Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem se v Rakovníku narodila.. od 7let tu žila.. až od 20 jsem bydlela v Praze, ale teď jsem už zase v Rakovníku a jelikož jsme tu koupili byt, tak tady i zakotvíme
jinak tu mám i rodiče, takže super. Líbí se Ti tu?
Jistě chodíš pátky na pásy do porodnice.. byla jsem už 2krát a 29.prosince na předporodním kurzu, ten byl super..:)
No takže ty jsi tady pěkně zakořeněná
já jsem z Mostu a šla jsem za chlapem a práci tady mám taky, teď už se teda flákám
No jsem zvyklá trochu na rušnější město a tak ale je to o zvyku, občas mi tady hrabe
protože tu moc nikoho nemám, v práci jsou samý starší takže tam jsem nikoho neobjevila, proto jsem zabrousila i sem na emimino na nějaký pokec
Jo jo chodím na pásy od 16.12. a na kurzu jsem byla 1.12.
Pak mě párkrát šoupli na čtvrtek že je hodně mamin no a pak jsme měli problémy od toho 27 takže chodím častěji na pásy a většinou nahoru do 8 patra, už jsem měla mít dvakrát po porodu ale vždy se malá srovnala tak to zase nechali být, zbytečně mě tam zavírali tak jsem řekla že tam radši budu chodit častěji než aby mě plašili
jdu zase v pondělí
Kurňa to jsem se rozepsala
a co doktoři jsi s nimi spokojená??? ![]()
Mishuge máš udělaný nějaký podpis nebo ne? vidíš ten můj pod příspěvky??
jen se ptám ![]()
asi nevidím:))) jsem tu celkem nová, tak ještě nevím úplně co a jak.. Každopádně pokud chceš, můžeme popovídat třeba i jinak než tady.. máš FB?
Mishuge píše:
asi nevidím:))) jsem tu celkem nová, tak ještě nevím úplně co a jak.. Každopádně pokud chceš, můžeme popovídat třeba i jinak než tady.. máš FB?
Aha, tak už jsem chytřejší:))) pokud chceš, přidej si mě.. (Misa Nejdlova) Mít někoho známého ze stejného města se stejně starým mimi je myslím docela fajn ![]()
Nic nevidím:))) tak pošlu odkaz, snad jsi se trefila.. ale víc nás není.. http://www.facebook.com/profile.php?…
Ahoj holky,tak co noveho? ja dnes na kontrole zjistila, ze uz jsem otevrena na prst a odchazi i hlenova zatka. Taky se od rana dostavuji bolesti, zatím nic pravidelneho. Chozeni uz je docela problem, po par krocich už musim udelat prestavku. Tak si rikam, že by mohlo byt zajimave porodit v pátek 13. ![]()
Taky zdravím u mě nic nového, druhý den přenáším a za hoďku jdu na kontrolu tak uvidíme ![]()
Bessinka píše:
Ahoj holky,tak co noveho? ja dnes na kontrole zjistila, ze uz jsem otevrena na prst a odchazi i hlenova zatka. Taky se od rana dostavuji bolesti, zatím nic pravidelneho. Chozeni uz je docela problem, po par krocich už musim udelat prestavku. Tak si rikam, že by mohlo byt zajimave porodit v pátek 13.
Tak to máš super
já jsem na prst už přes týden a pořád se jí nechce ![]()