Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky, já si zkusila ještě jeden test a ty druhá čárka mi vylezla hned s tou kontrolní.a je stejně silná.a to ám test dělanej ted
Smoulinko, jestli se můžu zeptat, dívám se na Tvůj metřík, tvoje první holčička se narodila dřív, že byla takový drobek ? Jsem jen zvědavá, snad Ti neva, že se ptám…
Smoulinka píše:
holky, já si zkusila ještě jeden test a ty druhá čárka mi vylezla hned s tou kontrolní.a je stejně silná.a to ám test dělanej ted
Já jsem taky zkoušela
a tak druhá čárka mi vylezla ještě dřív než ta kontrolní
A připadá mi ještě snad silnější než ta kontrolní ![]()
Falen píše:Smoulinka píše:Já jsem taky zkoušela
holky, já si zkusila ještě jeden test a ty druhá čárka mi vylezla hned s tou kontrolní.a je stejně silná.a to ám test dělanej teda tak druhá čárka mi vylezla ještě dřív než ta kontrolní
A připadá mi ještě snad silnější než ta kontrolní
Izz píše:
a jak dlouho máte po termínu MS?
my jsme tu nejmladší že?
teda aspon já
myslim tim, nejmladší ohledně MS
Holky, vy jste mě tak nakazily s těmi testy, že si asi teď skočím udělat ten poslední, co mi doma zbývá. Zítra si koupím ještě jednu krabičku na příští týden… ![]()
A vladdko, promin, už mi to nějak splývá…ty jsi na tom jak?
já mám dostat ms zítra, ráno opět pidi hnědej výtok, ale přes den nic…jako na ms se necítím, tak snad to bude ok
tak já mám už jen jeden mamatest. včera mi přítel dotáhl nějakej divnej, neznám…a tam tak slaboulinkej dušík, nechápu. Jinak všechny mamatesty v pohodě sílej.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat