V čem prát oblečení pro mimča

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
27.4.12 13:38

Michi já jsem si koupila Persil pro děti a dávám tam malinko toho octu jen pro lepší pocit. Krásně voní! jinak peru v Arielu a Perwolu. Nakonec čeho jsem měla málo tak jsem hodila už i k našemu ale s tím Persilem pro děti. a kdy čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.4.12 18:12
tak se po něm kouknu :) termín máme na 28.června takže to stejně vyperu ještě párkrát :D
@Janeynka píše:
Michi já jsem si koupila Persil pro děti a dávám tam malinko toho octu jen pro lepší pocit. Krásně voní! jinak peru v Arielu a Perwolu. Nakonec čeho jsem měla málo tak jsem hodila už i k našemu ale s tím Persilem pro děti. a kdy čekáte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.7.14 08:26

Včera jsem koupila Persil Sensitive Gel a jdu prát poprvé věci pro mimi…ať to mám nachystané z porodky. Dáváte ten gel do bubnu mezi oblečení, nebo do dávkovače? A je třeba vše prát na 60 stupňů? Děkuji za vaše poznatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
8.7.14 08:37

Asi neni…peru na 40,pleny klasika na 95 a malýmu se ještě neudělal ani pupínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
8.7.14 08:38

@Halibar ahoj, peru i na 40, ale látkové pleny, idkyž nelátkuji tak prvně na 90 a pak na 60 apřežehluji. Já ho mám taky koupený, ale prala jsem prvně v Batoleti, tak jsem se bála reakce, takže ho nechám na později. Ale co vím, tak si ho kamarádky chválí. Já dávám gely do nádobky pro prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
8.7.14 08:41

Používám taky tento a dávám do bubnu. Poprvé jsem prala na 60 a teď dle situace. Pleny na vyvářku určo. A do půl roka jsem vše žehlila. Jsem jinak nežehlící tip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.7.14 08:44

Mám tady oblečení co je max na 30, další, co je max na 40 a další max do 60 stupňů, tak to se mám co činit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
8.7.14 08:53

Taky peru v Persilu, třeba Lovela je úplně nanic s naší vodou. A oblečky jsem prala na 40°C a jen na rychlý program, ono to bylo čisté :nevim:
Plenky teda na 60°C a pak vše vyžehlit, ale jinak bych to nehrotila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.7.14 08:58

A ještě jeden dotaz :D našla jsem tu 3 trička, které jsou jen na 30…když to vyperu na 40, stane se tomu něco? :D neukamenujte mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.7.14 09:01

@Halibar U některých se muže poškodit barva, obrázek, ale jen muže. Já na 30 témeř vůbec nic neperu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
8.7.14 09:01

@Halibar Já dávám všechno do dávkovače, ale moje mamka zase přímo do bubnu, myslím že je to jedno :D Když to budeš dávat do bubnu, tak aspoň pak nemusíš čistit dávkovač :lol: Jinak já jsem nové oblečky prala vždy na 40, od kámošky starší obnošené věci jsem poprvé vyprala na 60, pak už taky jen na 40 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
8.7.14 09:03

@Halibar Já jednou omylem vyprala všechno na 60 a nic se nestalo, naopak mi to přišlo lépe vyprané a to je na všem taky psáno 30. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1715
8.7.14 09:04

Já na 30 taky vůbec neperu, jen když se mi v celé várce objeví věci, které se mají všechny prát na 30, což je fakt málokdy, spíš když peru nějakou deku, nebo bundu, která se má prát na 30 :D takže ohledně oblečení, když je na štítku 30, stejně peru s ostatními věcmi na 40, myslím že ten rozdíl není tak hrozný, jako kdyby se to pralo rovnou na 60 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
8.7.14 09:13

Děkuju moc holky, už peru, vše na 40… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.7.14 09:18

Pro mimino peru v batoleti na 60 a místo aviváže dávám ocet. Žehlila jsem jen první várku, teď při tom množství prádla už se to nedá a hlavně jsem zjistila, že pokud dám plnou nádobku toho octa, není to potřeba (žehlila jsem to jen kvůli změkčení). Na bakterie má efekt pouze vyprání na šedesát, aby to „vydesinfikovala“ žehlička, musela bys to žehlit minimálně půl hodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí