Poradna duly
Jana Čurdová
Skupina byla úspěšně založena. Teď ještě čekám na schválení administrátorem
no snad si všimnu, že mi někde něco přišlo:) já jsem chtěla spíše kluka, ale manžel si zase strašně přál holčičku, takže se mu to splnilo a stejně všichni od začátku říkají že to bude holka, u nás v rodině(myslím z mojí strany) se rodí jen holky ![]()
Tak hlavně že to bude zdravý to je nejdůležitější.Edita je pěkný jméno,tahle jsme jmenuje švagrová ![]()
přítel si taky přál holčičku, ale teď se těší i na kluka. Přesně jak říká martule, hlavně aby byla mimča zdravá ![]()
Tak já jsem to nějak tak čekala že to bude klukmale ještě jsem do toho vkládala naději na tu holčičku ![]()
terulda a martule88 poslala jsem vám žádost do skupiny, teda myslím, tak se už přidejte tam a pro ostatní: kdo se chce přidat tak zažádejte o členství ve skupině Rodíme v březnu 2012 a já vás přidám, teda myslím, že to tak funguje ![]()
Ahojky,mohu se k Vám také přidat.
Termín mám 15.3,ale asi se nám narodí chlapeček dříve.Mám nařízený klidový režim. ![]()
Ahoj holky. Mohu se k vám přidat? Čekám první mimčo, holčičku
…a termín 23.3. ![]()
Ahoj,jsem tu taky nová ,ale vítám tě tu
…Jak prožíváš těhotenství?
No myslím, že to zvládáme všechno dobře
chodím stále do práce, takže to hrozně rychle utíká. A co ty? Kdy čekáš miminko…a kdy? ![]()
Já čekám kolem 15.3 ,ale vypadá to ,že se mimi narodí dříve.Od 25 tt mám nařízený klidový režim. Tak ležim a ležim
Už je to únavné…
Jejda, tak to ti vůbec nezávidím
moc si to nedovedu představit být zavřená doma. A už máš pro chlapečka všechno nachystané? Budo chvilinka…a už bude venku
A jak se bude jmenovat? ![]()
Dá se říct,že nachystané věci ,už mám.Trošku ,už jsem s tím počítala ,že bych mohla rodit dříve ,protože prvního chlapečka jsem porodila v 29+1.
Miminko by se mělo jmenovat Vojta.Pořád jsme se nemohly rozhodnout jaké jméno dáme.A jak se bude jmenovat vaše holčička?
Ahoj holky Mijujka a kospetka, my už jsme si s pár holkama založily uzavřenou skupinu se stejným názvem, takže se kdyžtak za náma přidejte tam… Už jsem vám poslala pozvánku
Těším se, zatím ahoj ![]()
ne já jsem nic neplatila u doktora,je to divné.Holčičku tu jsem si moc přála.Ale ted jsem ráda i za kluka hlavně že bude zdravý.
Napiš tam třeba ukecaný holky