V čem prát oblečení pro mimča

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
1.4.12 11:37

Příspěvek upraven 15.06.16 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
1.4.12 11:45

Já jsem si oblíbila tekutou Lovelu. Peru v ni všechno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.4.12 11:58
@Janeynka píše:
ahoj maminky! chystám se na praní pro našeho prvního chlapečka. V čem se vám osvědčilo prát? co pěkně voní a je šetrné? Děkuji :hug:

oD ZAČÁTKU PERU V Persilu stejně jako nám :nevim: jen bez aviváže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
1.4.12 11:58

no a mně se po Persilu sensitive brutálně osypal. Takže peru v Dreftu baby/sensitive, bez aviváže, někdy s octem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.4.12 12:08

Prala jsem,když byla malá bud v Lovele nebov Persilu sensitive nebo jaký prášek,byl pro miminka v akci :lol:
jinak jsem jí to prala v ruce,protože my jsme používali jíný prášek,takže jsme nechtěli zbytečně spotřebovávát ten pro ní a do pračky než bych neskládala vyloženě dětské oblečení tak by to bylo dlouho,takže každý týden jsem namáčela do vany vyprala a vyždímala až v praččce.Posléze mě to začalo štvát někdyv 6 měsících jsem koupila PERSIL GEL A PRALA JSEM TO VŠEM V PRAČCE,A TED UŽ POUŽÍVÁM PERSIL KLASICKÝ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.4.12 12:36

nikdo ti neporadi co bude tvymu diteti vyhovovat…to uvidis az se ti osype ci neosype…chce to vyzkouset..kup maly baleni neceho..kdyztak koupis jiny…myslim ze zaklad neni prasek..ale dukladne a nekolikrat machat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
1.4.12 12:57
@cell píše:
no a mně se po Persilu sensitive brutálně osypal. Takže peru v Dreftu baby/sensitive, bez aviváže, někdy s octem :-)

To ani nevím, že je Dreft senzitiv. A voní hezky? Já ještě peru v Lovele a přemýšlím, že už to změním, tak že bych ho zkusila.
Jinak já jsem s Lovelou krom toho, že nevoní spokojená. Fleky jsem zatím teda měla jen od blitíčka a hovnajzů, ale oboje mi vždycky pustilo.

• Citovat
  • Upravit
6104
1.4.12 13:05

Já peru v tekuté Lovele a aviváž mám taky Lovelu :palec:

Příspěvek upraven 01.04.12 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
1.4.12 13:05

Já prala v Lovele dokud malá nezačala sama jíst, pak jsem ihned přešla na Persil + Vaniš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
1.4.12 13:06

Prvnímu dítku jsem prava v Lovele. Teď jsem zkusila dětský prášek Baby a jsem spokojená. Trošičku voní a krásně mi v něm po častém praní všechno bílé prádlo rozzářilo…Fleky od hovínek na poprvé úplně bez flíčku nevypere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
1.4.12 13:08

Já peru v Lovele nebo Persilu sensitiv.Aviváž dávám od začátku-Silan sensitiv nebo Lovelu.Zátím jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
1.4.12 13:12

Já peru v tom, co je v akci. Teda v pracích gelech, ale spíše těch „lepších značek“. Lovelu jsem měla jednou a nevím, na co to je, když to ani nevoní, ani nepere. Jinak u malé od začátku používám i trošku aviváže sensitive, protože nevím čím to je, ale jinak se doma neustále „kopeme“ statickou elektřinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
1.4.12 13:18

Prala jsem v Lovele a pak jsem přešla na Persil sensitiv,samozřejmě bez aviváže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
1.4.12 13:23

Co máte všichni s tou aviváží? Používám ji odjakživa a nikdy malé nevadila. Nemám teda na mysli litry aviváže se šílenou vůní, ale troška pro zjemnění prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
1.4.12 13:27
@montchitchi píše:
Co máte všichni s tou aviváží? Používám ji odjakživa a nikdy malé nevadila. Nemám teda na mysli litry aviváže se šílenou vůní, ale troška pro zjemnění prádla.

No, já mám proti aviváži to, že se přidává do posledního máchání, tudíž je to chemie, která v prádle zůstane, na rozdíl od prášku, který se (z velké části, když ne úplně všechen) vymáchá…
Plus to ničí funkční oblečení a já nějak nemám sílu to přebírat a třídit, co do ní smí a co ne, tak ji nepoužívám vůbec.
Ale je fakt, že jsem pořídila sušičku, takže problém změkčení prádla nemusím řešit a ještě ho ani nemusím věšet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí