Poradna duly
Jana Čurdová
Jiřík je pěkný jméno
My nejdřív taky vybírali z klasiky a pak nám padl do oka Tobiáš a bylo jasno. No balit nevím, chci to mít doma připravený. A sbalit tašku asi během února. Člověk nikdy neví.
Taky to budu balit během února,radši to mít doma připravené než pak plašit
Byla jsi na tom 3D ultrazvuku?
prosimtě, o tom mi ani nemluv
Byla jsem na něj natěšená jak dítě na Vánoce a nakonec s náma malej vůbec nespolupracoval. Takže mám jen fotku hlavy, resp. čela a očí. Vypadá tam trošku jako mimozemšťan
Musela jsem jít i na vyšetření srdíčka ke kargioložce, protože ani po půl hodině šťouchání se nechtěl ukázat. Na to jak jindy v břiše řádí, tak na 3D spal jak dudek. To ty máš určite hodného chlapečka, který se nechá fotit ![]()
No já mám taky jen obličejíček,protože nejdřív byl otočenej na nás zády ,když mě doktorka poslala projít tak se nějak probral a zase měl ručičky před obličejem.Tak že se před námi pěkně schovávál,zákon schválnosti,jsem to i drobet čekala.Jinak taky řádí hlavně když si jdu lehnout tak to i chvilkama někdy bolí jak se tam vlní drobeček
Můžu vědět kolik ti je?
Ahoj holky
jak se daří? můžu se vmísit do konverzace?
kdy jste byly na tom 3D utz?
to znám, občas mám pocit, že musím mít v břiše chobotnici, jinak to není možný kde všude do mě kope
Mě bude v létě 28. Tobě bude asi trošku míň, odhaduji podle tvé přezdívky. Jestli teda ta číslovka je ročník.
martule teď koukám, že včera jsem přispívala do té první diskuze a teď zase píšu do této
nemáš v plánu to nějak sloučit nebo založit třeba uzavřenou skupinu? ![]()
Artepka-Já jsem byla v Budějovicích na ultrazvuku..taky si na něm byla?
Jo protože já omylem založila dvě,protože mi blbnul nějak počítač a teď nevím co s tím… ![]()
ne nebyla
mě dělal doktor ten 3D když jsem byla na screeningu ve 12 tydnu a to byla ještě taková malá žížalka, co vypadala jako mimozemšťánek
a pak už jsem na 3D nebyla… ale dneska jsem byla v poradně, a tam mi utz dělal, teda obyč utz, dnes jsem 29+4 a vážíme 1,5 kg ![]()
Tak to gratuluji ![]()
Už jsem tu první diskuzi smazala,snad je tu jen tady ta ![]()
martule88 píše:
Jo protože já omylem založila dvě,protože mi blbnul nějak počítač a teď nevím co s tím…
a nechceš založit třeba tu uzavřenou?
No jo to já nevím ale jak,jsem na tady tý stránce od včera poprvé ![]()
Já mám fusak ještě po přítelovi,ale je úplně zachovalý a hezký takový modrý s vločkami,prostě taková ta klasika.Jo komodu už mám taky přesně s tím přebalovákem a šuplíčkama abych mohla kam dát věcičky.Věci do porodnice ještě koupené nemám,taky se na ně chystám.Tobiáš to je hezké jméno,takový neobvyklý
.My budeme mít Jiříka po taťkovi.Kdy si budeš balit věci do porodnice?