Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebuju asi trochu uklidnit, možná zase zbytečně plaším
jsem v 17.týdnu a dneska jsem na kalhotkách objevila jemnou, slabounce hnědou šmouhu.. Asi se tomu ani nedá říkat výtok, třeba na papíře po utření nebylo nic
břicho mě nebolí, rozhodně ne víc, jak normálně. Dneska jsem ale umývala okna a auto, tak mám trochu strach, jestli jsem si „s něčím nehla“. K doktorovi mám naplánovanou kontrolu na úterý.. Já vím, že se to nedá diagnostikovat na dálku, ale třeba máte někdo zkušenost, nebo radu, jestli mám letět k doktorovi zítra, nebo jestli to nemusí nic být. Moc děkuju
Pokud se cítíš dobře a s bříškem se nic neděje, tak bych se nebála. Příště toho neuklízej tolik najednou ![]()
@MichaelaLiliana pokud jsi OK, tak to bude jen námahou. Nebo neměla jsi sex? prohlídku na gyndě? já špinila až krvácela po každé prohlídce na gyndě, větší námaze a sexu až do 24tt. Nikdy se na příčinu nepřišlo, čípek se nezkracoval, vše bylo ukázkové ![]()
@Baby86 když já jsem začala s oknama a to špinavé auto před barákem na mě tak vyčítavě hledělo
teď mám aspoň pokoj a můžu poodpočívat ![]()
@atominnka sex ani prohlídku jsem v posledních pár dnech neměla. Tak snad to nebudu tak horký, prohlídku mám za pár dní, tak uvidím
děkuju za zkušenost, jsem ze všeho poměrně vyplašená, holt prvorodička ![]()
@MichaelaLiliana Já to znám. Když začnu uklízet, taky se pak rozhlížím a říkám si: Tak ještě tamto a onohle
Ale v těhotenství jsem to sem tam malinko přepískla, a pak mě z toho to břicho i pobolívalo, tak buď opatrná ![]()
@MichaelaLiliana Ja takhle zaspinila nedavno v 14tt. Bylo to druhy den po plavani a dlouhe vychazce. Bezna kontrola asi tyden po dopadla vyborne, takze bych jen kvuli tomu neplasila.