TP září,říjen 2014 Kroměříž

4345
18.7.14 11:13

TP září,říjen 2014 Kroměříž

Ahojte holky,
hledám maminky a budoucí maminky z Kroměříže a okolí na pokec, rady, nápady a další jiné věci. Takže holky kdo rodíte září, říjen 2014 tak vás ráda poznám.
Jinak jmenuji se Michaela a je mi 22let. Jsem prvorodička a TP mám 24.10 2014.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
stastnamaminka2
18.7.14 11:35

@Misel02 Ahoj sice tehotna nejsem ale rada te poznam.-)v Srpnu mi bude 23 mam 2letou holcicku a 3mes. holcicku kdyby jsi chtěla poradit ptej se.-)A gratuluji k miminku.-)

• Citovat
  • Upravit
4345
18.7.14 12:58

Ahojík moc děkuji a jsem ráda že se někdo ozval… mohu s ezeptat kde jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
19.7.14 14:35

Ahojky :-) Jmenuju se Verča, je mi 30let (ale cítím se a vypadám hodně mladě :mrgreen: ) Jsem těhotná, prvorodička. Rodit budu v Kroměříži a termín mám 7.-10.10. Takže podobně :-) Bydlím v Holešově a neznám tu žádné maminky, tak tě ráda poznám. Kde přesně bydlíš? :lol:
Znáte pohlaví miminka? U nás by to měla být holčička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
21.7.14 06:13

Ahojík vítám tě jinak já jsem Michaela, přesně bydlím na vesnici Karolín kousek od Kvasic. Pohlaví jsme první nechtěli vědět ale nakonec manžel neodoal a řekli nám že čekáme kluka tak se bude jmenovat po tatínkovi Pavel.
Tak to máš dobré budeš rodit dříve než já, já se už nemůžu dočkat až bude prcek venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.7.14 14:35

Já už se taky nemůžu dočkat. My budeme mít Elenku :-)
A jak zvládáš těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
21.7.14 18:43

Jé moc gratuluji k holčičce moc pěkné jméno pro holčičku :-)
Jinak těhotenství teď už dobré ale prvních 4měsíce jsem strávila v nemocnici na kapačkách a jen na vodě či čaji později nic příjemného až od 5měsíce se to uklidnilo a už si to jen užívám ted jen čekáme až nebude takové horko a půjdem vybrat postýlku a vše kolem… Co říkáš na ten monitor dechu? První jsem ho nechtěla kupovat ale ted jsme ho sehnala za 500Kč od jedné paní po dvou dětěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.7.14 18:51

Ty vedra teď fakt stály za to :( Hůř se mi dýchalo i spalo, jsem ráda za dnešní déšť :-) To sis tedy od začátku pěkně užila, u mě to probíhá celkem v klidu. Mám už snad vše i pokoupeno a podle potřeby kdyžtak dokoupím ještě po porodu, co bude třeba. Monitor dechu má i moje kamarádka, byla s ním moc spokojená, kdybych potřebovala asi mi ho pošle, nebydlí teda zrovna nejblíž. Prý se to dá půjčit i v poŕodnici, ale nevím, jestli je to pravda. Porodní sestra říkala, že v porodnici si to vyzkoušíme, zjistíme, jak to reaguje a pak kdyžtak budeme používat. Tak jsem jej zatím nepořizovala. Prý to občas reaguje i falešně.
My máme koš na mimi a tam ji budu dávat asi hodně přes den a budu ji mít u sebe, snad tam bude chtít spinkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
22.7.14 08:46

Dobré ránko… taky jsem ráda že už zapršelo ale barák je tak nahřátý že venku je 20 a doma 26.5stupnu takže jako mazec vetram a čekám že to trochu ochladí.
Tak to jsem nevěděla že se to dá půjčit ale už od jedné paní si to vemu prodává za 500Kč a kamoška má dvojčátka a říkala že když začal brečet že ho vzala a zapoměla že je to zaplé a začalo to piskat tak probudila i druhé chudina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
22.7.14 13:19

Chi se jen zeptat půjdeš na ten předporodní kurz do porodnice? Já o tom hodně přemýšlím at vim do čeho půjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.7.14 00:41

Já právě nevím, ale spíš ne..Jde o to, že jezdím do Zlína na předporodní kurzy, které se týkají obecně těhotenství a mimi a říkám si, že by to mělo stačit, takže já to asi potřebovat nebudu..Jinak kurzy jsou celkově věc názoru, někdo ti řekne, že NE protože tě to i zbytečně stresuje a každý stejně porodí i bez kurzu a někdo že ANO, že jsi klidnější. Já jsem ráda, že chodím, na druhou stranu přijedu opravdu vážně někdy vystreslá, protože PA má dost striktní názory a stejně se třeba pak liší od toho od doktorky nebo kamarádek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
23.7.14 06:42

Jjj Tak toto je spíše takový rochlo kurz má to 4lekce jako že jak dychat co si vzít do porodnice atd atd spíše takový seznamovací večírek :-D stojí to 500Kč tak si říkám když tam budu rodit aspon budu vědět kam jít co dělat a budu to tam aspon trochu znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stastnamaminka2
23.7.14 12:58

@Misel02 Kromeriz 2×.-)

• Citovat
  • Upravit
4345
23.7.14 13:01

Ahojík @stastnamaminka copak je u tebe nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stastnamaminka2
23.7.14 13:02

@Misel02 ja bych tam nesla porod je uplne jinaci nez tam rikaji první jsem mela v 37+5tt prirozeny a druhy v 40+5tt vyvolavany ,prirozeny.Oba porody uplne jinaci.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 13:07

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí