Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky tea jste mě nakazily.Včera mi manžel přivezl test udělala jsem ho večer čárká je silná jao to kontrolní:)Dneska už i psali z pošty že přijde balíek tkaže ten test paráda:)Jen od včera od večera mě dost bolí břicho jestli je to tím že je to třetí dítko ale docela dost nekrvácím nešpiním ale docela mě to děsí,můj dr tam dneska není,chlap je v práci samo že s autem e kterém má autosedačky tkaže super doufám že topřejde docela se bojím ale asi jen plaším
Mě už bolení břicha přešlo, ale furt tam něco cejtim…jakoby mě tam něco tlačí, asi ta zvětšená děloha…ale už je mi dobře. furt mimino hladim a povídám mu ![]()
No mě prsa beoru dneska fest i to břicho
tka doufám že jen roste děloha .J8 si taky bříško hladím a povídám si sím i starší už vždy poslouchá miminko
Holky co čekáte druhé nebo třetí děsíte se váhy?Já u obou přibrala cca 20 kg a za chvilku pak bylo vše dole ted mám asi 51,5 a děsím se že když nepřiberu 20 budu jak smrtka jen kojením jsem se u prvního dostala dokonce na 48 kg u Oliho sjem začala přibírat už touhle dobou ted zatím nic mám spíš problém co sním hned letí spodkem ven ![]()
vladdka píše:Já u Sebíka začínala na 56 kg a přibrala jsem na 73…kojením pak na 48 a u Olíska jsem začínala 52 končila jsem 72 a kojením na 50 no ted po vánocích jsem kilo a půl přibrala takže asi tak…u Sebíka jsem v porodnici nechala jen 5 kg u Oliverka v porodce rovnou 12
no já u prvniho přibrala 17 kg
Crystal87 píše:vladdka píše:Já u Sebíka začínala na 56 kg a přibrala jsem na 73…kojením pak na 48 a u Olíska jsem začínala 52 končila jsem 72 a kojením na 50 no ted po vánocích jsem kilo a půl přibrala takže asi tak…u Sebíka jsem v porodnici nechala jen 5 kg u Oliverka v porodce rovnou píše: Více
teda takovou váhu bych taky chtěla mít
vladdka píše:nechtěj nemám po kojením žádný prsa ale za to velkej zadek nic moc noCrystal87 píše:teda takovou váhu bych taky chtěla mítvladdka píše:Já u Sebíka začínala na 56 kg a přibrala jsem na 73…kojením pak na 48 a u Olíska jsem začínala 52 končila jsem 72 a kojením na 50 no ted po vánocích jsem kilo a půl přibrala takže asi tak…u Sebíka jsem v porodnici nechala jen 5 kg u Oliverka v porodce rovnou píše: Více
Izz píše:
No já snad moc nepřiberu…nevimsnad ne
už máš dítě ? nebo to bude první?
mně to je jedno jestli přiberu, pro mě je nejdůležitější zdravé miminko
![]()
Ahojky,snad nevadi,ze se taky pridam
Ja nasla // jeste pred silvestrem.Bude to moje treti ditko.Snazeni vyslo asi treti mesic,tak jsem stastna a vsem gratuluju!Termin mi vychazi asi na 11.9. shodou okolnosti taky na svatek moji dcery ![]()
Holky tak i došel ten clearblue a vyšlo mi 2-3 týdny takže to sedí dokonale a to jsem ani nedělala z ranní moči ale až ted:)))
Elis a jak staré dětičky máš doma?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat