Poradna duly
Jana Čurdová
Jejda. A byl chlapeček v pořádku? Když se narodila tak brzo. To je jako já teď a neumím si to vůbec představit ![]()
No my právě ještě jméno vybrané nemáme…ale možná Agátka… nebo Sofie..ale kdo ví ![]()
Jo,jo byl v pořádku ,jen byl malinkatý važil 1110g.Chvilku měl problémy s dýcháním,ale to se spravilo..Těď to ani není poznat ,že byl narozený tak brzo.Zrovna dneska jsou mu 3 roky.
Sofie je moc hezké jméno…
My jsme se také pořád nemohli rozhodnou jaké jméno dáme…
Tak to moc gratuluji
…to člověk by ani neřekl, že tak brzo narozené miminko to zvládne. To byl teda drobeřek…1110g…mazec
Hlavně že je vše v pořadáku.
Takže teď počátáš s podobným scénářem, že porodíš také tak brzo?
Já občas na to také pomyslím, že se může stát cokoliv…a malá prdelka bude na světě. Jen stále nemám „nic“ nachystané. Jak člověk chodí do práce, tak se mi pak vůbec nic nechce
. Řekla jsem si, že bych to chtěla mít nachystané na konec února…myslíš, že to stačí nebo už je to pozdět ![]()
Jinač přeji pěkný den ![]()
Možná bych začala věci, už pomalu připravovat,ale to je jen můj názor.Opravdu se může stát cokoliv,ale to tě nechci nijak strašit ani přivolávat…
Já bych chtěla vydržet alespoň do 34tt.To už říkají ,že je mimčo v poho.A že, už mají vyzrálé plíce…Tak uvidíme..Docela mě potěšil Dr. ,když mi řekl ,že mimčo má pěknou váhu kolem 1600g.To jsem byla ve 29 tt a mimčo odpovídalo velikosti na 31 tt.
A co tobě říkal Dr.jakou máte váhu…
Waw..tak to je teda veliké miminko
. No já jsem vlastně stejně jako ty a řekl mi že malá má váhu do 1200g ![]()
Také jsem si říkala, že kolem 34tt rodit můžu
tak to už snad budu nachystaná ![]()
A jak se mimčo v bříšku, zlobí? ![]()
Taky mě to překvapilo ,že je už tak velikej
Ale z prvního těhotenství vim,že to jejich měření neni přesné.V nemocnici mi říkali před porodem ,že malej by měl mít kolem 1400g a když se narodil tak měl těch 1110g.Tak to beru trochu s rezervou…Jinak celkem dobré, jen si připadám jak méďa s tím břichem
…Co ty?
Noo já zatím moc velké bříško nemám…ale je pravda, že už to také není žádná sláva
. Když vidím maminky s bříškem v mém týdnu..tak kukám, kde to bříško vzaly
Ale nevadí…to bezka příjde o něco později. Ty máš velké bříško? Jinač…v kolikátém TT už tě doktor přeřadí do porodnice?? Nevíš?? ![]()
Bříško jsem taky moc neměla ,až teď mě vyrostlo mam cca 10kg nahoře…Mám hrůzu kolik přiberu celkově…No uvidíme
hlavně ať je vše v poho…Jinak nevím jak je to a kdy Dr.odešle do porodnice… ![]()
Já mám „zatím“
6 kg nahoře…ale to určitě příjde
myslím, že tak 12kg budu mít určitě.
Jak se jinč máte? Co dělá mimouš v příšku. Ta naše včera pěkně zlobila…ale fakt moc
asi jí něco nesedlo nebo měla moc energie. Dnes jde poznat, že už je v klídku..nebo více chrní
. Zlobilo jedno ![]()
Jéééééééé, tak to máš malinké bříško ![]()
Jinak malej taky umí pěkně zlobit…Už je znát ,když začne kopat… někdy to pěkně bolí… ![]()
Někdy mám pocit ,že je i hodně dole a tlačí tam..máš to taky??
No to mám…hlavně k večeru..když jdu z práce domů, tak mi příjde jako by chtěla už spodem vyskočit
ale snad je to OK. Doktor teda nic neříkal. Prý jde o naše pocity..a můžeme si to vsugerovat.
Jinač o malé vím až moc…(samo jen dobře) ale příjde mi že snad vůbec nespí..a celý den tam bojuje
asi s tím malým prostorem, protože fakt mám malé bříško. Když mě teď viděla známá..tak si myslela, že sjem ve 4-tém měsíci
a když jsem jí řekla v kolikátém týdnu jsem tak si klepala na čelo, že to není možné.
Ale ono určitě teprve vyleze ![]()
Ahojky:)tak jsem byla včera na kontrole…Vše je v pořádku, jen asi porodim malé slůně…Jsem v 32tt+5 a miminko odpovídá velikosti 35+2.Váhu má 2390g:))))
A jak se máte vy?