Poradna duly
Jana Čurdová
Upřímně myslím, že je ještě na všechno čas
Moje taktika byla stejna, vzhledem k tomu, ze asi cekame holku, tak se na me okolni s dceruškama kamaradky sletly a předhanějí se, která mi prodá víc věcí. Tak vybírám a přebírám, je to paráda. Z předešlé zkušenosti musím ríct, ze dětátko tak strasně rychle roste, že opravdu nemá cenu kopovat moc nových věcí, protože i ty z druhé ruky jsou skoro nenošené…
obavy z porodu si myslím má asi každá, mně se o něm i zdá
já teda mám skoro vše co je nutné…autosedačku, oblečení, postýlku s matrací, přebalovací pult, kočárek máme na skladě k vyzvědnutí…nechají nám ho tam až do porodu, teď už zajišťuju jen drobnosti jako monitor dechu, sterilizátor, odsavačku mám půjčenou, já si naopak myslím že je lepší mít vše dřív, nikdy nevíme co kdy bude a v případě nejakých komplikací…
Tak mě chybí jen lahvičky,dudlíky,látkové plenky,mantinel do postýlky a to je snad vše..a to dokoupíme příští týden.Já si taky myslím,že není na škodu to už vše mít připravené než pak nestíhat…
Ještě nejsme definitivně rozhodnuti, ale přítelovi se líbí Matěj a mě zase Jonáš. Tak uvidíme. Jak se bude jmenovat u vás?
Ahoj, já se k vám s dovolením taky připojím
Termín mám 28.3. a čekáme kluka. Jak se cítíte? Já si občas připadám večer nemožná, jak jsem unavená. To pak jen ležím jak vyvrženej vorvaň na sedačce…
Ahojky jen se připoj,to máme stejný termín já mám 29.3. a taky čekáme chlapečka.Já se cítím docela dobře,já spíš nemůžu usnout ![]()
Tak to já většinou usínám dolehnutím do postele, spíš když se probudím v noci, tak se třeba i hodinu pak převaluju a nemůžu zabrat. Chodíš ještě do práce?
Nechodím už do práce od od listopadu.A ty?To je tvoje prvni těhotenství?
Jojo, taky prvorodička. Jsem celkem zvědavá jak to zvládnu. Občas mě na chvilku přepadne děs, ale pak to hned přejde a zase se těším
Do práce ještě chodím, ale už se těším až budu doma. Jinak jsem koukala, že jsi skoro krajanka. Já jsem původně taky z ČB ![]()
Já mám taky obavy jak to vše bude a halvně z toho porodu,ale jinak se moc těším.Nejsem přímo z Buděj,bydlím 30km od nich.Už máš výbavičku?
Víceméně už jo. Plno věcí a oblečení jsme dostali od švagrové po dvojčatech a zbytek průběžně dokupuju. Nejhorší je se udržet u těch krásných oblečků. Občas se musím hodně přemlouvat, že je to zbytečný a že by to malý stejně neunosil. Teď řeším jaký fusak. Jestli užijeme ještě zimní nebo mám rovnou koupit jaro/léto. Jak jsi na tom s výbavičkou ty?
Jo tak já jsem taky plno oblečků dostala,něco koupila přes internet a mám i nějáké nové oblečky.Miminko z toho rychle vyroste a myslím si že to ani vše neunosí.Ale mají toho všude plno a krásných veciček to máš pravdu.Já už fusak mám je spíš zimní než jarní tak uvídím.Jinak mám tak nějak vše důležité,ještě mi chybí nějáké drobnůstky.Už máte vybrané jméno? ![]()
A jaký máš? Jestli se můžu zeptat. Já se pořád nemůžu rozhodnout. No mě chybí spíš taky drobnosti a přebalovák teda
. Ten chci jako komodu, abych měla kam ty věci vůbec dát. A pak věci do porodnice. Ikdyž už jsem si teda tento týden nakoupila ty sexy síťované spoďárky ![]()
No a jméno máme vybraný Tobiáš. Jaké vy?