V čem prát oblečení pro mimča

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
16.2.15 21:15

A já jsem dětský prášek ještě neviděla :lol:

• Citovat
  • Upravit
6050
16.2.15 23:56
@zpevanda píše:
@natyber protože je to malé a vím, že s sebou do porodnice žádnou mikinu nemá, ale to je fuk, chtěla jsem jí ušetřit práci…dětskej prášek nemám, tak to holt prát nebudu :-)

Aha, no tak to přemáchni v horký octový vodě a pořádně to vyžehli a když je to mikina, tak to snad nebude vadit ani v tom dětským šamponu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.15 00:01
@zpevanda píše:
@shellmyska už je na světě, včera se narodila a jdu se na ni zítra mrknout…a v týdnu mi kamarádka ukazovala věci, co má pro ni s sebou, tak mi došlo, že tam nemá mikinu :-D

Na co potřebuje mikinu? Ona jí jako chtěla? Já nevím, jako dárek bych přinesla normální nevypranou věc :nevim: když si vzpomenu jaký jsem byla po porodu psychouš, tak bych si to stejně přeprala sama :lol: A třeba u nás v porodce, by se mimino v mikině uvařilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
17.2.15 00:06

@natyber Tak hlavně mě přijde mikina pro novoše naprosto nepraktická, kdo mu to má cpát přes hlavu :mrgreen: tedy alespoň to si já pod pojmem mikina představím, pokud je to celorozepínací, tak zakladatelce omluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.2.15 00:12

@j.a.n.i1 je rozepínací :-) taková ta „ňuchavá“ s ouškama :-) když jsem ale berušku dneska viděla, tak přestože je mikinka malá, tak ji má jako šaty :-D takže na cestu z porodnice fakt ne…to neva, využijou to později :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.2.15 00:13

@natyber na cestu domů, ale je jí velká :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.15 00:28

@zpevanda No vidíš, tak na cestu domů jí pořádně zabalí do deky a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.15 00:30
@j.a.n.i1 píše:
@natyber Tak hlavně mě přijde mikina pro novoše naprosto nepraktická, kdo mu to má cpát přes hlavu :mrgreen: tedy alespoň to si já pod pojmem mikina představím, pokud je to celorozepínací, tak zakladatelce omluva.

Tak přes hlavu bych to novorozenci taky nenatáhla, já měla co dělat s bodyčkama :roll: :lol: mě se v porodnici nejvíc děti líbí v těch košilkách andělíčkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
17.2.15 00:31

@natyber Za mě celopropínací overal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.2.15 00:38

@j.a.n.i1 :pankac: Ten jsem taky měla ráda. Ale ještě asi týden doma byl v té košilce a v dupačkách, nejlíp se mi do toho oblékal. Ty overaly jsou pro mimina super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.2.15 16:50

Nejdřív Batole a teď Lovela.. A na hovínka obyč tuhé mýdlo, mě to tím pouští nejlíp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.2.15 12:07

Kdy jste začali prát hadříky před porodem?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
23.2.15 12:13

@shopaholicka : já už 2 měsíce před termínem. Hrozí nám předčasný porod. Ale pokud by tam nic takového nebylo tak bych to viděla tak 4 týdny před termínem

Jinak z těch všech pracích prášků nám nejlépe pere dětský z DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.2.15 12:25

@shopaholicka Rodila jsem v červnu a začala jsem, když začalo jaro a dalo se sušit venku. Nechtěla bych to dělat nějak natěsno před porodem.

• Citovat
  • Upravit
239
23.2.15 12:33

Takže jen prášek a na 40?nebo na 60?…
tak měn taky hrozí předčasný, tak nevím no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí