Rodíme v březnu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
martule88
6.1.12 12:54

ne já jsem nic neplatila u doktora,je to divné.Holčičku tu jsem si moc přála.Ale ted jsem ráda i za kluka hlavně že bude zdravý.
Napiš tam třeba ukecaný holky :lol:

• Citovat
  • Upravit
358
6.1.12 12:59

Skupina byla úspěšně založena. Teď ještě čekám na schválení administrátorem :mrgreen: no snad si všimnu, že mi někde něco přišlo:) já jsem chtěla spíše kluka, ale manžel si zase strašně přál holčičku, takže se mu to splnilo a stejně všichni od začátku říkají že to bude holka, u nás v rodině(myslím z mojí strany) se rodí jen holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
6.1.12 13:01

Tak hlavně že to bude zdravý to je nejdůležitější.Edita je pěkný jméno,tahle jsme jmenuje švagrová :palec:

• Citovat
  • Upravit
1085
6.1.12 13:09

přítel si taky přál holčičku, ale teď se těší i na kluka. Přesně jak říká martule, hlavně aby byla mimča zdravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
6.1.12 13:13

Tak já jsem to nějak tak čekala že to bude klukmale ještě jsem do toho vkládala naději na tu holčičku :)

• Citovat
  • Upravit
358
6.1.12 13:14

terulda a martule88 poslala jsem vám žádost do skupiny, teda myslím, tak se už přidejte tam a pro ostatní: kdo se chce přidat tak zažádejte o členství ve skupině Rodíme v březnu 2012 a já vás přidám, teda myslím, že to tak funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
6.1.12 13:17

Jsem asi blbá ale vůbec nevím jak si mi to poslala…

• Citovat
  • Upravit
kospetka 1
7.1.12 13:51

Ahojky,mohu se k Vám také přidat. :) Termín mám 15.3,ale asi se nám narodí chlapeček dříve.Mám nařízený klidový režim. :,(

• Citovat
  • Upravit
209
7.1.12 15:26

Ahoj holky. Mohu se k vám přidat? Čekám první mimčo, holčičku :)…a termín 23.3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.1.12 16:09

Ahoj,jsem tu taky nová ,ale vítám tě tu :lol: …Jak prožíváš těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
7.1.12 16:16

No myslím, že to zvládáme všechno dobře :) chodím stále do práce, takže to hrozně rychle utíká. A co ty? Kdy čekáš miminko…a kdy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.1.12 16:24

Já čekám kolem 15.3 ,ale vypadá to ,že se mimi narodí dříve.Od 25 tt mám nařízený klidový režim. Tak ležim a ležim :? Už je to únavné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
7.1.12 16:27

Jejda, tak to ti vůbec nezávidím :( moc si to nedovedu představit být zavřená doma. A už máš pro chlapečka všechno nachystané? Budo chvilinka…a už bude venku :) A jak se bude jmenovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.1.12 16:37

Dá se říct,že nachystané věci ,už mám.Trošku ,už jsem s tím počítala ,že bych mohla rodit dříve ,protože prvního chlapečka jsem porodila v 29+1.
Miminko by se mělo jmenovat Vojta.Pořád jsme se nemohly rozhodnout jaké jméno dáme.A jak se bude jmenovat vaše holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
8.1.12 13:14

Ahoj holky Mijujka a kospetka, my už jsme si s pár holkama založily uzavřenou skupinu se stejným názvem, takže se kdyžtak za náma přidejte tam… Už jsem vám poslala pozvánku :palec: :mavam: Těším se, zatím ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí