TP prosinec 2015 po ET,KET....

814
12.6.15 11:17

TP prosinec 2015 po ET,KET....

Ahoj, ráda pokecám s holkami co prožili něco podobného jako já a teď už se jenom těší na své vytoužené dětátko :) Otěhotněla jsem po prvním KEtu a už od začátku to bylo napínavé. Třikrát jsem krvácela, ale naštěstí vše dopadlo dobře a miminko je v pořádku :) Jsou tu holčiny, které podobným způsobem otěhotněly a TP mají v prosinci 2015?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
12.6.15 12:10

Ahojky,

jestli nevadi, tak my mame termin koncem listopadu a vyslo to po druhem IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
12.6.15 12:16

Ahooj, určitě nevadí :mrgreen: Moc gratuluju :D A už máš za sebou prvotrimestriální screening? Mě to čeká v úterý a už se nemůžu dočkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
12.6.15 12:19

Jj uz mame. I Triple testy a pokud na ne nebudes muset, tak nechod. Nas zbytecne vystrasila Dr a strasila plodovkou :-( A kam jdes na screen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
12.6.15 12:22

O tom Triple testu mě říkala paní co jsem s ní byla v nemocnici na pokoji ať na něho nechodím, že dává negativně pozitivní výsledky…Na prediko do Zlína byli jsme tam i na genetických testech před IVF. A už víš co čekáte? Můj manžel je strašně nedočkavý a už se těší jak se příští týden zeptá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
12.6.15 12:28

Jj vime, ale nikomu jsme to jeste nerekli.Ani rodicum ;) cekame az po 2.screen. A uz se teste, jak prcka uvidite. Vse vam ukazou, fotecka bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
12.6.15 12:32

Já se strašně těším :lol: hlavně, aby vše bylo v pořádku…kdy ti vysadili léky? Já jsem 12+3 a doufám, že na kontrole mě to snad už vysadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
12.6.15 12:33

A to pohlaví ještě, ale neřeknou na 100procent nebo ano? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
12.6.15 12:44

Ja je brala do konce toho 13tt. A hned druhej den jsem zacala spinit :-( Je dobre, pak brat magnesko. Nam to rekl Dr na 99%,ale hodne zalezi jak bude mimi spolupracovat. Prej kdyz se nechce ukazat, tak je dobre si dat kousek cokolady :-D na tu prej reagujou. Bylo dost mamin co musely chodit po chodbe, aby se drobecci ukazaly :) a co beres za leky? Mne dali Crinone gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
12.6.15 12:51

Já beru estrimax 2-1-1 a utrogestan 4-2-4 a píchám zibor. Užívám už od března a strašně mě začali růst chloupky nevím jestli to je těma hormonama. Když se podívám na bříško musím se strašně smát jsem jak medvěd :mrgreen: :mrgreen: naštěstí jsem světlý typ tak jsou světlé, ale i tak :lol: Špinit? a říkali proč? A vše bylo ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
12.6.15 12:55

Ahoj :pankac:

já mám dcerku po ivf a teď čekám po prvním ket 30.12 naše druhé vytoužené…byla jsem 5× na pohotovosti s krvácením a mimi se drží…teď čekáme na screening 22.6 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
12.6.15 12:59

@řehulka 7 jj, ze je to placentou.Ze se zatim nevytahla nahoru. Nastesti to byly jen dva dny.Ale clovek uz plasi :) jj Utros jsem taky mela driv a ted ten Crinone.Tam bylo fajn, ze mel aplikator a daval se 1× za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
12.6.15 13:00

@Mischellka88 vitame te :kytka: Tak hlavne, at je vse na dale ok ;) A holky nabten screen jdete na krev ve stejny den jako UTZ nebo ee??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
12.6.15 13:02

@Mischellka88

Ahoj vítám Tě :hug: Gratuluji k dalšímu těhotenství :lol: A přišlo se na důvod krvácení? Já jsem krvácela 3×krát a doufám, že mě to už nepotká… Já mám zatím TP 22.12 a příští týden jdu na screening a tam se to upřesňuje tak jsem zvědavá co nám řeknou. Gynekolog říkal, že je to zajímavé…přesně víme jak je to staré, ale velikostně je větší tak uvidíme co to bude za macka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
12.6.15 13:04

@ivkaa

Me brali krev už před 2 týdny oni tam posílají ty výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí