Poradna duly
Jana Čurdová
Anonymní
já bych doma byla ráda, bydlíme v rodinném domku, takže tu mám odložené práce až kam, mohla bych si i založit menší zahrádku - momentálně bych to nestíhala, protože jezdím z práce celkem pozdě. Já bych se určitě nenudila, navíc taky máme doma skoro šestiletou slečnu, ta mě ani zahálet nenechá ![]()
@Sharane2006 tak uvidíš, jak ti bude… ono když ti bude blbě, tak to nepůjde ani v práci, ale ani doma - budeš jen ležet…ale přeju ti, ať je ti dobře ![]()
Tak to já myslím že budu doma, měla jsem to i v prvním těhu, zvracela jsem celých 9 měsíců a měla potíže s tlakem
Přítel má v péči skoro 16 letou dceru která s náma bydlí, já mám skoro osmiletou a po dalších osmi by se nám měl narodit prcek, jedem na osmiletky ![]()
Samozřejmě, miminko nebudu ohrožovat, když mi bude doporučeno ze zdrav. důvodů jít na rizikové, tak samozřejmě půjdu. Dopředu nemůžu vědět, co mě čeká ![]()
Holky, my asi pojedeme na šestiletky - manželovo dcerce bude v dubnu 6
a zatím chce slyšet už jen o jednom dítěti, ale já doufám, že ho třeba za těch dalších 6 let ukecám ještě na jedno ![]()
Založila jsem uzavřenou skupinu: https://www.emimino.cz/…n-zari-2013/ Pavlushce jsem poslala pozvánku a Anonymní ty budeš muset požádat o vstup, tam by tě nemusel nikdo vykoukat, ne? ![]()
@pavlushka super, tak odteď se můžeme přesunout tam, jestli chcete ![]()
O přístup může nadále požádat kdokoliv s termínem kolem přelomu srpna a září ![]()
@Sharane2006 souhlas, aspoň nebudu muset pořád dávat pozor na anonymitu ![]()
Ahoj, jsem tu nová, vůbec nevím jak to tu funguje. Termín vypadá na polovinu srpna, nevíte prosím ke které skupince bych se mohla přidat?
Příspěvek upraven 01.04.13 v 15:29
Ahojte holky, můžu se přidat? my máme TP cca 10.8. už jsem byla na druhém UZ a krásně ťukalo srdíčko ![]()
@Sharane2006 já jsem při prvním těhotenství dělala až do „konce“, na mateřskou jsem nastupovala 6týdnů před TP. PRvní trimestr mě bylo blbě, ale dalo se to… A byla jsem ráda, že jsem v práci, celých 9 měsíců bych se doma zbláznila…stačil mi ten měsíc a půl - vůbec mi to neutíkalo a nemohla jsem se miminka dočkat.
Teď sice doma budu (jsem na rodičovské dovolené), ale díky naší malé mi to utíká rychle…a jen budu doufat, že se mi tentokrát celodenní nevolnosti vyhnou…