Toxický vztah a neschopnost odejít

Anonymní
30.5.25 08:40

Toxicky vztah a neschopnost odejít

Také jste některá nedokázala odejít z toxického vztahu? Partner velmi náladový, když něco není po jeho dokáže křičet, když vypije (naštěstí to není stále) tak je chorobně žárlivý a říká vám, že máte mnoho jiných mužů? Přitom chodíte jen do práce a domu, občas za rodiči, kamarádkou? A nechodíte nikam po nocích atd aby měl důvod žárlit?
Může toto chování souviset s věkem? 70+? Ale paměť má dobrou, přemýšlí normálně. Ale jestli to patří k věku tyto výkyvy nálad? Je to strašné. A pak je zas jak sluníčko, tuli se atd.

Je to strašné, musím vedle něj chodit po špičkách. Co dělat? Mám ho rada, ale takto to nejde hádka kvůli každé pí..víně.
To není možné toto.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
30.5.25 09:17

Jak dlouho jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.25 09:23

7 měsíců

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.25 09:29

Jsem na něm úplně psychicky závislá, nic mi nepomáhá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.25 09:33

Nejradši bych utekla někam pryč na ubytovnu…k rodine nejdu nikdy, tam byl příšerný vztah. Otec narcis, matka si nechala všechno líbit a ona taky nebyla žádný andílek, nulové soukromí a lezla nám stále do věci

• Citovat
  • Upravit
4164
30.5.25 09:34

Kolik je tobě a jakou máš vztahovou minulost?
Proč myslíš, že zrovna na tomhle muži jsi psychicky závislá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18234
30.5.25 09:34

A kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
30.5.25 09:58

Pánovi je 70+
To už žádnou změnu chování předpokládat nelze. Spíše se to může stupňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.25 09:59

33 nevím proč mě přitahují poslední roky tací starší muži. Bývalému bylo přes 60..není to tím, že jsem měla hrozny vztah s rodiči tak mě zajímají muži 60+?

• Citovat
  • Upravit
37128
30.5.25 10:14

Terapie, včera bylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.25 10:27

U psychoterapeuta jsem byla zatím jednou. Je drahý tak tam jdu až za měsíc. Terapeut říkal, že dětství nebylo Ok, proto nemám sebevědomí.
Ale ještě jsme se nedostali k mému vztahu, ještě jsem neřešila s ním muze. Musím mu to říct. Měla jsem i mladé muže, ale všechno problémoví muži. Potom ve vztahu psychicky trpím.
Nechci vše svádět na rodiče, jinak se o mě starali dobře myslím tím že bylo co jíst a máme i nějaké dobré vzpomínky, za mlada jsem také nebyla andílek, v 19 jsem utekla z domu. Ale to vše, protože doma stále hádky a ve škole peklo šikana.

• Citovat
  • Upravit
65727
30.5.25 10:37

Proč na ubytovnu?
Proč nemůžeš žít normálně třeba v malém bytě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35164
30.5.25 10:39
@Anonymní píše: Více

Až k němu půjdeš, tak mu řekni to, co jsi napsala tady. Žiješ jen jednou, a není důvod se nechat tyranizovat od kohokoliv. Je fuk kolik mu je, prostě se k tobě chová hnusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.25 10:41

Teď sme u kamaráda podnájem, ale ten kámoš s ním občas pije. Kamarád rád chlastá a můj partner když toho vypije víc, je nepříjemný a žárlivý. No já se bojím samoty, že by mi bylo smutno sama v bytě někde

• Citovat
  • Upravit
6626
30.5.25 10:44

Bože holka, tohle je celý strašně špatně, ale to sama víš. K řešení se musíš rozhodnout sama. Já žila sama spoustu let a smutno mi nebylo. Naopak to bylo velmi klidný a vyrovnaný období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí