Poradna duly
Jana Čurdová
Sice nemam takovy termin,ale rodila jsem presne v tento den pred tremi lety ![]()
tak gratuluju ![]()
Díky. Blbý, že, že září si holky zamkly. Akorát tento termín teprve teď se zjišťuje na TT.
A co proto dostání se k Vám mám udělat? Psala jsem moderátorovi, nevím, zda mi přijde nějaký e-mail, nebo se mi to ukáže v oblíbených diskuzích,…
měla by ti pak přijít pozvánka…už se tam o tobě zmiňovali, že tam dorazí nováček
Díky. No ono těch lidí bude víc určitě. Co budou mít termín koncem září, o tom ještě neví - dokonce teprve možná otehotňují
.
Ahoj Osmanko,
já jsem taky přispěla do diskuze na Září 2012 ale jsou zamknuti tak píšu do diskuze čekám mimiko Srpen/Září…a jak se cítíš? Jsem v 6tt a mě je dobře, trochu bolí prsa. A kdy jdeš k dr. ?
Ahoj, je to super, že se někdo ozval. No já budu asi v 5tt - nevím jak se to počítá - první týden po MS je týden 1. nebo 0? Mám pocit, že mám větší bříško, že mě trošku pne, prsa mě taky bolí a mám kapky mlíka a mlezivo. Ale to prý se dělá takhle brzo u lidí, co kojili - já nekojím 1,5roku. Tím jsem na to těhot. přišla - 4dny před MS jsem záhadně měla kapku mlíka a to mě zarazilo. Ohledně úvany nevím - syn zlobí v noci, takže to, že jsem utahaná nic neříká, že je to k těhu. Pak je mi občas blivno. Přišla jsem na to, že jsem těhu a pozvracela jsem se
.
K lékaři jdu v pondělí.
A ty jdeš k lékaři kdy - nebo jsi už byla?
Tak mě je zatím dobře, prsa akorát bolely, ale teď už je to lepší, já jsem si podle kalkulačky na hami.cz spočítala že jsem v 6tt, ale u dr. jsem zatím nebyla. My se o mimi snažili od Srpna takže když se blížila MS tak jsem si dělala test a byl tam duch který se zvětšoval až z toho jsou dálnice
k dr. jdu v pondělí, už se moc těším, jen si říkám jestli už půjde něco vidět…?
Tak jsem si udělala taky výpočet, je to 5.tt. Jdu taky v pondělí k lékaři. Doktor mi říkal - až 10dní nedostanete MS, přijďte - tak to bude 10dní. Taky jsem dělávala testy kolem MS, ale teď jsem nějak rezignovala na to. Hlavně, aby to bylo ok, měla jsem před 5lety potrat - nevyvinulo se do 9tt srdíčko, neměla jsem problémy, nic a musela jsem na potrat.
Já si testla až 4.den po vynechání. Už jsem byla nervní. Bohužel jsem prodělala střevní chřipku a brala coldrex kolem dne MS a proto jsem ani nemohla dřív testnout, neměla jsem testy a měla jsem horečku, tak jsem nikam nejela, pak byl víkend. To byla už dálnice. Jsem koukala - dala jsem do moči a ještě to nebylo natáhnuté ani ke kontrolní čárce a už tam byl proužek. Úplně jsem se rozbrečela.
A ty čekáš první? Ví o tom někdo? Já mám dnes narozky, slavíme to o víkendu, tak to řeknu našim a tchánovcům. Stejně kdyby to nebylo ok, tak bych šla do nemocnice a tak, takže by na to přišli.
Tak všechno nejlepší k narozeninkám, hlavně ať to tentokrát dobře dopadne a mimi je zdravé. U mě o tom zatím ví jen kolegině v práci, řeknu to našim a tchánovcům až příjdu od dr. je to naše první mimi. A pracuješ někde?
Pracuju den v týdnu externě,jinak jsem na mateřské. Taky bych jim to řekla po lékaři, ale takhle se to zase hodí. Krom toho kdyby to nebylo ok, stejně bych šla do nemocnice na čištění a na to by se přišlo.