Poradna duly
Jana Čurdová
Podle informaci co jsem se kde docetla tak myslim ze ne, i PA na kurzu doporucovala pit ho od 36tt. Prece jen od 36tt je mimco donosene a muze se kdykoli narodit, tak proc cekat, tot muj nazor…
Larinka píše:
Mishuge:hehe, to máš pravdu. Teď jsi mě pobavila. Vím, že mi to bude asi jedno, jak zrovna budu ve chvíli, kdy budu přivádět na svět svoji Sofinku vypadat. Ale trošku bych vypadat chtěla..hahaha.. Asi jsem prdlá. Rodina i manža si ze mě utahují, že až přijdou bolesti a kontrakce, že se mi chtít upravovat ani nebude. Tak uvidíme
Jak vlastně poznám, že už mám třeba poslíčky? Jinak s bydlením Ti naprosto rozumím. Bydleli jsme taky u rodičů a to už jsem byla těhotná a v srpnu jsme teprve začali rekonstruovat a zvládli jsme to. Byla to dřina ale stálo to za to. Za to teď nevím, do čeho bych píchla. Tak jen pořád vysávám a myju nádobí
Ako poznáš poslíčky?!
Sú to bolesti v podbríšku ako keby si mala bolesti pri menštruácii (teda ak si ich mavála,pretože ja som ich mala pravidelne a velké)
Teda zatim co sem chrupala jste tady toho napovidaly ![]()
Tak caj z maliniku neznam …na to se budu muset kouknout …
No s poslickama si taky nejsem moc jista …ale obcas mi ztvrdne brisko … i dr. mi to řikal když sem byla vcera na monitoru .
Jinak holky nevim odkud jste ale kde budete rodit ???
lillyccat píše:Larinka píše:Ako poznáš poslíčky?!
Mishuge:hehe, to máš pravdu. Teď jsi mě pobavila. Vím, že mi to bude asi jedno, jak zrovna budu ve chvíli, kdy budu přivádět na svět svoji Sofinku vypadat. Ale trošku bych vypadat chtěla..hahaha.. Asi jsem prdlá. Rodina i manža si ze mě utahují, že až přijdou bolesti a kontrakce, že se mi chtít upravovat ani nebude. Tak uvidíme
Jak vlastně poznám, že už mám třeba poslíčky? Jinak s bydlením Ti naprosto rozumím. Bydleli jsme taky u rodičů a to už jsem byla těhotná a v srpnu jsme teprve začali rekonstruovat a zvládli jsme to. Byla to dřina ale stálo to za to. Za to teď nevím, do čeho bych píchla. Tak jen pořád vysávám a myju nádobí
Sú to bolesti v podbríšku ako keby si mala bolesti pri menštruácii (teda ak si ich mavála,pretože ja som ich mala pravidelne a velké)
Poslicky by pri teplejsi koupely meli odeznit, pokud to jsou kontrakce, tak naopak zesili…
gabka34 píše:
Teda zatim co sem chrupala jste tady toho napovidaly
Tak caj z maliniku neznam …na to se budu muset kouknout …
No s poslickama si taky nejsem moc jista …ale obcas mi ztvrdne brisko … i dr. mi to řikal když sem byla vcera na monitoru .
Jinak holky nevim odkud jste ale kde budete rodit ???
Ja budu rodit v Ivancicich. A bricho mi tvrdne taky…
Larinka: tak mě to docela uteklo.. do Vánoc jsem ještě pracovala a byla v Praze.. až od Vánoc jsem u našich.. ale je fakt, že už mám do porodnice téměř sbaleno a bojim se, že se začnu taky nudit
Co dělat pořád je, ale spíš se mi do toho nechce a poslední dny se ani moc necítím na to se pouštět do nějakého úklidu..
Byli jsme v porodnici na předporodním kurzu, ten byl skvělej.. povídaly nám porodní asistentka a dětská sestra.. Máme přijet pokud praskne plodová voda, nebo když začnou kontrakce.. pravé kontrakce prý nezaspíme, poslíčky ano. Je zbytečné jezdit hned, řekly nám až když jsou pravidelné po 5minutách.. jinak se stane, že budeme den čekat v porodnici a nic.. Každý to má asi jinak rychlé..
Gabka: tak spánek? Teda, taky jsem měla zkusit usnout.. necítím se dnes úplně ok a ten spánek by mohl pomoct.
Jinak já jsem z Rakovníka a rodit budu tady.. i když jsem posledních 6let žila spíš v Praze..
Bessinka-ja sem z Benešova a budu rodit v Podoli … mame v rodine dost předcasny porody tak mi DR. poradil podoli ale jak to tall vypada tak nas broucek na svet předcasne neprijde .
Mishuge- no jo musela sem to zalomit je mi dneska fakt mizerne …sedlo mi to na prudusky a boli me celej človek
Jeste k tomu mam tehu cukrovku takže si nemuzu ani naladu zlepsit nakou mnamkou ..... dneska mi cukr desne vylitnul jen po tmave bagete se sunkou od kosti takl mi dr. vyhrožuje inzulinem ..... docela se fakt tesim až porodim ![]()
Gabka: jejda, tak to Ti nezávidím.. mě stačí ten můj nepříjemný močák a vidím, jak jsem nepoužitelná:-( Neumím si představit se v těhu ani pořádně nenajíst.. až teď od pondělí jsem začala jíst trošku míň a omezila sladké.. trpěla jsem po těch svátkách střevními problémy.
Mishuge -No močak ten umi taky pozlobit . No ja se tesila na vano ce cukrovičko a nic …no občas sem si zobla ale tak zlomek toho oc bych zblajzla normalne ![]()
Jo jo o svatcich to bejva obžerstvi co …ale lepsi mit rychlejsi krok nez zacpu ![]()
My bývame v Uherskom Brode a rodit budem asi v Uherskom Hradišti,len ked som sa pýtala na skusenosti snou,tak mi zasa pár maminiek čo už rodili písali,že mi tuto porodnicu nedoporučujú,tak som na vážkach či ano či nie ale viete ako to býva sto ludí sto názorov.
Inak o tom čaji som už počula ale nepijem ho,skúsim pozriet viac diskusií.
lillyccat píše:
My bývame v Uherskom Brode a rodit budem asi v Uherskom Hradišti,len ked som sa pýtala na skusenosti snou,tak mi zasa pár maminiek čo už rodili písali,že mi tuto porodnicu nedoporučujú,tak som na vážkach či ano či nie ale viete ako to býva sto ludí sto názorov.
A byla jsi se v te porodnici podivat? Ja taky nevedela jestli nepujdu radeji do Brna a musim rict, ze osobni navsteva mi hodne pomohla v rozhodovani.
Bessinka píše:lillyccat píše:A byla jsi se v te porodnici podivat? Ja taky nevedela jestli nepujdu radeji do Brna a musim rict, ze osobni navsteva mi hodne pomohla v rozhodovani.
Bola som tam práveže sa mi zdá super ta porodnica,ešte je k tomu nová myslím tak 2-3 roky a sestričky čo tam boli tiež príjemné,tak neviem.Mamičky čo mi písali tak večšina tam by už nešla rodit kvoli personálu a kvoli tomu,že im nikto nič nepovedal o ničom ich neinformovali,pretože mali komplikované porody.
Na neprijemny personal muzes narazit vsude, takze pokud se ti to tam libilo, tak bych tam sla.
Bessinko to tě dost obdivuju, že chceš rodit v Ivančicích. Mě by tam nikdo nedostal ani párem volů. Já budu rodit už potřetí v Bohunicích.