Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj ja rodim koncem brezna.Mam termin 22.3,tak doufam ze bude vse v poradku… ![]()
Jo já mám termín 24.3. a 29.3. mám docela strach z porodu?Ty máš nějákej děti?
cufka píše:
ahoj ja rodim koncem brezna.Mam termin 22.3,tak doufam ze bude vse v poradku…
To máme stejný termín
![]()
To jsem ráda holky…jak to prožíváte?Je to vaše první těhot.?
moje první a jako psychicky to prožívám dobře, po té fyzické stránce teda nic moc…
Tak to jsme na tom podobně.Akorat mám obavy z porodu,nevím co me čeká ![]()
Ahoj holky, taky čekám miminko v březnu, termín mám 19.3… chtěla bych se vás zeptat jak jste na tom s výbavičkou? Chybí vám toho ještě hodně?
Ahojky já mám téměř vše…chybí mi jen plýnky a takový ty drobnůstky.A jak jsi na tom ty?
Ahoj, já mám termín 30. 3. a jsem také prvorodička. Čekáme kluka. A také začínám mít trochu obavy ![]()
Jo já mám termín 29.3 a taky čekáme kluka
.Jak se bude jmenovat?
Ahoj maminy, sice cekam druhe, TP 11.3., tak bych mela vedet, co a jak, ale v ramci pripravy si rada prectu, jak na tom jste a co jsme zanedbala
Nejak si po 2,5 letech nepamatuji
, na co vsechno musim byt pripravena
, je to ostuda ![]()
no já právě hůře, mám jen pár kousků oblečení a to je vše, právě proto se ptám… a to jsem si kdysi říkala, že od 12tt začnu vše kupovat, a nějak mi to nevyšlo no, ale tak řekla jsem si že od ledna už to začnu pomalu střádat
a taky budu mít něco po sestřence a švagrové, tak musím prvně zjistit, co vůbec budu potřebovat a co „podědíme“… marťule pokud to číslo v přezdívce znamena rok narození, tak jsme stejný ročník ![]()
Ahojky těhulky chtěla jsem se zeptat jestli je tu někdo kdo rodí také ke konci března a je to prvorodička(není podmínka).Chtěla bych si s někým popovídat.