Toulcův dvůr výlet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
toulcuv dvur vylet
Ahoj holky.
Prosim, myslela jsem, ze vyrazime za zviratkama, je nekdo do byl v Toulcove dvore v Hostivari?? Co tam najdeme, jaky to tam je? Jela bych jen s malou skoro dva roky. Ma to smysl jako vylet??? Uvidi zviratka?? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
MY jsme byli s malou ve stejném věku. Podle mě je lepší jet když je tam nějaká akce.My tam byli v týdnu a dost zvířat bylo daleko od ohrady nebo plotu.Ale dceři se tam i tak moc líbilo, viděla koníky, kozy, mají tam i dřevěné kozy na které si můžou děti vylézt…
- Citovat
- Upravit
Ano, je to tam fajn, malému jsou taky dva. Miluje tam prasatka, králíci, slepice, husy, kachny, v ohrade ovečky, kráva s telatkem a kozy. Oblíbené je male hřiště, pískoviště a chodnicky v mokradu. A vůbec, je to fajn na vybehani, dobroty ve zdravé jídelně, bioobchudek a ty nezapomen na nádherný vonavy kramecek s darkama, dekoracema a kytickama. Ten je otevřený vždy ob týden, tak nevím kdy, snad budeš mit štěstí. Přejí hezky den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@palapa píše:
Ahoj holky.
Prosim, myslela jsem, ze vyrazime za zviratkama, je nekdo do byl v Toulcove dvore v Hostivari?? Co tam najdeme, jaky to tam je? Jela bych jen s malou skoro dva roky. Ma to smysl jako vylet??? Uvidi zviratka?? Dekuji
AHoj je to tam hezké, tenhle víkend tam je výstava morčátek.
- Citovat
- Upravit
Vstupné je tam jen když je nějaká akce, jinak ne
http://www.toulcuvdvur.cz/ To jsou jejich stránky, mělo by to tam být snad i napsané:)
A je to tam opravdu moc hezké, kluci tam chodí moc rádi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nevím, no, my bydlíme kousek, ale poprvé jsme tam byli asi před dvěma měsíci. Četla jsem taky, jak je to tam super, ale mě to strašně zklamalo. Ten den bylo nádherně, přesto jsme viděli jen dvě kravičky, kachny a morčátka, jinak nic (prase zavřený v malým chlívku ani nepočítám). To pískoviště je hodně poničený, byly v něm i odpadky.
Bio obchůdek jsme teda nenavštívili, protože jsme měli jídlo i pití s sebou. Prošlé jsme to měli hned, a jediné pozitivum bylo, že se tam syn docela vyběhal.
Ač je to zadarmo, už se tam nechystám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@palapa - no my chodime v cca 9 cestou ze školky. Je to jedno i stínu je tam dost. Nám se tam líbí bez akci, na nich je vždycky moc lidi, ve všední dny je tam klidek a uzijem si to
Akce stejně nemají pro takhle male význam, jen se dere z kočárku a ještě je na ne vstupné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.