Termín porodu září 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
929
4.1.12 17:33

Určitě je všechno v pořádku holky! Hlavně že ta čárka tam je. Koukejte na tu mojí …

• načítám...
8228
4.1.12 17:34

a kdy jsi měla dostat ms?

• načítám...
929
4.1.12 17:36

No myslím si že asi 30 nebo 31. 12. Mela jsem to ted trošku nejasný, protože se mi poslední měsíce MS zkracovala. Dřív jsem měla kolem 31 dní, tedka už jen 28, poslední MS byla 3. 12.

• načítám...
8228
4.1.12 17:37
Falen píše:
No myslím si že asi 30 nebo 31. 12. Mela jsem to ted trošku nejasný, protože se mi poslední měsíce MS zkracovala. Dřív jsem měla kolem 31 dní, tedka už jen 28, poslední MS byla 3. 12.

takže už máš zpoždění, tak to jsem při malé taky měla už tak krásně tlustou čárku. Já měla mít ms včera, ale spíš dneska, tak si myslím, e na to, že je termín ms, tak mám krásné // :-)

• načítám...
8228
4.1.12 17:38
vladdka píše:
Smoulinka píše:
Moje 4.12.
zítra nám určitě zesílí :hug:

já nemám testík už doma a musela bych jet pro něj do města busem a to se mi s malou teda fakt nechce.

• načítám...
27012
4.1.12 17:40

Já měla poslední 3.12… test jsem dělala jen jeden další kupovat nebudu čárka bylo skoro jako kontrolní tkaže žádný duch no

• načítám...
929
4.1.12 17:40

To se ti nedivím, že se ti nechce ;-) Já už testuju od 27. 12 . :-) to jsem poprvé našla dušíka … Myslím si, že už mám tak 5 dní zpoždění … proto je asi tak silná. Tobě taky bude určitě sílit každým dnem!!!

• načítám...
8228
4.1.12 17:42
Falen píše:
To se ti nedivím, že se ti nechce ;-) Já už testuju od 27. 12 . :-) to jsem poprvé našla dušíka … Myslím si, že už mám tak 5 dní zpoždění … proto je asi tak silná. Tobě taky bude určitě sílit každým dnem!!!

no to asi ne, protože se mi nechce jezdit do města pro testíky, víš, cestovat jen kvůli tomu s malou busem… ale na to, že jsem si poslední test ten dole dělala dnes v 5 odpoledne, tak si myslím, že je čárka pěkně tlustá.

• načítám...
2251
4.1.12 17:43
Falen píše:
Určitě je všechno v pořádku holky! Hlavně že ta čárka tam je. Koukejte na tu mojí …

no tak to je už dálnice :lol:

• načítám...
27012
4.1.12 17:44

Holky taky pořá koukáte na testík nebo jsem prdlá jenom já?

• načítám...
8228
4.1.12 17:49
Crystal87 píše:
Holky taky pořá koukáte na testík nebo jsem prdlá jenom já?

nejsi, já si je vždy vytáhnu ze šuplíčku a koukám…říkám si, přece to musí být těhotenství, co jinýho by způsobilo tu druhou čárku. vždyt to reaguje na ten hormon ..

• načítám...
929
4.1.12 17:51

Nejsi jediná, já na ně koukám často!!! Máme je pod stromečkem :-) Vždycky když tomu opět nevěřím, vezmu si je a koukám na ně, nebo si jdu udělat nový :mrgreen: Ale už mám jen poslední jeden a víc jich kupovat nebudu …

• načítám...
27012
4.1.12 17:51
Smoulinka píše:
Crystal87 píše:
Holky taky pořá koukáte na testík nebo jsem prdlá jenom já?
nejsi, já si je vždy vytáhnu ze šuplíčku a koukám…říkám si, přece to musí být těhotenství, co jinýho by způsobilo tu druhou čárku. vždyt to reaguje na ten hormon ..
já se vždy usměju a jdu dál mám ho ve skříni:)
  • načítám...
27012
4.1.12 17:55
Falen píše:
Nejsi jediná, já na ně koukám často!!! Máme je pod stromečkem :-) Vždycky když tomu opět nevěřím, vezmu si je a koukám na ně, nebo si jdu udělat nový :mrgreen: Ale už mám jen poslední jeden a víc jich kupovat nebudu …
já ted volala chlapovi at mi nějaký přiveze at nemám jen jeden:D a nejlíp kdyby sehnal tan jak určí jak dlouho sjem v tom ale v tom rpdelákově tu ho těžko seženu
  • načítám...
Izz
4.1.12 18:00

Mě je kupuje přítel, ale teď mi zbývaj 3…další už kupovat nebudu. Holky, jsem asi prase :) ale já je mám tady vedle sebe na stole :) položený na papíře a čumim na ně skoro furt :) Ráno přijdu do ložnice a přítel už ví, že se jdu chlubit, tak dělá, že ho to zajímá :) No ale já si je furt rovnám podle data a raduju se :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+