Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Určitě je všechno v pořádku holky! Hlavně že ta čárka tam je. Koukejte na tu mojí …
No myslím si že asi 30 nebo 31. 12. Mela jsem to ted trošku nejasný, protože se mi poslední měsíce MS zkracovala. Dřív jsem měla kolem 31 dní, tedka už jen 28, poslední MS byla 3. 12.
Falen píše:
No myslím si že asi 30 nebo 31. 12. Mela jsem to ted trošku nejasný, protože se mi poslední měsíce MS zkracovala. Dřív jsem měla kolem 31 dní, tedka už jen 28, poslední MS byla 3. 12.
takže už máš zpoždění, tak to jsem při malé taky měla už tak krásně tlustou čárku. Já měla mít ms včera, ale spíš dneska, tak si myslím, e na to, že je termín ms, tak mám krásné // ![]()
vladdka píše:Smoulinka píše:zítra nám určitě zesílí
Moje 4.12.
já nemám testík už doma a musela bych jet pro něj do města busem a to se mi s malou teda fakt nechce.
Já měla poslední 3.12… test jsem dělala jen jeden další kupovat nebudu čárka bylo skoro jako kontrolní tkaže žádný duch no
To se ti nedivím, že se ti nechce
Já už testuju od 27. 12 .
to jsem poprvé našla dušíka … Myslím si, že už mám tak 5 dní zpoždění … proto je asi tak silná. Tobě taky bude určitě sílit každým dnem!!!
Falen píše:
To se ti nedivím, že se ti nechceJá už testuju od 27. 12 .
to jsem poprvé našla dušíka … Myslím si, že už mám tak 5 dní zpoždění … proto je asi tak silná. Tobě taky bude určitě sílit každým dnem!!!
no to asi ne, protože se mi nechce jezdit do města pro testíky, víš, cestovat jen kvůli tomu s malou busem… ale na to, že jsem si poslední test ten dole dělala dnes v 5 odpoledne, tak si myslím, že je čárka pěkně tlustá.
Falen píše:
Určitě je všechno v pořádku holky! Hlavně že ta čárka tam je. Koukejte na tu mojí …
no tak to je už dálnice ![]()
Crystal87 píše:
Holky taky pořá koukáte na testík nebo jsem prdlá jenom já?
nejsi, já si je vždy vytáhnu ze šuplíčku a koukám…říkám si, přece to musí být těhotenství, co jinýho by způsobilo tu druhou čárku. vždyt to reaguje na ten hormon ..
Nejsi jediná, já na ně koukám často!!! Máme je pod stromečkem
Vždycky když tomu opět nevěřím, vezmu si je a koukám na ně, nebo si jdu udělat nový
Ale už mám jen poslední jeden a víc jich kupovat nebudu …
Smoulinka píše:já se vždy usměju a jdu dál mám ho ve skříni:)Crystal87 píše:nejsi, já si je vždy vytáhnu ze šuplíčku a koukám…říkám si, přece to musí být těhotenství, co jinýho by způsobilo tu druhou čárku. vždyt to reaguje na ten hormon ..
Holky taky pořá koukáte na testík nebo jsem prdlá jenom já?
Falen píše:já ted volala chlapovi at mi nějaký přiveze at nemám jen jeden:D a nejlíp kdyby sehnal tan jak určí jak dlouho sjem v tom ale v tom rpdelákově tu ho těžko seženu
Nejsi jediná, já na ně koukám často!!! Máme je pod stromečkemVždycky když tomu opět nevěřím, vezmu si je a koukám na ně, nebo si jdu udělat nový
Ale už mám jen poslední jeden a víc jich kupovat nebudu …
Mě je kupuje přítel, ale teď mi zbývaj 3…další už kupovat nebudu. Holky, jsem asi prase
ale já je mám tady vedle sebe na stole
položený na papíře a čumim na ně skoro furt
Ráno přijdu do ložnice a přítel už ví, že se jdu chlubit, tak dělá, že ho to zajímá
No ale já si je furt rovnám podle data a raduju se ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat