Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@petulka80 člověk by si i rád něco koupil, copak může
ale jakmile je to doma tak v pohodě i když ne vše… v tom krámě je to asi těmi vůněmi, jak se to tam vše mísí…
jinak fakt nevím, nemluvě o tom pocení to přijdu domu a jsem celá mokrá
![]()
Holky a co spaní jak to teď máte??? já bych pořád jen spala a spala a spalaaaaaaaaaa…
![]()
Holky jen si dejte a mlsejte
kdy jindy než v tehu.me nic nechutna jen sladký muzu jim po večerech nutelu
![]()
Tak mám pulku za sebou ještě 6 hodin Muzou vůbec tehule dělat 12.30 h denne?
Nekouřím ale pokud bych byla tolik závisla urco bych 1-3 ks za den dala. Lepší než mit nervy
@Lana222 Hmmmm nutela to si musím koupit… ![]()
Jinak mě přijde že teď jím méně než před těhu, ale to asi přijde ![]()
tak já nervy nemám, když si nezapálím, ale jakmile o tom někdo mluví, nebo někoho vidím s cígem mám chuť a strašnou a odpoledne je to nejhorší ale držím se… já bych si třeba i tu jednu dala, ale pak si řeknu když už jsem tak dlouho nekouřila proč s tím zase začínat… ![]()
@Lana222 Někam se zašij a zdřímni si… ![]()
Příspěvek upraven 27.02.14 v 15:48
Mě se naserou vždy do postele psi a mám po pohodlí…
aspoň že večer se nechají odstrčit k páníčkovi a mám chvíli pokoj… ![]()
@Moruma
Nutela je nebezpečna ![]()
![]()
Jasne pokud to jde je lepší vydržet ale pokud ne hlavu bych si Tim tolik nelamala…
A holky nemate strach ze vás vxhofi z prace? Po porodu? Jak dlouho jste zamestnane?
Ja od zari mam i smlouvu na neurčito ale mám strach ze me vyhodí a nebudu mit nárok na mateřskou před porodem
@Moruma
Rada bych ale nesmíme mit přestávku a zavřeno dyl jak 10minut v kuse
Nejhorší je, že mám chuť na věci co nemuzu…niva, hermelin…sushi, to mě štve nejvíc
![]()
@Lana222 já jsem zaměstnaná od ledna tohoto roku jsem zatím ve zkušebce a smlouvu mám zatím do prosince… ale šéfová je má budoucí tchýně tak snad mi to tam pohlídá no…
jinak já nemám oddělán ani rok, tak jsem zvědavá na mateřskou…
ale myslím, že tě vyhodit nemůžou kvůli těhotenství spíš naopak musí ti držet místo ne…?
a tu neschopenku si nevezmeš???
@petulka80 Mi to povídej moje oblíbené věci sýry jsi jmenovala a co taková makrela tatarka atd… ale na druhou stranu by jsme nemohli jíst nic ani salámy
ale těmto věcem se snažím vyhýbat a nejíst je horší je když tchýně udělá jednohubky s makrelovou pomazánkou to neodolám… ![]()
Vyhodit nemůžou, pokud máš smlouvu na dobu neurčitou, pokud ano, dají ti odstupné…spíš mám strach, co po mateřské…mám docela fajn práci…
@Moruma já třeba syrové pizze neodolam, myslím, ze si dávám měsíc a půjdu do ní…věřím tomu, ze občas když člověk zhresi, ze se nic nestane…a jak to bylo dřív? Lidí jedlí stejně všechno
@petulka80 to máš pravdu ale dřív to nebylo napěchované sračkami a ryby v sobě neměly tolik rtuti to je ten důvod proč by se to dnes nemělo jíst… ![]()
Ale myslím že jedno zhřešení neuškodí, já už se taky ládovala tatarkou a makrelou ![]()
@Moruma to máš taky pravdu, dřív to nesidili, necpali ecka do jídlo, všechno vydrželo krátce, ale zase to bylo kvalitní…máš recht, jednou za čas, to nevadí…já bych se teď cpala i čínou…a ještě palivou…