Kolotoč nad postýlku vážky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
2.4.12 18:13

Kolotoč nad postýlku vážky

Ahoj, prosím. Sháním kolotoč nad postýlku s vážkama. Viděla jsem jej ve filmu Na křídlech vážky a prostě jsem se do něj zamilovala, nevíte kde bych jej sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2351
2.4.12 18:34

Joo tak to je můj sen..Taky jsem nad tím kolotočem slintala,ale k sehnání tady v ČR asi nebude.. Zkus e-bay ,jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
2.4.12 19:36

A co si jej třeba vyrobit? :lol: Použít konstrukci z nějakého jiného kolotoče a vážky si vyrobit třebas z punčocháčí jak bývají takoví ti motýlci… Křidýlka nějak hezky nabarvit a je to :mrgreen: Sice to nebude origoš… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
2.4.12 19:36

Já si myslím, že to bylo uděláno spešl jen pro ten film… Jinak mě se taky líbil, ale vzhledem k tomu, o čem byl ten film, bych si ho nekoupila… Bych z toho měla takový divný pocit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
2.4.12 19:40

Určo by set o vyrobit dalo-dají se přímo i koupit krásný vážky a nějak spáchat tu konstrukci… Prohledala jsem celý net a našla jsem jen takový ty jakoby zvonkohry a pod,ale nic nad postýlku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
2.4.12 19:42

hele projela jsem rychle ebay i amazona jedine podobne je tohle http://www.amazon.co.uk/…ef=sr_1_cc_1?…

Nic jineho, bohuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.12 07:34

Jéé moc děkuji za zájem :-D, no já si vždy něco vysním a pak to nemůžu sehnat. No s tím zahraničím-vyloženě amerikou by nebyl problém. Mám tam švagrovou, která má letos přiletět, jen ten kolotoč sehnat :-(, projela jsem včera co se dalo, dokonce i německé stránky-protože to je americko německý film, a nic. Tak skončím já nevím u čeho. Nemám ráda ty s těma plyšákama. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.12 07:35

Jo a stím vyrobením, to není špatný nápad, ale já nejsem až tak šikovná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
3.4.12 09:27

Tak si ho nech vyrobit od někoho,kdo šikovný je :palec: