Rodíme v lednu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
5.1.12 19:00
Mishuge píše:
Holky a když už tady řešíme to naše za pár.. čekáte holčičky nebo chlapečky? Nebo někdo překvápko jako já? ;) :?: Měly jste v těhu nějaké problémy?

Bude to klucik 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.1.12 19:03

Bude to překvapení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 19:04

Kristinka: tak to je hezký.. my vůbec netušíme, věci máme dost neutrální.. a bude to Magdalénka, nebo Štěpán :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 19:06

Teda, tak to je skoro samý klučík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.1.12 19:07

Asi to bude znit silene, ale o jmenech zatim nemame jasno. Ale jinak mam pro mimco vse nachystane a pripravene… Snad neco vymyslime driv nez porodim… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 19:11

Bessinka: no, už máte docela na čase:-) my jména věděli hned a už jsme je neměnili.. přítel ještě zkoušel Tomáše, ale pak usoudil, že Štěpán je méně časté, a tak souhlasil se mnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.1.12 19:23

Mishuge: Štěpánek a Magdalénka jsou hezká jména… :palec: přítel se snažil prosadit Šimonka, ale já to vybírala i aby se to hodilo k příjmení, takže to vyhrál Jakub :)
Bessinka: No porod za chvilku a beze jména? :lol: také si myslím, že je na čase :-)

Já chtěla jméno i hodně dopředu abych už na malého mohla i mluvit, takže si s ním už i povídám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.1.12 19:26
xKristinkax píše:
Mishuge: Štěpánek a Magdalénka jsou hezká jména… :palec: přítel se snažil prosadit Šimonka, ale já to vybírala i aby se to hodilo k příjmení, takže to vyhrál Jakub :)
Bessinka: No porod za chvilku a beze jména? :lol: také si myslím, že je na čase :-)Já chtěla jméno i hodně dopředu abych už na malého mohla i mluvit, takže si s ním už i povídám :)

Tatinek navrhuje same silenosti, ja se rozhoduji mezi Jabubem, Milanem, Matyasem a jeste Marek. Ja na zacatku tehotenstvi s klukem tak nejak nepocitala, porad jsem si myslela ze to bude holcicka Elen… No vsak neco snad do porodu vyberem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.1.12 19:28
Bessinka píše:
xKristinkax píše:
Bessinka: No porod za chvilku a beze jména? :lol: také si myslím, že je na čase :-)Já chtěla jméno i hodně dopředu abych už na malého mohla i mluvit, takže si s ním už i povídám :)
Tatinek navrhuje same silenosti, ja se rozhoduji mezi Jabubem, Milanem, Matyasem a jeste Marek. Ja na zacatku tehotenstvi s klukem tak nejak nepocitala, porad jsem si myslela ze to bude holcicka Elen… No vsak neco snad do porodu vyberem…

I to jsou hezká jména… uvidíš, že jsi z nich vyberete to nejhezčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.1.12 19:29

No my sme mali jasno už na začiatku tehu,docela sme sa zhodli s priatelom na menách: dievčatko-Lea ale čakáme chlapčeka tak to bude Mathias ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
5.1.12 19:33

Jee teda nez sem to zase vsechno dočetla tak už v tom mam galimatyáš :mrgreen:
Ja mela problemy pře …2× jame o mimi přišli jednou ve 12tt a podruhe v8tt takže tohle tehu sem od zacatku doma … prvni 3,5 mi bylo zle ze sem nemohla ani lednici otevrit …druhej trimestr byl super a ted ve tretim už to zase zlobi …cukrovka ..natekla nozka , křeče do nohou atd :D
Jinak taky čekamme klucika …bude to Dominik ješte sme meli vybraneho Šimona ale ten ma svatek v prosinci a tak by to mel vse najednou a proto vyhral Domča :mrgreen:
Koukam fakt sama morava a dalky …to se asi s nikým v porodce nepotkam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
5.1.12 19:35

Mishuge - no docela sem nabrala me tu cukrovku zjistili docela dlouho takže mam nahoře nakejch 15,5 kg …doufam že to pak pujde pekne dolu . A co pupiky mažete aby nebyly strie …ja mažu poctive 2× denne :mrgreen: a zatim OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
5.1.12 19:39

Tak ja mam nahore zatim nejakych 17kg, zitra jdu do poradny a desim se, kolik navic mi vaha zase ukaze… Jinak bricho mazu od zacatku tehotenstvi 2-3× denne, poctive a stejne mi to nepomohlo, na spatnou genetiku, proste kremy nepomuzou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.1.12 19:50

Ahojky,
tak já měla TP 1.1. a druhý dnes :lol: Na Silvestra jsem od rána měla pěkný poslíčky,ale druhý den to pominulo a je celkem klid stále :roll: Pokud do neděle neporodím,tak mi porod v pondělí chtějí vyvolat,tak se jenom modlím,aby to raději přišlo samo :think:
Jo a čekáme holčičku :srdce: Už druhou :D
Nahoře mám 15kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
5.1.12 19:59

Bessinka- no to jo když je to dany tak sd tim človek nic nenadela …no ja sice zatim zadnou strii nemam ale bojim se segra popraskala za poslednich 14 dni a to fest …tak uvidime co budu rikat pred porodem .
Sheyla - no tak to je hezky termit to se tam holčička jeste paradi :mrgreen:
přeji se rozhodla sama a co nejdriv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí