Rodíme v březnu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
martule88
6.1.12 10:49

Já mám fusak ještě po přítelovi,ale je úplně zachovalý a hezký takový modrý s vločkami,prostě taková ta klasika.Jo komodu už mám taky přesně s tím přebalovákem a šuplíčkama abych mohla kam dát věcičky.Věci do porodnice ještě koupené nemám,taky se na ně chystám.Tobiáš to je hezké jméno,takový neobvyklý :potlesk: .My budeme mít Jiříka po taťkovi.Kdy si budeš balit věci do porodnice?

• Citovat
  • Upravit
1085
6.1.12 11:10

Jiřík je pěkný jméno :) My nejdřív taky vybírali z klasiky a pak nám padl do oka Tobiáš a bylo jasno. No balit nevím, chci to mít doma připravený. A sbalit tašku asi během února. Člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
6.1.12 11:14

Taky to budu balit během února,radši to mít doma připravené než pak plašit :dance: Byla jsi na tom 3D ultrazvuku?

• Citovat
  • Upravit
1085
6.1.12 11:42

prosimtě, o tom mi ani nemluv :) Byla jsem na něj natěšená jak dítě na Vánoce a nakonec s náma malej vůbec nespolupracoval. Takže mám jen fotku hlavy, resp. čela a očí. Vypadá tam trošku jako mimozemšťan :) Musela jsem jít i na vyšetření srdíčka ke kargioložce, protože ani po půl hodině šťouchání se nechtěl ukázat. Na to jak jindy v břiše řádí, tak na 3D spal jak dudek. To ty máš určite hodného chlapečka, který se nechá fotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
6.1.12 11:48

No já mám taky jen obličejíček,protože nejdřív byl otočenej na nás zády ,když mě doktorka poslala projít tak se nějak probral a zase měl ručičky před obličejem.Tak že se před námi pěkně schovávál,zákon schválnosti,jsem to i drobet čekala.Jinak taky řádí hlavně když si jdu lehnout tak to i chvilkama někdy bolí jak se tam vlní drobeček :dance: Můžu vědět kolik ti je?

• Citovat
  • Upravit
358
6.1.12 12:12

Ahoj holky :mavam: jak se daří? můžu se vmísit do konverzace? :lol: kdy jste byly na tom 3D utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
6.1.12 12:14

to znám, občas mám pocit, že musím mít v břiše chobotnici, jinak to není možný kde všude do mě kope :)Mě bude v létě 28. Tobě bude asi trošku míň, odhaduji podle tvé přezdívky. Jestli teda ta číslovka je ročník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
6.1.12 12:16

Jo to si odhadla správně :potlesk: 23.
Jo je chobotnice přesně tak :lol:

• Citovat
  • Upravit
358
6.1.12 12:17

martule teď koukám, že včera jsem přispívala do té první diskuze a teď zase píšu do této :mrgreen: nemáš v plánu to nějak sloučit nebo založit třeba uzavřenou skupinu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
6.1.12 12:17

Artepka-Já jsem byla v Budějovicích na ultrazvuku..taky si na něm byla?

• Citovat
  • Upravit
martule88
6.1.12 12:19

Jo protože já omylem založila dvě,protože mi blbnul nějak počítač a teď nevím co s tím… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
358
6.1.12 12:23

ne nebyla :? mě dělal doktor ten 3D když jsem byla na screeningu ve 12 tydnu a to byla ještě taková malá žížalka, co vypadala jako mimozemšťánek :lol: a pak už jsem na 3D nebyla… ale dneska jsem byla v poradně, a tam mi utz dělal, teda obyč utz, dnes jsem 29+4 a vážíme 1,5 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
6.1.12 12:25

Tak to gratuluji :potlesk:
Už jsem tu první diskuzi smazala,snad je tu jen tady ta :roll:

• Citovat
  • Upravit
358
6.1.12 12:25
martule88 píše:
Jo protože já omylem založila dvě,protože mi blbnul nějak počítač a teď nevím co s tím… :pocitac:

a nechceš založit třeba tu uzavřenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
6.1.12 12:27

No jo to já nevím ale jak,jsem na tady tý stránce od včera poprvé :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie