Těhotné v 7.- 8. týdnu? Duphaston.

2
20.2.14 13:48

kdo pak je v 7.-8. tydnu?:) duphaston

Ahoj vsem novym tehulkam :mavam:, dnes jsem se dozvedela, ze jsem 7+4 :srdce:, tak se chci zeptat, jestli jste nekdo na tom podobne, spolubojovnice…?:)A jeste mate nekdo zkusenost s duphastonem, predepsala mi ho dok., ale nevim, jestli do toho mam jit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5822
20.2.14 13:53

Ahoj, tak já už teda děti mám, ale pamatuju, že u prvního mi ho předepsali na pohotovosti, protože jsem začala špinit, tak jsem tam celá streslá jela. Ale nakonec jsem ho nebrala. Takže to je asi na tobě. A při druhým jsem ho brala v měsíci, co jsem otěhotněla, protože jsem pořád špinila a antikoncepci jsem nebrala a při braní duphastonu jsem otěhotněla a též mám zdravou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.2.14 14:00

Já brala u první po krvácení ve 11ýdnu duphaston asi tak 14dnů do ukončení první trimestru

u druhého jsem jej brala rovnou před otěhotněním ten cyklus s ním se ihned zadařilo a měla jsem ho až do 12týdne.

u třetího mně byl nasazen po špinění v 5 TT a beru jej do ted.

proč se ho bojíš stejně kdoví jak to funguje třeba je to jen lék na zklidnění, že miminko si udržíme :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53
20.2.14 14:20

Pardon, že se cpu do diskuze. Já ted´beru DUPHASTON. Napsala mi ho MUDr. v centru asist. reprodukce. Vysvětlovala mi, že po něm roste děložní sliznice. Takže bych se toho nebála. U prvního jsem brala do 12.týdne Utrogestan na udržení a povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
20.2.14 19:28

Ano brala jsem duphaston, ale nemá to dobrý vliv na ovulaci, pokud ho máte brát před ní…Mě byl nasazen a měla jsem ho brát 16-26dc, ale ovulku mám až 17-20dc :zed: Snažíme se osmí měsíc, tak snad se zadaří, když jsem ho vysadila… :nevim: Jinak jsem ho brala i na úpravu cyklu…těhotná ještě nejsem :think:

• Citovat
  • Upravit
8841
20.2.14 19:46

Duphaston jsem dostala na udrzeni hned po potvrzeni tehotenstvi a brala jsem ho az do 13tt, niceho se neboj a zobej. Dr vi, proc ho pise. Pomaha plodu s vyzivou, nez tuto funkci prebere placenta. Teda doufam, ze nekecam ale tak mi to moje dr vysvetlila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.2.14 12:06
@JanduleD píše:
Duphaston jsem dostala na udrzeni hned po potvrzeni tehotenstvi a brala jsem ho az do 13tt, niceho se neboj a zobej. Dr vi, proc ho pise. Pomaha plodu s vyzivou, nez tuto funkci prebere placenta. Teda doufam, ze nekecam ale tak mi to moje dr vysvetlila :kytka:

Holky a JanduleD, moc dekuju! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky