Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Moruma možná jen nějaká praskla cevka…myslím, že bych třeba jinak krvacela…tohle je spineni..
@petulka80 třeba tě jen nechtěně někde škrábl… ![]()
Holky dnes to teda fakt odsrávám, nestačí že mi je celý den blbě a motá se mi hlava ona mě ta hlava začne i bolet myslíte že si můžu vzít nějaký lék??? ![]()
@Moruma to ne, spíš jsem někde četla, že se to může stát, že je to hodně prokrveny…uvidím zítra, maximalne mužů zavolat doktorovi. Já dneska hodně spím a bolí me bříško. Prášky na hlavu nevím, zkus hodně pít…
@petulka80 tak držím palce…
já piju pořád flašku s pitím mám neustále u sebe protože mám každou chvilku úplně vyschlo v puse, asi to bude tím že jsem dnes seděla u kámošky všichni tam kouřili… já měla takovou chuť si dát taky… ale vydržela jsem… ![]()
Ahojky holky ![]()
vcera jsem to v praci prezila, ale dnes je mi taky zle od rana se mi mota hlava je mi zima a pred chvili jsem zvracela ![]()
ale jinak Ok hlavne ze mam volno ![]()
a jmena…na holku se mi libi Diana, Sabina, Karin a u kluka Adam, Viktor a mozna Petr (po dedovi) u holky si prosadim Dianku
a kluk je mi celkem fuk u syna jsme nemeli jmeno do porodu a kdyz se chudacek narodil odhlasoval jmeno personal co me rodil, ze jednoznacne David
tak ted snad budeme rozhodnejsi ![]()
ale u nas to bude urcite kluk, neverim v holcicku manzel je neumi a nema v genech takze pocitam s dalsim pindikem ale pokud to tak nebude bude to pro me maly bonus
![]()
Příspěvek upraven 01.03.14 v 19:28
@Moruma
tak to jsi fakt dobrá. No já to pomalu snizuju, nechci se zbytečně stresovat, že nemuzu vůbec kouřit, takže z 20 jsem to stáhla na 5 a tento týden dávám 3. Jsem četla, že až druhý semestr je to špatně…no ale i tak je to na prd kouřit…
@Moruma
tak to zase neni tak hrozne, to bych i prezila
a jak se dela rocni zuctovani dani na jare kazdy rok tak pokud marodis zase Ti vraci zalohu na dan cca ty 2tisice co si vlasnte zamest. neuplatnil takze si +- na stejnym. Doufam ze to pisi spravne ![]()
@Lana222 hi hi…já holčičku chci, můj přítel má 2 bráchy a oba dva mají kluky, tak doufám, že my dva to změníme…zima je mi dneska taky, musela jsem si udělat kakao a už je líp…
@petulka80
taky chci holcicku o neco vic uz jen proto ze kluka mame ale nedoufam v to
![]()
u syna mi to bylo hodne lito ze je to kluk, vim blbost ale nevim byla jsem sklamana ale dnes to vidim jinak a nemenila bych ani na vterinu a rikam, ze je mi to vlastne jedno hlavne at je vse ok ![]()
Příspěvek upraven 01.03.14 v 20:16
@Lana222 to ja nemám žádné…tak se třeba zadari, jen se musí věřit…
@Lana222 já už asi umřu
ať dělám co dělám hlava nepřestává bolet což je na prd s tou mojí kebulí… já mám od dr napsáno při náznaku bolesti hlavy hned tři prášky aby se to chytlo už na začátku jinak je zle ![]()
jak je to s daněma vůbec nevím ![]()
@Lana222 už aby byl zase pátek, jdu na kontrolu…uvidím, jestli nepujdu dřív, dneska jsem mela po sexu spineni ![]()
Holky já bych klíďo brala holku a kluka jedním vrzem, ale to se asi nepoštěstí ![]()
@Moruma
hihi to ja snad uz radsi NE!!!
ze bysme misto dvou deti meli rovnou tri
to by byl prvni strom u baraku muj
![]()
@petulka80
snad to nic nebude, myslim ze je to bezne protoze je prokrveny cipek
nikdy jsem v tehu nespinila, takze v tom nepomuzu jo jednou ale to uz jsem skoro rodila ![]()