Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Moruma určíte je to menší zlo než klasika
Moje máma kouřila opravdu hodně a před dvěma lety přešla na elekt. a klasiku neměla v puse a stači ji to.
Tak holky ještě dvě hodky a mužů domu. Padnu jak nemluvně.
Jinak jsme se tu pěkně začaly množit to je dobře -♥
Příspěvek upraven 27.02.14 v 18:51
Ale ted opravdu, o čem se tu bavíte? Ráda bych přespěla pokud s tím mam zkušenosti ![]()
@Lana222 když já u té elektronické nevím kolik můžu vykouřit přeci jen normální zapálíš a až není típneš to ale tady prostě nevím
taky abych se tím třeba nějak nepřekouřila…
![]()
@Lana222 obdivuji tě já bych to dnes nedala, máš zítra aspoň volno???
@boransilafan jen o kouření a barvení vlasů v těhotenství… ![]()
@Moruma píše:
@Lana222 obdivuji tě já bych to dnes nedala, máš zítra aspoň volno???@boransilafan jen o kouření a barvení vlasů v těhotenství…
Dobře
co se týká těhotenství tak asi moc nepřispěju. Jsem v pátém měsíci, takže se mi mnění chutě. Co se týká barev na vlasy tak nedoporučuju ty barvy z reklam, velmi ničí vlasy. A nehulim
![]()
@Moruma
Ještě zítra jdu zase od pul 9 do 21h pak mám volno o víkendu
Manžel mi dnes říka ze si porad jen stěžuju ze uz mi zaseu vadi prace a jiný chodi az do porodu
to je neco na moje hormony
Kolik se může to nevím jsou ruzne silné naplně
@Lana222 tak přesně toto jsem si také vyslechla od přítele… taky jsme se kvůli tomu pohádali, oni tohle prostě pochopit nemůžou, ale po týdnu stráveném doma, mi řekl, že je rád že doma jsem… oni potřebují víc času než jim občas něco dojde… ![]()
Ty hormony jsou hrozný že jo? Taky to nejak moc nedavam a ještě si začínám pripadat nějaká divná - ošklivá. Fakt jsem asi marná. Tak melir fajn, hotovo a vypadám zase o trošku líp. Do práce snad chodit budu, musim, potřebuju penízky pro to, co mam v bříšku…
@boransilafan mám kadernici kamarádku, přinesl speciální melir od profesional a to ani netusi, že jsem těhotná…
@petulka80 píše:
@boransilafan mám kadernici kamarádku, přinesl speciální melir od profesional a to ani netusi, že jsem těhotná…
No tak to bych nedoporučovala, ty výpary… Dávej a na sebe i mimčo pozor ![]()
@petulka80
Uplne v poho když je to 1× za 3 měsíce třeba vubec se neboj spis by ti mohl hůř chytit to se stává jak jsou hormony rozhozene taky mám strašný odrost jak budu mit volno chystám se na to
@Moruma @petulka80
Holky bu nás taky hádka jak knouram a ze bych nejradši nedelala nic do toho syn prace jo a hnusna otekla si připadám bohužel taky ![]()
Jdu spát ráno vstávám
@Lana222 chlapům to dojde později tomu mému to snad už došlo, aspoň myslím že jo… ![]()
holky já už chci mít to pondělí za sebou… ![]()
Hi hi
, no mě to teda ještě osobně nedošlo ani mně…
v pondělí jdeš na UTZ? já až v pátek 7 ![]()
Jj v pondělí jdu na další ultrazvuk, aby se paní doktorka ujistila jak rosteme tak se modlím, aby vše bylo v pořádku, ale mé sny mě děsí, snad je jednou budu považovat za dobré znamení ty noční můry… ![]()
To se neboj, to bude v pohodě, apson už víš, že je to všechno v pořádku, to já teprve na to čekám, zda to bude ok…
a to si říkám, že mi je teď čím dál tím líp