Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já teda bych chtěla holčičku druhou, ale přítel chce kluka a řekl, že doufá, že vyšel ten kluk… tak uvidíme…
a vitamíny beru zatím jen kyselinu listovou a tu jsem brala už ted skoro 2 měsíce… jinak nic jiného nebudu brát, jím hodně ovoce a zeleniny.
Já jsem si koupila na doporučení doktorky Femibion 800. A taky jsem zase začla brát Aktiferrin compositum (železo), protože v obou těhu jsem měla anémii.
můj dr říkal při mém prvním těhu, že je na mě, jestli si koupím vitamíny, ale že pokud jím ovoce a zeleninu atd… tak to nepotřebuji… ale každej dr je jinej.
Tak já jsem jedla vitaminy i když jsem měla ovoce i zeleninu. Jinak ted beru Kyselinu listouvou, mamavit a vápnik a hořčík. Železo zatim ne az pak co mi řekne z krvé jinak jsem taky měla málo železa při aničce.
Já jim kyselinu listovou a budu si kupovat po návštěvě dr asi calibrum baby plan.
Jinak jsme si řikali, že bychom radši kluka, ale je to jedno.
Já beru jen kyselinu listovou, Uvidím taky co mi řekne MUDr , ale radši bych nic nebrala, nemám ráda umělé náhražky … Já bych radši holčičku
ale je to první takže hlavně at je zdraví miminko!!! Dnes už nic necítím
… bolesti dělohy přešly …
AHoj holky, tak mě břicho bolí pořád. A dr mě řekl, že mám přijít př. týden a jelikož tam jsou jen v úterý, tak uvidím, co uvidí on.
J8 chtěla tak Femibion ale zrovna neměli tak mám calibrum babyplan …holky mě teda od včera bolí prsa už asi týdne jsem šíleně unavená což s těma dvěma je záhul:)
Holky, mě dr objednal na př. týden n úterý už, tak snad tam něco uvidí.
Mně až na toho 16:(což mě mrzí kdyby se aspon kuoknul td jeslti je vše ok u druhého mě také objednal hned a ne až po 14 ti dnech no doufámž e bude apson už srdíčko
Tak mě je dobře, ale začínaji mě raní nevolnosti. Sice nezvracím, ale špatně je. Tak vám holky přeji co jdete přišti týden na kontrolu aby dopadla dobře a byly krásně bijicí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat