Rodíme v lednu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
587
5.1.12 12:13

Rodíme v lednu

Ahoj holky, koho z vás to čeká teď v lednu jako mě? Těšíte se? A jak zvládáte poslední dny? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
5.1.12 12:21

Ahojky, termin mam 16.1. Musim rict, ze mi to porad nejak nedochazi. Kdyby mi neprekazelo bricho, tak si ani jako tehotna nepripadam. Docela se tesim, az to budu mit vsechno za sebou a konecne si po dlouhe dobe lehnu na bricho… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 12:38

Tak to máme skoro stejné.. já mám 16.l. podle PM.. ale jinak vím, že by termín měl být až o týden později. Jen jsme byli ještě v pátek koncem pánevním, tak nám hrozí císař.. zítra se v porodnici vše dozvím.
Skvělé, že Ti nic není.. mě poslední dny zlobí močák, a tak se necítím úplně OK na to být nějak aktivní.
Už máš vše sbalené? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.1.12 12:54

Rodit se da normalne i koncem panevnim. Mimochodem taky jdu zitra na kontrolu :lol: , na monitor a do poradny, tak jsem zvedava co mi doktorka rekne. Myslim, ze na porod zatim nevypadam, bricho mam porad nahore. Sice uz dochazi k nejakym tem kontrakcim, ale spis kdyz to prezenu s uklidem nebo s prochazkou, jinak ani ne. S mocakem problem nemam, i kdyz obcas si prcek z mocaku udela polstar a to taky neni nic moc.
Veci mam sbalene, ale porad neco pridavam… vypada to jak, kdybych se chystala na mesic na dovolenou a ne na 4 dny do porodnice :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.1.12 12:55

Tady nás je, co rodíme v lednu… Už je tady víc uzavřených skupin, co se scházíme celý těhotenství.
Já mám termín 21.1. a už aby to bylo. Nemůžu už pomalu ani chodit… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 13:00

Ahoj holky,tiež mam termín 16.ledna,tak uvidíme či to víde.Akosi mi nedochádza,že by som mala približne za 10 dní porodit.V stredu som bola u doktorky na kontrole povedala mi,že zatial to na porod nevyzerá,tak uvidíme.Ja by som mala rodit prirodzene maličký je hlavičkou dolu,tak císar nieje v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 13:03

Tiež už mám veci zbalené a nachystané aj pre mna aj pre prcka,teraz už len čakáme na príchod. ;)
Inak Anabellka má pravdu je tu hodne založených tých diskusií od začiatku tehu,čo si píšeme s holkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
5.1.12 13:22

Ahojky koukam že tady rodime všichni bud 16 nebo 21 leden :mrgreen: to je dobrý … ja mam termin 21 a už se dost tesim až bude prdolka venku …připadam si dost neohrabaně a funim jako sentinel :mrgreen: navic se nekde nastydla nebo co takže mam rymu a kašel a to mi seda na prudusky takže nic moc … dneska se citim jak zbytej pes .
Zblaleno mam tak na pul taky furt neco přidavam …nevim jestli to nerozdelim na 2 varky abych tam nejela s lodakem …1 taška veci co budu potřebovat hned a 2 co mi bude stačit druhy den, že by mi to manžel dovezl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.1.12 13:28

Taky jsem prvne mela nabalena 2 tasky, ale vzhledem k tomu,ze mi manzel v nedeli leti na skoleni a vraci se ve ctvrtek v noci, tak jsem to pro jistotu sloucila do jedne, kdyby nahodou porod probehl bez manzela, abych nemusela nikomu vysvetlovat co jeste potrebuji a kde to najdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 13:59

Vím, že se dá rodit KP i přirozeně, ale to u prvorodiček moc nedoporučují a je tam podmínka váhy do 3,5kg.. U nás v porodnici ale KP rodí. Takže budu mít šanci říct svůj názor..
Já jsem tento web objevila až nedávno, a tak jsem na diskuzi k porodu v lednu zatím nenarazila 8) Těší mě, že nás je tu tolik…
Já mám správně termín 23.1. Tak uvidíme jak vše dopadne.
Já mám zatím jednu tašku pro mě, ta je dost plná… a pak mám připravené věci pro mimčo zvlášť, to mi donese přítel později.. na příjem je brát nebudu.
Chybí mi detaily jako bavlněné plíny a nějaká ta kosmetika pro mě.. jinak snad vše mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.1.12 15:33

Ahoj holky, jsem ráda mezi Vámi. První termín mám 22.1. a druhý 25.1. Kdybych si mohla vybrat, rodila bych klíďo dneska v noci. No, v sobotu jdu ještě na manikůru a pedikůru a v úterý ke kadeřnici. Tak třeba v úterý v noci :-) Zbaleno mám už přes měsíc. Možná je to tím, že jsem od samého začátku těhotenství doma. Tomuto předcházel potrat ve 14 týdnu, tak proto. Na miminko se moc těšíme. Já osobně se nemůžu dočkat. Na lednici mi vysí kalendář, kde škrtám dny. Blázen. Jen doufám, že bude všechno v pořádku. Z porodu strach nemám. Jen z toho, aby bylo všechno v pořádku a hlavně miminko. Dlouhé chvíle si krátím uklízením našeho nového bytečku a procházkami s pejskem. Po něm taky pořád uklízím:-) V pondělí si koupím čajík z malinovníku. Tak tomu trošku zkusím napomoct. Prej je i lepší pordod. Pije se od ukončeného 37 týdne 2× denně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 15:41

Larinka: ahoj, tak to máš úplně jiné než já. Naopak si nepřeju rodit dřív.. ještě rekonstruujeme byt a ráda bych šla z porodnice už do vlastního. Takhle jsme u rodičů a není to moc ono.. a ještě s mimi si to neumím moc představit..
Je fajn, že všechny chceme být na porod hezké..:-) i když si myslím, že v porodnici je stejně každá ošklivá, jen některá víc a některá míň.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.1.12 15:45

Cajik z maliniku piju uz od 36tt, tak 2-4× denne, a taky doufam ze mi to k necemu bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 15:50

Není 36tt brzy? Mimi je hotové 2týdny před porodem, čili od 39tt :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.1.12 15:51

Mishuge: :mavam: hehe, to máš pravdu. Teď jsi mě pobavila. Vím, že mi to bude asi jedno, jak zrovna budu ve chvíli, kdy budu přivádět na svět svoji Sofinku vypadat. Ale trošku bych vypadat chtěla..hahaha.. Asi jsem prdlá. Rodina i manža si ze mě utahují, že až přijdou bolesti a kontrakce, že se mi chtít upravovat ani nebude. Tak uvidíme :-) Jak vlastně poznám, že už mám třeba poslíčky? Jinak s bydlením Ti naprosto rozumím. Bydleli jsme taky u rodičů a to už jsem byla těhotná a v srpnu jsme teprve začali rekonstruovat a zvládli jsme to. Byla to dřina ale stálo to za to. Za to teď nevím, do čeho bych píchla. Tak jen pořád vysávám a myju nádobí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí