Poradna duly
Jana Čurdová
Myslíš ultrazvuk?To jsme na tom stejně.Včera jsem byla na cukrovce a na protilátkách a výsledky budu vědět za 3 týdny…
terulda píše:
já byla ve 21tt a teď mě čeká ještě jeden ve 30tt
jako na 3D?, a to ti dělá tvůj gynekolog? a za to si musíš zaplatit? Promiň jestli se blbě ptám, já fakt nevím…
jojo, dělá to můj mudr. Na začátku těhu jsem zaplatila tisícovku jakoby za nadstandard a jsou v tom započteny i ty 3D ultrazvuky. První byl v tom 12tt, pak 21tt a teď ten poslední ve 30tt. Patřil do toho i ten screening v 1.trimestru, což se prý jinde normálně platí, tak jsem ráda, že to mám takhle v jednom.
Jinak na té cukrovce jsem byla taky. Jaké máš z toho pocity? Já jsem to upřímně čekala horší, ale humus to teda byl ![]()
Marťule já jsem taky ještě uzavřenou skupinu nikdy nezakládala, záleží, jestli vám nevadí se tady bavit tak „veřejně“… já bych možná raději i do té uzavřené, kdo ví co tu budem všechno probírat za sprosťárny
sranda, každopádně to snad nebude tak těžké založit, klidně to zkusím jestli chcete…
Mám docela z toho strach,ale tu vodu co jsem musela výpít tak jsem cítila ještě večer byla otřesná,skoro jsem jí tam vyzvracela ![]()
tak to máš super ty brďo, mě stál jenom screening 1300, já jsem byla na cukrovce už před vánocema a měla jsem strach že mi to dopadne nějak špatně a doktor mi zakáže sladké
to bych asi přes vánoce nepřežila, bez cukroví
naštěští byly ty výsledky v normě ![]()
To jsi teda RH-? Tak držím palce, aby ty protilátky byly (nebo nebyly), nevím co je dobře.
Artepko zkus to ![]()
Ty jsi platila za screening?
To já vůbec.Doufám že to budu mít taky v normě,no uvídíme…
já byla taky před vánocema a měla jsem úplně stejný strach. Já se na to cukroví tak těšila
Já normálně sladké moc nemusím, ale teď bych za cokoliv pečenýho i zabila ![]()
Já jsem předtím vůbec sladký nejedla,to musela být vyjímka a teď mám na něj pořád chuť ![]()
Já mám termín 19.3 a čekáme holčičku, bude to Edita… a já zase tlačila sladké celý život, akorát první tři měsíce jsem neměla na nic sladkého chuť, ale to se rázem změnilo s příchodem druhého trimestru a s příchodem třetího doháním i ty první 3 měsíce
jo a ten screening jsem platila 1300, dělali mi ho ve frýdku,ale myslím ten prvotrimestralní… tys ho měla ůplně zadarmo martule? jo a holky zakládám tu skupinu teda, co mám napsta u Veřejný popis uživatelské skupiny* , rychle mi něco napište, bo takové popisky, to je pro mě smrt ![]()