Poradna duly
Jana Čurdová
Další uživatelky, které se chtějí přidat, jsou srdečně vítány, jen teď přes Vánoce tu nejsem tak často, tak schválení vstupu, může trvat i více hodin ![]()
Ahoj kočky!!! Přidávám se k vám!!!
Taky jsem našla //
. Je to u nás velký šok, snažili jsme se po UTP docela krátce a ono to vyšlo ![]()
Ahoj holky, tak se také přidávám. Že čekáme miminko jsem zjistila 25.12.2012.Nějak mi nebylo dobře a tak jsem pro kontrolu koupila test.Jen abych si byla jista. Polozila sem ho v koupelne, ze se za chvilku vratim a ze urcite bude negativni. A nez jsem stihla odejit tak se vybarvily dve ruzove carecky:)Uz jednu holcicku mame, jsou ji tri roky.Dnes jsem byla u doktora, podle vypoctu mam byt ve 4.týdnu. Termín porodu sem na netu vypocitala na 4.září 2013.Dr. na ultrazvuku jeste nic nevidel, rikal, ze je to brzy tak nevim
Pry mam sliznici vysoko a mam prijit zase za tyden.To asi nevydrzim.Snad ho za tyden uvidime:) ![]()
Ahoj holky
Tak já jsem v sedmém týdnu, potíže byly jen jedno ráno a od té doby o něm nevím
Potvrzené to je, Naše první tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj holky jsem tu nová pár dní, nevíte kde bych se mohla přidat? Čekám první dítko. TP je na 1.8.2013
Vůbec nevím jak to tu funguje ![]()
Ahoj my už diskutujeme v uzavřené skupině..klikni na tento odkaz a zažádej o přijetí..
.
https://www.emimino.cz/…nkovani/140/?…
doufám., že to je ono..kdyžtak napiš zprávu Sharane ![]()
Dobrý den, ženy, nemáte prosím některá mimi tričko s nápisem BORN IN 2013?? Děkuji ![]()