Slabý slabounce hnědý výtok

11.6.15 17:22

Slabý slabounce hnědý výtok

Ahoj holky, potřebuju asi trochu uklidnit, možná zase zbytečně plaším :) jsem v 17.týdnu a dneska jsem na kalhotkách objevila jemnou, slabounce hnědou šmouhu.. Asi se tomu ani nedá říkat výtok, třeba na papíře po utření nebylo nic :oops: břicho mě nebolí, rozhodně ne víc, jak normálně. Dneska jsem ale umývala okna a auto, tak mám trochu strach, jestli jsem si „s něčím nehla“. K doktorovi mám naplánovanou kontrolu na úterý.. Já vím, že se to nedá diagnostikovat na dálku, ale třeba máte někdo zkušenost, nebo radu, jestli mám letět k doktorovi zítra, nebo jestli to nemusí nic být. Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
951
11.6.15 17:34

Pokud se cítíš dobře a s bříškem se nic neděje, tak bych se nebála. Příště toho neuklízej tolik najednou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.6.15 17:41

@MichaelaLiliana pokud jsi OK, tak to bude jen námahou. Nebo neměla jsi sex? prohlídku na gyndě? já špinila až krvácela po každé prohlídce na gyndě, větší námaze a sexu až do 24tt. Nikdy se na příčinu nepřišlo, čípek se nezkracoval, vše bylo ukázkové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 17:49

@Baby86 když já jsem začala s oknama a to špinavé auto před barákem na mě tak vyčítavě hledělo :lol: teď mám aspoň pokoj a můžu poodpočívat :)

@atominnka sex ani prohlídku jsem v posledních pár dnech neměla. Tak snad to nebudu tak horký, prohlídku mám za pár dní, tak uvidím :) děkuju za zkušenost, jsem ze všeho poměrně vyplašená, holt prvorodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
11.6.15 17:54

@MichaelaLiliana Já to znám. Když začnu uklízet, taky se pak rozhlížím a říkám si: Tak ještě tamto a onohle :D Ale v těhotenství jsem to sem tam malinko přepískla, a pak mě z toho to břicho i pobolívalo, tak buď opatrná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 17:59

@Baby86 budu se holt muset naučit poznat ten limit :) děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
11.6.15 19:43

@MichaelaLiliana Ja takhle zaspinila nedavno v 14tt. Bylo to druhy den po plavani a dlouhe vychazce. Bezna kontrola asi tyden po dopadla vyborne, takze bych jen kvuli tomu neplasila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 20:10

@Lentilkaa2 @JayLee díky holky, hned jsem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí