Rodíme v lednu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
6.1.12 16:34
Mishuge píše:
Radost
Ahoj holky, musím se s vámi podělit o svou dnešní radost:-)) To naše šikovné dítko už je hlavičkou dolu.. povedlo se mu to ve 38tt. Takže žádný plánovaný císař, ale čekání na přirozený porod :srdce:

Tiež gratulujem k výborným správičkam,je to naozaj šikula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.1.12 16:36

Mishuge: Také se přidávám ke gratulaci :potlesk::dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
6.1.12 16:45

Mishuge: Tak to je super. Ja dnes na kontrole taky vse OK. Prcek se pri monitoru krasne vrtel, tak ho doktorka chvalila. Navic mi ho i zvazila a mel by mit okolo 3,180kg (pry -+ 0,5kg). Zatim se neotviram a vse vypada dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
6.1.12 16:49
Mishuge píše:
Radost
Ahoj holky, musím se s vámi podělit o svou dnešní radost:-)) To naše šikovné dítko už je hlavičkou dolu.. povedlo se mu to ve 38tt. Takže žádný plánovaný císař, ale čekání na přirozený porod :srdce:

Bezva :potlesk: To je Brouček šikovnej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.1.12 17:20
Bessinka píše:
Mishuge: Tak to je super. Ja dnes na kontrole taky vse OK. Prcek se pri monitoru krasne vrtel, tak ho doktorka chvalila. Navic mi ho i zvazila a mel by mit okolo 3,180kg (pry -+ 0,5kg). Zatim se neotviram a vse vypada dobre.

Aj tebe gratulujem Bessinka k výborným správičkám :)
Ja som bola v stredu u doktorky a tiež moj prcek nedáva ani naznak tomu,že by sa chystal na tento svet,tak uvidíme či to stihneme do termínu alebo budeme prenášat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.1.12 19:58

Moc děkuju holky :) Ani nevíte jak jsem šťastná, že si mimi samo řekne kdy ven a pokud nebudou komplikace, bude moct být taťka u porodu :hug:
Váhový odhad vůbec netuším.. na to je asi pak doktor v porodnici moc línej aby ho dělal.. tak budeme mít překvápko a doufám, že nebudeme mít obříka nad 4kg..
Jen ať tam prcek ještě chvíli je.. nezlobila bych se, kdyby počkal až do toho 23.ledna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
6.1.12 20:23

Holky,tak super,že kontroly dopadly dobře,člověk je hned klidnější,když ví,že je vše jak má být :kytka: Naše malá už je taky dlouho hlavičkou dolů,takže jsem ráda,že jsem se nemusela stresovat případným císařem,jako některý maminky,kdy si miminko nechce dát říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.1.12 20:26

kristy: já jsem utekla císaři doslova z lopaty.. podle doktorů už jsem tenhle týden 39tt, a tak by mě hnali na něj už příští týden. Takže děkuji miminku, že to dokázalo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.1.12 20:28

Na druhou stranu se teď začínám toho porodu malinko bát.. byla jsem smířená s císařem.. tam ani nevíš že rodíš.. bolí to až potom, ale samotný porod je fraška..! Ale k narození ten porod prostě patří a tak jsem ráda, že to takhle dopadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
6.1.12 20:47

Po císaři se dlouho hojíš,vím to podle sestry,hojila se docela špatně a strašně to potom bolelo :zed: Takhle to bolí při porodu,ale pak vstaneš a funguješ,přirozeně je to stopro lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
6.1.12 21:09

Naprosto s Tebou souhlasím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.1.12 11:37

Ahoj holky, jak se cítíte? Teda, co se mimi otočilo hlavičkou, tak se mi nějak špatně spí.. každou hodinu jsem v noci vzhůru, bolí mě záda, boky.. a přes den pak chybí energie :roll:
Jinak přeji krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
7.1.12 11:43

Ahojda holky můžu se přidat?
Já mám termín 11.1. ale už bych to docela brala 8) Jinak jsem ráda že máte všechny ko v pohodě a mimča se otočila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
7.1.12 11:46

Ahoj Pajuch, samozřejmě, že můžeš. To máš tedy fakt za pár.. Koukala jsem, že rodíš taky v Rakovníku. To je náhodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
7.1.12 11:50

Mishuge díky :kytka: jéééé tak to je dobrý to jsi první člověk kdo kolem mě rodí v rakovníku :) a ty jsi přímo z Rakovníku??? já teda ne ale už přes dva roky tady žiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí