Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
po třech letech snažení a lítání po doktorech, se nám konečně povedlo otěhotnět přirozeně, taky to byl 13.2.2014 velice příjemný šok potom všem…
Ráda bych našla další těhulky, které našly v tomto roce své //… bylo by fajn si popovídat s někým, kdo prožívá to samé co my…
![]()
Já jsem sice ještě nenašla, ale doufám že do léta taky najdu
a gratuluju, hodně zdravíčka ![]()
@Anonymní píše:
Gratuluji, já taky našla ale nedopadlo to![]()
To mě mrzí já doufám, že u nás bublinka už zůstane…
@mookiee ahoj určitě se zadaří neboj, nám stačilo to vypustit z hlavy a hned to bylo… ![]()
@Moruma určitě jooo, jsem 2 dny po revizi tak je to ještě čerstvé… držím palečky ![]()
@Moruma hezky si to užívej, ať vše dopadne dobře
Já to měla jako novoroční překvapení, 1.1. ![]()
@martina.se děkuji snad bude vše v pořádku, tak to bylo u vás určitě pěkně veselo…
@Lucka91 velká gratulace ![]()
Holky myslíte, že můžu použít canesten krém???
@Moruma můžeš.. mi byl též doporučen
tedy nezavádět, jen povrchově - někdo ho doporučuje i zavádět
ale namazat se můžeš.
Jinak díky, Tobě též hodně štěstí. Jo, u nás bylo veselo. týden jsme jen zírali doblba a přemýšleli, jak je to možné
![]()
@martina.se Paráda děkuji, snad už bude klid…
![]()
No jak je to asi možné?
vy jste to neplánovali???
@Moruma néé, neplánovali, ani nečekali.. ono si to nějak našlo nás.. Ale jako šoky už jsou pryč
teď už pomalu vymýšlíme, plánujem atd ![]()
@martina.se aha, ale tak krásný šok… ![]()
u nás to byl také šok, ale trochu jinak, nám se nedařilo a poslední šance dle doktorů bylo už jen IVF, ale chtěli jsme počkat až budeme na tu poslední možnost připraveni.. nastoupila jsem do práce a plánovala svatbu a najednou šup… ![]()
@Moruma
tak je to vždy.. mi před pár lety řekli, že přirozeně dítě mít nebudu, měla jsem jít na IVF. Tehdejší manžel se zasekl, že ne.. Já se pomalu 3 roky léčila s různýma problémama a teď frk, přes HA a je to tam
Jako jo, to smíření se situací trvalo.. ale zase si říkám, že to tak mělo být
a jak přejdu těch 24 tt a hlavně velký utz ve 20 tt, tak se snad i uklidnim, že je mimčo v pořádku a bude to dobrý ![]()