Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
teda holky vy drbete.
já mám první holčičku kozoroha a to teda nevím zda jsou všichni kozorozi tak divocí…
a s malou půjdu na zápis do školky taky v květnu, ale nemáme šanci.
Moje první dcera je Štír, druhá Kozoroh, ale já moc na ty znamení nevěřím, přijde mi divné, aby všichni lidé narození v určitém období měli stejné vlastnosti. I když teda já sama jsem Panna a ty její vlastnosti na mě sedí dokonale.
Já jsem býk a taky to na mě sedí. Něco na tom bude, i když se mi taky na nějaký hvězdy věřit nechce.
Holky, tak vám musím říct, že Pepinka moc dobře chápe,, že má maminka mimi bv bříšku. furt za mnou chodí a říká, mama, mimino a líbe mě a hladí po břiše a říká čááu ![]()
ahojte holky, tak jsem začala rano špinit (hnědý výtok) nevíte co by to mohlo být? ![]()
Holky, taky vám bohužel neporadím, ani u jednoho těhu jsem nešpinila. Taky bych asi zavolala na gyndu. Držím palce, ať je vše v pořádku.
Já nejdu k dr ani tam volat nebudu. Mám tam jen maličko…a četla jsem, že to neni v těhotenství nic nenormálního.....vždyt někdo menstruuje 5 měsíců:) takže já to nechám na přírodě zatim a dr budu volat příští týden
Holky taky jsem špinila a nic jsem na to nebrala, dokonce jsem si byla jiste že začínám mát MS, ale po 3 dnech nic jako když utne. Skuzte na to nemyslet. Dokonce jsem špinila i když jsem čekala aničku a byla jsem ve 4 měsici, a když jsem u porodu měla porodit placenut tak tam byla jak přibitá. To jsem chtěla jen uklidnit aby jste se nestrachovali tělo si poradí samo, příroda je dokonala. Mě to špinění vlastně pomohlo k tomu, že placenta více přirostla k tělu a miminko si tam mohlo v klidu lebedit.
Já jsem taky špinila…nejdřív den před MS, pak den po MS, teď zatím dobrý klep klep. Bylo toho malinko, hnědá krev (tedy stará), bála jsem se, že se mi rozjede menstruace, ale nic, uff. Pokud toho není hodně a není jasně červená a s kousky sliznice, tak by to mohlo být (snad) v pořádku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat