Poradna duly
Jana Čurdová
Mishuge píše:
Radost
Ahoj holky, musím se s vámi podělit o svou dnešní radost:-)) To naše šikovné dítko už je hlavičkou dolu.. povedlo se mu to ve 38tt. Takže žádný plánovaný císař, ale čekání na přirozený porod
Tiež gratulujem k výborným správičkam,je to naozaj šikula ![]()
Mishuge: Tak to je super. Ja dnes na kontrole taky vse OK. Prcek se pri monitoru krasne vrtel, tak ho doktorka chvalila. Navic mi ho i zvazila a mel by mit okolo 3,180kg (pry -+ 0,5kg). Zatim se neotviram a vse vypada dobre.
Mishuge píše:
Radost
Ahoj holky, musím se s vámi podělit o svou dnešní radost:-)) To naše šikovné dítko už je hlavičkou dolu.. povedlo se mu to ve 38tt. Takže žádný plánovaný císař, ale čekání na přirozený porod
Bezva
To je Brouček šikovnej ![]()
Bessinka píše:
Mishuge: Tak to je super. Ja dnes na kontrole taky vse OK. Prcek se pri monitoru krasne vrtel, tak ho doktorka chvalila. Navic mi ho i zvazila a mel by mit okolo 3,180kg (pry -+ 0,5kg). Zatim se neotviram a vse vypada dobre.
Aj tebe gratulujem Bessinka k výborným správičkám ![]()
Ja som bola v stredu u doktorky a tiež moj prcek nedáva ani naznak tomu,že by sa chystal na tento svet,tak uvidíme či to stihneme do termínu alebo budeme prenášat.
Moc děkuju holky
Ani nevíte jak jsem šťastná, že si mimi samo řekne kdy ven a pokud nebudou komplikace, bude moct být taťka u porodu ![]()
Váhový odhad vůbec netuším.. na to je asi pak doktor v porodnici moc línej aby ho dělal.. tak budeme mít překvápko a doufám, že nebudeme mít obříka nad 4kg..
Jen ať tam prcek ještě chvíli je.. nezlobila bych se, kdyby počkal až do toho 23.ledna ![]()
Holky,tak super,že kontroly dopadly dobře,člověk je hned klidnější,když ví,že je vše jak má být
Naše malá už je taky dlouho hlavičkou dolů,takže jsem ráda,že jsem se nemusela stresovat případným císařem,jako některý maminky,kdy si miminko nechce dát říct…
kristy: já jsem utekla císaři doslova z lopaty.. podle doktorů už jsem tenhle týden 39tt, a tak by mě hnali na něj už příští týden. Takže děkuji miminku, že to dokázalo ![]()
Na druhou stranu se teď začínám toho porodu malinko bát.. byla jsem smířená s císařem.. tam ani nevíš že rodíš.. bolí to až potom, ale samotný porod je fraška..! Ale k narození ten porod prostě patří a tak jsem ráda, že to takhle dopadlo ![]()
Po císaři se dlouho hojíš,vím to podle sestry,hojila se docela špatně a strašně to potom bolelo
Takhle to bolí při porodu,ale pak vstaneš a funguješ,přirozeně je to stopro lepší ![]()
Ahoj holky, jak se cítíte? Teda, co se mimi otočilo hlavičkou, tak se mi nějak špatně spí.. každou hodinu jsem v noci vzhůru, bolí mě záda, boky.. a přes den pak chybí energie ![]()
Jinak přeji krásný víkend
Ahojda holky můžu se přidat?
Já mám termín 11.1. ale už bych to docela brala
Jinak jsem ráda že máte všechny ko v pohodě a mimča se otočila ![]()
Ahoj Pajuch, samozřejmě, že můžeš. To máš tedy fakt za pár.. Koukala jsem, že rodíš taky v Rakovníku. To je náhodička ![]()
Mishuge díky
jéééé tak to je dobrý to jsi první člověk kdo kolem mě rodí v rakovníku
a ty jsi přímo z Rakovníku??? já teda ne ale už přes dva roky tady žiju ![]()