Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, předpokládám, že jsem na začátku 6 týdne těhotenství. Ráda bych tu s Vámi probrala Vaše zážitky, názory atd., nechci to šířit ještě mezi své kamarádky, počkám si, až budu končit 3 měsíc…
@Lana222 jů na dovolený jsem byla naposled když mi bulo 6let
takže závist ![]()
já se moc těším až mi pupek naroste ale zatím mi to vůbec neutíká… ![]()
Hlavně že už víme jaké máme sousedy…
holky mě je 25 asi ![]()
@petulka80 ahoj a už si byla u dr. Aby si věděla víc??? Je fakt že mě toho poprvé taky moc neřekla uvidíme v pondělí…
@petulka80
Ahoj i ja jsem tak ![]()
@Moruma
Joo sousedy známe tak zatím jsem nejstarší asi me skoro 28 ale syna jsem mela ve vašem věku +- a neměnila bych je to akorad pokud je zázemí
Kajushe: Tak to jsme na tom úplně stejně, já jsem také objevila // na narozeniny 20.1.
to je náhoda ![]()
I @Lana222 super…a jak to probíhá u tebe? Me vůbec špatně zatím není, max cítím prsa…u doktora jsem byla v pondělí, mám žloutovy vacek a přsti týden v pátek jdu znova na utz…
@Moruma no tak jsem nejstarší 33
. U doktora jsem byla, mám 8,8 mm gestacni vacek v něm žloutkovy, další kontrola by prý měla byt se srdcem a tu mám až 7.3
@petulka80 no vidíš toto mi dr vůbec neřekla jen že je tam malé těhotenství… ![]()
Ahoj holky
Vy se tak máte ja jdu az 14.3. Dřív to prý nemá smysl ze by dr.nic neviděl. davatermíny kdy jsem v praci ame nikdo nezastoupi tak sestra byla protivna a rika mi ze ted budu chodit často atd rikam ji ze to znám ze uz deti mam. Urazila se ještě vic
![]()
Jinak je mi furt stejne špatne žaludek od rána na vodě snažím se vydržet a nezvracet prsa me boli hodně a pali me zaha celkove moc nesnim nic mi nechutna
Jedu do práce ![]()
@Lana222 FAkt? mě právě vůbec špatně nebývá…
až je to divný, teda kromě včerejška, ale to svedu spíš na čaj - nějaký grepový, to mě možná nesedl…jinak se cítím uplně v pohodě…bez problému, občas bolesti břicha, jak kdybych měla dostat menses, ale zvracení? neznám…
No já na kontroly chodím, dřív to dopadlo špatně,
tak mě hlídají…ale chci věřit tomu, že to ted bude bájo
![]()
@Moruma fakt? hele dobrý, aspon se nemusíš stresovat, to víš já hned četla, co jako to je, když nemám ohraničený váček?
strašný…
Čaute matky ![]()
tak jsem tedy byla u dr. Termín porodu 29/10, nekouřit, nepít a souložit je na špičku
vše je tam kde má být, začínám nemocenskou ![]()
@leya3243 gratuluju a už ti viděl malýho se srdíčkem? a už jsi na nemocenský? máš rizikové povolání?
Ne, jen hrášek, srdíčko až příště, na nemocenské jsem kvůli mému zdravotnímu stavu (DM), povolání mám ok.