Kdo našel // 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
27.2.14 15:29

@petulka80 člověk by si i rád něco koupil, copak může :-D :mrgreen: ale jakmile je to doma tak v pohodě i když ne vše… v tom krámě je to asi těmi vůněmi, jak se to tam vše mísí… :jazyk: jinak fakt nevím, nemluvě o tom pocení to přijdu domu a jsem celá mokrá :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.2.14 15:31

Holky a co spaní jak to teď máte??? já bych pořád jen spala a spala a spalaaaaaaaaaa… 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
27.2.14 15:36

Holky jen si dejte a mlsejte :srdce: kdy jindy než v tehu.me nic nechutna jen sladký muzu jim po večerech nutelu :nevim: :mrgreen:

Tak mám pulku za sebou ještě 6 hodin Muzou vůbec tehule dělat 12.30 h denne?

Nekouřím ale pokud bych byla tolik závisla urco bych 1-3 ks za den dala. Lepší než mit nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
27.2.14 15:36

@Moruma
I ja ted mam v práci po jídle krizi :-D:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.2.14 15:45

@Lana222 Hmmmm nutela to si musím koupit… :potlesk:
Jinak mě přijde že teď jím méně než před těhu, ale to asi přijde :-D

tak já nervy nemám, když si nezapálím, ale jakmile o tom někdo mluví, nebo někoho vidím s cígem mám chuť a strašnou a odpoledne je to nejhorší ale držím se… já bych si třeba i tu jednu dala, ale pak si řeknu když už jsem tak dlouho nekouřila proč s tím zase začínat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.2.14 15:46

@Lana222 Někam se zašij a zdřímni si… :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.02.14 v 15:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.2.14 15:47

Mě se naserou vždy do postele psi a mám po pohodlí… :roll: aspoň že večer se nechají odstrčit k páníčkovi a mám chvíli pokoj… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
27.2.14 15:50

@Moruma
Nutela je nebezpečna ;-):-D

Jasne pokud to jde je lepší vydržet ale pokud ne hlavu bych si Tim tolik nelamala…

A holky nemate strach ze vás vxhofi z prace? Po porodu? Jak dlouho jste zamestnane?
Ja od zari mam i smlouvu na neurčito ale mám strach ze me vyhodí a nebudu mit nárok na mateřskou před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
27.2.14 15:51

@Moruma
Rada bych ale nesmíme mit přestávku a zavřeno dyl jak 10minut v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.2.14 15:55

Nejhorší je, že mám chuť na věci co nemuzu…niva, hermelin…sushi, to mě štve nejvíc
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.2.14 16:07

@Lana222 já jsem zaměstnaná od ledna tohoto roku jsem zatím ve zkušebce a smlouvu mám zatím do prosince… ale šéfová je má budoucí tchýně tak snad mi to tam pohlídá no… :mrgreen: jinak já nemám oddělán ani rok, tak jsem zvědavá na mateřskou… :think: ale myslím, že tě vyhodit nemůžou kvůli těhotenství spíš naopak musí ti držet místo ne…?

a tu neschopenku si nevezmeš???

@petulka80 Mi to povídej moje oblíbené věci sýry jsi jmenovala a co taková makrela tatarka atd… ale na druhou stranu by jsme nemohli jíst nic ani salámy :-D ale těmto věcem se snažím vyhýbat a nejíst je horší je když tchýně udělá jednohubky s makrelovou pomazánkou to neodolám… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.2.14 16:16

Vyhodit nemůžou, pokud máš smlouvu na dobu neurčitou, pokud ano, dají ti odstupné…spíš mám strach, co po mateřské…mám docela fajn práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.2.14 16:18

@Moruma já třeba syrové pizze neodolam, myslím, ze si dávám měsíc a půjdu do ní…věřím tomu, ze občas když člověk zhresi, ze se nic nestane…a jak to bylo dřív? Lidí jedlí stejně všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.2.14 16:28

@petulka80 to máš pravdu ale dřív to nebylo napěchované sračkami a ryby v sobě neměly tolik rtuti to je ten důvod proč by se to dnes nemělo jíst… :poblion:

Ale myslím že jedno zhřešení neuškodí, já už se taky ládovala tatarkou a makrelou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.2.14 16:40

@Moruma to máš taky pravdu, dřív to nesidili, necpali ecka do jídlo, všechno vydrželo krátce, ale zase to bylo kvalitní…máš recht, jednou za čas, to nevadí…já bych se teď cpala i čínou…a ještě palivou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí