Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@zpevanda píše:
@natyber protože je to malé a vím, že s sebou do porodnice žádnou mikinu nemá, ale to je fuk, chtěla jsem jí ušetřit práci…dětskej prášek nemám, tak to holt prát nebudu
Aha, no tak to přemáchni v horký octový vodě a pořádně to vyžehli a když je to mikina, tak to snad nebude vadit ani v tom dětským šamponu ![]()
@zpevanda píše:
@shellmyska už je na světě, včera se narodila a jdu se na ni zítra mrknout…a v týdnu mi kamarádka ukazovala věci, co má pro ni s sebou, tak mi došlo, že tam nemá mikinu
Na co potřebuje mikinu? Ona jí jako chtěla? Já nevím, jako dárek bych přinesla normální nevypranou věc
když si vzpomenu jaký jsem byla po porodu psychouš, tak bych si to stejně přeprala sama
A třeba u nás v porodce, by se mimino v mikině uvařilo ![]()
@natyber Tak hlavně mě přijde mikina pro novoše naprosto nepraktická, kdo mu to má cpát přes hlavu
tedy alespoň to si já pod pojmem mikina představím, pokud je to celorozepínací, tak zakladatelce omluva.
@j.a.n.i1 je rozepínací
taková ta „ňuchavá“ s ouškama
když jsem ale berušku dneska viděla, tak přestože je mikinka malá, tak ji má jako šaty
takže na cestu z porodnice fakt ne…to neva, využijou to později ![]()
@zpevanda No vidíš, tak na cestu domů jí pořádně zabalí do deky a je to ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@natyber Tak hlavně mě přijde mikina pro novoše naprosto nepraktická, kdo mu to má cpát přes hlavutedy alespoň to si já pod pojmem mikina představím, pokud je to celorozepínací, tak zakladatelce omluva.
Tak přes hlavu bych to novorozenci taky nenatáhla, já měla co dělat s bodyčkama
mě se v porodnici nejvíc děti líbí v těch košilkách andělíčkách.
@j.a.n.i1
Ten jsem taky měla ráda. Ale ještě asi týden doma byl v té košilce a v dupačkách, nejlíp se mi do toho oblékal. Ty overaly jsou pro mimina super.
Nejdřív Batole a teď Lovela.. A na hovínka obyč tuhé mýdlo, mě to tím pouští nejlíp ![]()
@shopaholicka : já už 2 měsíce před termínem. Hrozí nám předčasný porod. Ale pokud by tam nic takového nebylo tak bych to viděla tak 4 týdny před termínem
Jinak z těch všech pracích prášků nám nejlépe pere dětský z DM
@shopaholicka Rodila jsem v červnu a začala jsem, když začalo jaro a dalo se sušit venku. Nechtěla bych to dělat nějak natěsno před porodem.
Takže jen prášek a na 40?nebo na 60?…
tak měn taky hrozí předčasný, tak nevím no..
A já jsem dětský prášek ještě neviděla