Kdo našel // 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
4.3.14 12:58

Nene nebyla :-) já se tam moc neženu, chci až v tom 8 týdnu nějak na potvrzení zda je vše OK, a pak pujdu na screening a pokud vše bude ok, tak rovnou k dr k Apolináři, staral se o mě i minulé těhu a byla jsem hrozně spokojená. Jinak je mi 26 a ted momentálně bydlíme na Stodůlkách, a snad do dvou let mimo Prahu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.3.14 13:02

@MonTro gratuluji… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.3.14 13:05

@MonTro gratuluju… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.3.14 13:11

Holky nevíte náhodou jak se jmenuje ten těhu test který vám ukáže v jakém tt jste a kde ho seženu??? přibližně kolik stojí???
zkoušela jste ho některá, dá se mu věřit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.3.14 13:19

Já zkoušela klasický - mamatest a pak ještě jeden a pokaždé mi to ukázalo pravdu, čárka sílila každým dnem a jinam tady je ten s datum početí
 http://www.zbozi.cz/…orem-poceti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.3.14 13:30

@petulka80 já měla normální, ale ráda bych věděla jaký tt jsem, když na 7+2 jsme malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.14 13:35

Ono to stejně ukáže jen něc o jako plus myslím, ne uplně přesně :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
4.3.14 13:38

@Moruma Dá se koupit v lékárně ClearBlue, ukáže Ti i v kolkátém týdnu cca. jsi, ale nevim na kolik je spolehlivý, řídí se jen hladinou HCG a to máme každá jiné, tak je to stejně hodně orientační..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
4.3.14 13:39

@pamelka Takže máš u Apolináře dobré zkušenosti? Já ještě v Praze nerodila, jsem tu z toho zmatená, jak blázen :-)) Tak to jsme stejně staré, mě bylo nedávno 27 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.3.14 13:44

Já uvažuju, že bych šla do Vinohradské nemocnice, bydlím asi 5 minut právě od nemocnice, ale nevím, jestli je dobra 8) do Podolí nechci, tak chodí každej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
4.3.14 13:50

Právě, já mám nejblíž taky asi ze Žižkova Vinohrady a Bulovku, tak nevim ale, zda jsou tam v pohodě, i když si říkám, že když jsem rodila 1.dítě v Mostě, která má nejhorší pověst, tak zvládnu už kteroukoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.14 14:09

Na Vinohrady jsem taky slyšela že nic moc pověst, ale stejně je to vše o doktorech, já jsem minulé těhu byla nejdříve registrovaná na Bulovce, v době registrací jsme byli totiž na dovolené a jinam by mě už nevzali…ale pak jsem na doporučení přešla k Apolináři…já měla celkem štěstí, vyšel na mě nadstandart a nemusela jsem být po čtyřech na pokoji. :)… ono je to těžko soudit, zase tam je to vše takové Hrrrr Hrrrrr nikdo nic pořádně neřekne… hekárna společná cca pro 4 maminy, pak tam nejsou porodní saly a jen jakoby oddelene boxy, vše je slyšet… hodně jsem slyšela chálu právě na podolí, že to tam je takové osobnější, ale já pokud to půjde půjdu znova k Apolináři, teda pokud si budu moci dohodnout doktora…Porodnice je dle mě o lidech a kdo tam zrovna je, kamarádka rodila jinde na doporučení, všichni spokojení a jí tam ten porod nehorázně zanedbali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.14 14:10

Jediné co si myslím tak je to, že pokud je porod v pohodě a bez komplikací je to asi jedno kde rodíš… horší je pokud se něco semele tak je dle mého názoru dobré mít u sebe někoho kdo se dokáže pohotově rozhodnout a situaci řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.3.14 15:14

@pamelka na Bulovce rodila moje kamarádce a nic moc právě…no já bych si chtěla když už tak ty Vinohrady asi a zaplatit si nadstandrt, nevím co mě čeká, tak at ostatní maminy ze mě nemají v hekárně psotník :-O. Teda nevím ani kolik by to stálo, doufám, že ne nějak extra moc. :lol: A přesně tak je to o lidech, někdo psal o Vinohradské porodnici, že super péče, někdo že zase nic moc, zase o Podolí jsem slyšela, že tam je rodiče tolik, že nějaká osobní péče - o té se nechat jen zdát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.14 15:18

@petulka80 Tak to vidíš každý říká něco jiného :-)… já jsem měla za nadstandart 1500 za noc plus se platil přítel u porodu mam pocit v te době 1000 nebo 500 ted si nejsem jistá… plus já ještě teda platila doktora který přijel přímo k mému porodu. Každopádně já jsem nelitovala, nebudu rodit zase tolikrát a za to pohodlí a klid mi to určitě stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí