ale bojím se aby se mi nějak nepustila barva, tak uvidím jak naplním pračku. Někde píšou prostěradlo na 95, a věa 40 a u jinýho na 60, hodila jsme to všechno na 40 ju? a zkouším dneska jen persil sensitiv bez aviváže a octa neva?
až to poprvé vyperu, budu vidět, jestli něco pouští barvu či ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.4.12 14:07

Ahoj, já malému peru od narození v Lovele, sice voní hrozně málo, ale jsem s ní velice spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cira.11
21.4.12 14:11

Já používám Lovela…

• Citovat
  • Upravit
3507
22.4.12 10:07

holky kdyby se vám něco líbilo v mém bazárku budu ráda – nahlídněte  – http://www.mimibazar.cz/bazar.php?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.4.12 08:18

Taky právě řeším v čem mám prát,čekám první miminko a tak jsem začala hledat něco ,,speciál" pro miminka a všichni mi řekli že akorát přeháním :nevim: takže jsem vše vyprala v tom na co jsme doma s přítelem zvyklí-Persil.BEZ aviváže tak jsem zvědavá jak to malinká snese až se narodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí