Kdy složit postýlku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
1.4.12 19:04

Jinak malej spal první 3 m taky v košíku,postylku nenáviděl,už jsem myslela,že ji snad prodám :lol: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
1.4.12 19:34

U nás skládal postýlku muž, když jsem byla v porodnici… u obou porodů. Po příchodu z porodnice jsem si jí jenom povlíkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
1.4.12 19:36

U nas taky skladal tatinek kdyz jsem byla v porodnici. U obou deti. Povliknout ji taky zvladl :-). Ja jsem jen nachystala povleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
1.4.12 19:48

No, my ji skládali někdy kolem mého termínu porodu, když už byl konečně vymalovaný pokojíček… a pak tam 9 měsíců stála, než se tam malý přestěhoval z ložnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.4.12 20:01

Postýlku jsem připravovala až když jsem se vrátila z porodnice, myslela jsem, že do té doby se stihnem přestěhovat, no nestihli a navíc mě do porodnice zavřeli ve 38tt a ve 39tt mi porod vyvolávali, takže jsem s prckem jela na barák pro postýlku, aby měl vůbec kde spát. U druhého to vypadá nadějně na stejný scénář, ale už jsme přestěhovaní, jen ještě nemáme dodělanou ložnici a nevím zda se to stihne a konec konců nemam sbalenou ještě ani tašku do porodnice :roll: Tu budu balit zítra - co kdyby náhodou mě tam zase chtěli zavřít dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
1.4.12 20:04
@peggyska píše:
Tak mě se vyplatilo být připravená,protože jsem od 35 týdne nečekaně skončila na rizikovém oddělení…takže já si myslím,že okolo toho 34. týdne je to ideální :palec:

tohle mi hrozí taky i předčasný porod. Krom postýlky mám vše nachystané, oblečení, přebalovák používáme u prostřední i tašku do porodnice už mám skoro celou nachystanou.
Postýlku budeme skládat v den návratu domů - hlavně kvůli tomu, aby se mi tam nenastěhovala naše kóča dřív, než miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.4.12 20:15

My ji měli asi dva týdny před porodem. Podle mě je to jedno, je to na vás. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.4.12 20:24
@Marau píše:
tohle mi hrozí taky i předčasný porod. Krom postýlky mám vše nachystané, oblečení, přebalovák používáme u prostřední i tašku do porodnice už mám skoro celou nachystanou.
Postýlku budeme skládat v den návratu domů - hlavně kvůli tomu, aby se mi tam nenastěhovala naše kóča dřív, než miminko.

Já jsem to ani náhodou netušila,že skončím tak brzy v nemocnici…celé těhu ani náznak problémů a pak tohle :,( ,ale já jsem chtěla vidět,jak bude postýlka vypadat a hlavně jsem kvůli ní musela přestěhovat pokoj,abych viděla,kde bude nejhezčí :mrgreen: …no nakonec jsem přes ní hodila velké prostěradlo a bylo to :palec: …ale jako určitě v den návratu stačí…šikovný chlap jí má složenou na max 10 minut :palec: …já rodila císařem,takže jsem se první den hlavně válela a staral se přítel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.4.12 21:37

my jsme také měli postýlku smontovanou brzy, už si přesně nepamatuji v kolikátém týdnu jsem byla. Přesně si ale pamatuji že jsem si tašku do porodnice chystala ve středu bylo to v 32 tt, osvítil mne snad duch svatý nebo co a druhý den jsem skončila v nemocnici na rizikovém oddělení a pak další den jsem porodila (32+4tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3668
2.4.12 07:12

My máme postýlku v plný pohotovosti, přítel ji ale přiveze až budu v porodnici. Bude mít připravený veškerý věci a instrukce a vím, že až se vrátím, postýlka bude tak, jako kdybych si ji připravovala sama.
Máme dvě psiska, chlupy všude, zbytečně by nám doma dřív zaprášila a zachlupatila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
2.4.12 13:39

přítel ji skládal až když jsem byla skoro ve 39tt, já bych klidně i dřív, ale on má na všechno dost času ;) , malá se naštěstí narodila až 40+0 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
22.5.12 06:38

tak to já mám času :P ..no asi to taky nechám na příteli,až budu v porodnici :),ale koupíme ji tak ve 32tt,aby se pak už nespěchalo..to už chci mít všechno-„astoluta mente in ort!“ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí