Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky zakladam jeste disusi na tema pazrava
Ctyri mesice nic, to jsem jidlo nemusela ani videt. Pribrala jsem jen 1kg. Noo, ale zato ted… Ja bych snad sezrala i travu venku
Jeto des, nebudu vam tady ani psat co vse spasu a jake mnozstvi
kam se name hrabe prase ![]()
@miisenka píše:
@Veronikax
Tak proc to zakladas, ked nic nebudes pisat?![]()
Taky jsem mívala extrémní žravky a hned od začátku. Hlavně v noci to bývalo divoký ![]()
@Hr4sek22 píše:
Taky jsem mívala extrémní žravky a hned od začátku. Hlavně v noci to bývalo divoký
Normálne mito leze i usima, ale dost nemam. ![]()
Tak to upřímně závidím
já jsem se tak obě těhotenství těšila, jak budu mít chutě a ani jednou se mi nepoštěstilo ![]()
Rohliky bych vynechala..
jakou mas vahu? jestli nizkou pred otehotnenim, tak je to ok…to tak byva…jestli vyssi, tak pozor na ty rohliky, bonbony apd ![]()
Tak to já jsem teď 32.tt a už se to začíná lepšít, jinak celý 2.trimestr jsem nedělala nic jiného. Od odpoledne už mi bylo úplně špatně, jak jsem byla přežraná, břicho mi praskalo ve švech, ale jela jsem dál, poněvadž do večera daleko a co kdyby nám doma něco zbylo k jídlu. ![]()
@KackaDoup píše:
Rohliky bych vynechala..jakou mas vahu? jestli nizkou pred otehotnenim, tak je to ok…to tak byva…jestli vyssi, tak pozor na ty rohliky, bonbony apd
Ja mam normalne 83, prvni poradna 82 a ted zase 83.
@toitoika píše:
Tak to já jsem teď 32.tt a už se to začíná lepšít, jinak celý 2.trimestr jsem nedělala nic jiného. Od odpoledne už mi bylo úplně špatně, jak jsem byla přežraná, břicho mi praskalo ve švech, ale jela jsem dál, poněvadž do večera daleko a co kdyby nám doma něco zbylo k jídlu.
presne, moje slova
@Selfi píše:
@Veronikax ty jo, já myslím, že by i prase koukalo![]()
![]()
![]()
Toby radci ty oci zavrelo. ![]()
@Veronikax já žeru taky jak nevázaná - nejvíc ulítávám na banánech, pomelu a rajčatovým salátu
chutě jsou pořád (nezažila jsem to) a je to šílené. A bo se bojim váhy, tak jedu na zdravém ![]()
@martina.se píše:
@Veronikax já žeru taky jak nevázaná - nejvíc ulítávám na banánech, pomelu a rajčatovým salátuchutě jsou pořád (nezažila jsem to) a je to šílené. A bo se bojim váhy, tak jedu na zdravém
Ja ujizdim na mrozi z bilou polevou a vanocce, tu bych klidne dala celou ![]()