Totální pazrava ve 22. tt

447
20.2.14 19:14

Totalni pazrava ve 22tt

Holky zakladam jeste disusi na tema pazrava :mrgreen: Ctyri mesice nic, to jsem jidlo nemusela ani videt. Pribrala jsem jen 1kg. Noo, ale zato ted… Ja bych snad sezrala i travu venku :pankac: Jeto des, nebudu vam tady ani psat co vse spasu a jake mnozstvi 8o kam se name hrabe prase :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
20.2.14 19:17

@Veronikax
Tak proc to zakladas, ked nic nebudes pisat? :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.14 19:25
@miisenka píše:
@Veronikax
Tak proc to zakladas, ked nic nebudes pisat? :roll: :nevim:
:mrgreen: Tak jestli oto tak stojis :kytka: Napriklad dnes. Obed, pak dva rohliky, pytlík bonbonu, pytlík susenek, pul krabice mleka, jablko, další dva rohliky a ted plnej rendlik polevky. Toje jen od obeda :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
20.2.14 19:29

Taky jsem mívala extrémní žravky a hned od začátku. Hlavně v noci to bývalo divoký :D

• Citovat
  • Upravit
447
20.2.14 19:31
@Hr4sek22 píše:
Taky jsem mívala extrémní žravky a hned od začátku. Hlavně v noci to bývalo divoký :D

Normálne mito leze i usima, ale dost nemam. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.2.14 19:34

Tak to upřímně závidím ;) já jsem se tak obě těhotenství těšila, jak budu mít chutě a ani jednou se mi nepoštěstilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
20.2.14 19:34

Rohliky bych vynechala.. ;) jakou mas vahu? jestli nizkou pred otehotnenim, tak je to ok…to tak byva…jestli vyssi, tak pozor na ty rohliky, bonbony apd ;)

• Citovat
  • Upravit
64
20.2.14 19:36

Tak to já jsem teď 32.tt a už se to začíná lepšít, jinak celý 2.trimestr jsem nedělala nic jiného. Od odpoledne už mi bylo úplně špatně, jak jsem byla přežraná, břicho mi praskalo ve švech, ale jela jsem dál, poněvadž do večera daleko a co kdyby nám doma něco zbylo k jídlu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
20.2.14 19:36

@Veronikax ty jo, já myslím, že by i prase koukalo :mrgreen: :mrgreen: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.14 19:45
@KackaDoup píše:
Rohliky bych vynechala.. ;) jakou mas vahu? jestli nizkou pred otehotnenim, tak je to ok…to tak byva…jestli vyssi, tak pozor na ty rohliky, bonbony apd ;)

Ja mam normalne 83, prvni poradna 82 a ted zase 83.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.14 19:46
@toitoika píše:
Tak to já jsem teď 32.tt a už se to začíná lepšít, jinak celý 2.trimestr jsem nedělala nic jiného. Od odpoledne už mi bylo úplně špatně, jak jsem byla přežraná, břicho mi praskalo ve švech, ale jela jsem dál, poněvadž do večera daleko a co kdyby nám doma něco zbylo k jídlu. 8o

presne, moje slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.14 19:48
@Selfi píše:
@Veronikax ty jo, já myslím, že by i prase koukalo :mrgreen: :mrgreen: :D :D

Toby radci ty oci zavrelo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 19:52

@Veronikax já žeru taky jak nevázaná - nejvíc ulítávám na banánech, pomelu a rajčatovým salátu :lol: chutě jsou pořád (nezažila jsem to) a je to šílené. A bo se bojim váhy, tak jedu na zdravém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.14 19:55
@martina.se píše:
@Veronikax já žeru taky jak nevázaná - nejvíc ulítávám na banánech, pomelu a rajčatovým salátu :lol: chutě jsou pořád (nezažila jsem to) a je to šílené. A bo se bojim váhy, tak jedu na zdravém :think:

Ja ujizdim na mrozi z bilou polevou a vanocce, tu bych klidne dala celou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
20.2.14 19:56

Jeeje, ja taky zeru jak diva, chute mam totalne splaseny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...