Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, dnes jsem našla // na TT. Takže pokud všechno bude OK, budeme mít začátkem září mimčo. Je to moje třetí těhotenství, mám už doma dvě holčičky.
Ráda přivítám těhulky, které mají termín ve stejné době.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já taky našla //, akorát ta druhá ještě neni moc výrazná. Termín MS je až 4.1. Takže sem píšu, ale ještě nevím, jistě, jestli sem budu patřit. Pokud ano, bylo by to moje první těhotenství.
To nevadí, že není výrazná, hlavně, že tam je. To je určitě těhu, protože jestli máš mít MS až za tři dny, tak to je super výsledek.
Já už mám MS vynechanou dva dny a na TT mám úplnou dálnici. Zítra ještě zkusím znovu testovat, abych si to potvrdila. V úterý budu volat na gyndu, aby mě objednali.
To je hezké…zítra to bude přesně rok, co jsem podle ovulace přišla já do jiného stavu
Moc vám to holky závidím, už teď se mi po těhotenství stýská
a to jsou naší Natálce teprve 3 měsíce. Všem těhulkám přeji příjemné a bezproblémové těhotenství ![]()
Izz, teď jsem si všimla, že přispíváš i do jiné diskuse Čekám miminko srpen/září 2012. ![]()
Jo? No já jsem taková vyplesklá momentálně, tak ani nevim, co kam píšu ![]()
Nevim, kdy volat doktorce…
jé holky to vám přeju…u mě to jsou už dva roky co jsem přesně takhle seděla a koukala na čárky
teda přesně dva roky to budou zítra
gratuluju těhulky/maminky a přeju ať je vše v naprosto nejlepším pořádku!!! ![]()
Ne, nic, já jen, že je sranda, že obě přispíváme do dvou stejných diskusí, ale klidně piš i sem. Já se budu objednávat asi v úterý, zítra si chci udělat ještě kontrolní test. Stejně mě doktorka asi pozve až tak v 6-7. týdnu, dřív tam není nic vidět. Teď jsem 5. týden (4+2). Ale zase, aby se co nejdřív mohlo vyloučit případné mimoděložní těhu.
asi ještě vidět nebude. Tak snad nám to oběma vyjde.
A ty už sis termín porodu spočítala ? Já asi 8.9. podle MS.
A jak dlouho jste se snažili ? My jsme první měsíc tomu moc nedali, druhý měsíc to snažení bylo intenzivní a nic a teď jsme
všeho všudy dvakrát (pak jsem měla mykózu) a zrovna to vyšlo ![]()
Já si to spočítala na 12.9. a měla bych být 4+1.
Začali jsme se snažit 19.12., 20.jsme nemohli (ale to byla ASI ovulace) a pak 21.12. I jsem koukala, že moooožná to bude kluk (podle nějakých těch grafů). Ale to fakt předbíhám.
Já už dělám testy 4dny.
Pořád to sílí.
Jé super, takže se zadařilo hned. Nám to taky u prvních dvou těhu vyšlo hned napoprvé, tak jsem teď už byla trochu nervní, když to nevyšlo hned. Asi jsem už trochu zhýčkaná, co by za to jiné snažilky daly ![]()
Teď jsem asi otěhotněla někdy kolem 15.12.. Nevím přesně, kdy byla ovulace, ale 15.12. bylo
). A pak další
už nebylo, takže je to asi jasné.
Tak já k doktorce zavolám taky v úterý. Nevim, co mám říct ![]()
Nebyla jsem tam rok.
Takže asi, že jsem si dělala test a našla jsem //. Poslední MS 3.12. a ona by mě měla na někdy objednat.
Snad tam budu chodit odpoledne. Nevim no. Jsem učitelka, nerada bych furt chyběla.
Tohle jsou moje testy. Fotka šílená, ale naživo jsou čárky vidět všude. Tu poslední viděl v poho i přítel a ptal se, co to jako znamená. Furt žil v přesvědčení, že se nic neděje, že se snažíme a že na testu je nějaká čárka.
Holky, přeji Vám hodně štěstí a zdravá miminka.Já taky přesně před rokem tady zakládala skupinu Září 2011
Dnes už mám 3,5 měsíce starého Tobiáška
![]()
Připojuji se k Tomikate a také Vám chci popřát strašně moc štěstíčka.
Držíme Vám palečky.
Jsme ve stejné skupině září 2011. My máme Sofinku
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat